Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έντονος εκνευρισμός γι αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη!

Τι μας περιμένει;

31 Οκτωβρίου 2019 12:43
Έντονος εκνευρισμός γι αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη!

Η Σμάρω Σωτηράκη έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε. Ποιο ζώδιο θα έχει έντονο εκνευρισμό σήμερα;

Ο λόγος για τον... Ταύρο! Πάμε να δούμε αναλυτικά!

Με την ευκαιρία διαβάστε και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Νοέμβριο.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Εστιάζεις σε ζητήματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να παρακολουθήσεις. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποια από αυτά. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απευθύνουν προσκλήσεις για διασκέδαση, μη χάσεις την ευκαιρία. Η σύνοδός της με τον Δία απογειώνει τη διάθεσή σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το κέφι είναι στα ύψη και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα σου.

Σήμερα το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο στη σχέση σου, καθώς επικρατεί θετική διάθεση και πάθος που λειτουργεί άκρως ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα λειτουργήσουν θετικότατα στη ζωή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια. Οικονομικές συνεργασίες, ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη φωνή της διαίσθησής σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει σε θετικότατα για σένα αποτελέσματα. H σύνοδός της με τον Δία σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή νευρικότητα και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που θα είναι επικερδείς. Το πάθος απογειώνεται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας.

Σήμερα ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη και μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχει στρέψει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που αποζητάς είναι να επικρατήσουν αρμονία και ισορροπία με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να έχεις και που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά στο επαγγελματικό πεδίο. Η εξαιρετική διάθεση φαίνεται και στην προσωπική σου ζωή όπου ξεπερνιούνται προβλήματα και εντάσεις. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Σήμερα άφησε πίσω ότι σε προβληματίζει στη σχέση σου και φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλερτάρεις και γοητεύεις, και αυτό είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, αφού δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον αγγαρείες και ευθύνες στη δουλειά που θα λειτουργήσουν πιεστικά τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μη γίνεσαι επικριτικός με συναδέλφους σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένταση και προστριβές στον εργασιακό χώρο. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σε βοηθά να εξομαλύνεις την ατμόσφαιρα στη δουλειά και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λύσης για θέματα που σε απασχολούν. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να ενόχλησαν και να διατάραξαν σχέσεις με συναδέλφους που είναι σημαντικές για εσένα.

Σήμερα η καλή διάθεση θα είναι κίνητρο για να λυθούν ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να ταλανίζουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο που έχει πολλά να δώσει και σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις πιο δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση από ποτέ. Θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση καθώς μέσω της τέχνης νιώθεις ότι εκφράζεσαι με μοναδικό τρόπο. H σύνοδος Σελήνης της με τον Δία απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διασκέδαση σε παρέες που θα βρεθείς. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζει με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνονται και η προσωπική σου ζωή μπορεί να βιώσει μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ασχολείσαι κυρίως με οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο η θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Καλό είναι να διαχειριστείς την έντονη εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που υπάρχει, γιατί είναι αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον σου. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σού δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να λύσεις οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει, αλλά και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες για ακίνητη περιουσία που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για σένα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στη σχέση σου και μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις για δύο με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που θα σε γεμίσουν τρυφερότητα και θα έχεις έντονα το αίσθημα της οικειότητας.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε εμπορικά ζητήματα, συναλλαγές πάσης φύσεως και θέματα επικοινωνίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα λειτουργήσουν εξαιρετικά θετικά για την προώθηση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους συζητώντας διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες στιγμές διασκέδασης με παρέες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το κέφι και την ψυχολογία σου. Αυτά είναι τα 5 μοναδικά χαρίσματα του Ζυγού!

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία για να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα δώσει φτερά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικό είναι, βέβαια, να μην ξεφύγεις σε ό,τι αφορά τα έξοδα, γιατί οι περιττές σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού προκαλώντας ανασφάλεια. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σού δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικά αιτήματα και συζητήσεις σε σχέση με νέους φόρος εισοδήματος που μπορεί να έχεις, κάτι που θα οδηγήσει στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα ο ερωτισμός απογειώνεται και μπορείς να αφήσεις στην άκρη πείσμα για ανασφάλειες για να περάσεις υπέροχα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς βγαίνεις δυναμικά και διεκδικείς την κάλυψη των αναγκών σου από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να έχουν προκύψει, δεν θα διστάσεις να το κάνεις αν θεωρήσεις ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για σένα. H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις ζητήματα που σε απασχολούν καθώς μπορείς να γίνεις πηγή έμπνευσης και κεφιού για τους γύρω σου αφού η αισιοδοξία σε κατακλύζει.

Σήμερα έχεις το πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς διεκδικεί στην προσοχή και την επιβεβαίωση του/ης συντρόφου σου, να είσαι βέβαιος ότι θα την έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και τη γοητεία σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η εσωστρέφεια που νιώθεις καθώς έρχονται στο νου τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν μελαγχολία. Φρόντισε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου γιατί δεν αποκλείεται το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης να οδηγήσει σε λάθη στην καθημερινότητα που θα σε εκθέσουν. H σύνοδος της με τον Δία σε βοηθά να δεις τις εμπειρίες σου από τη θετική τους σκοπιά και να αφήσεις πίσω ότι σε πληγώνει και λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχή σου. Μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους μπορείς να βιώσεις σε προσωπικό επίπεδο. 3 γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν περισσότερο τους άντρες!

Σήμερα η τρυφερότητα ξεχειλίζει στην προσωπική σου ζωή και αυτό λειτουργεί ευεργετικά τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να λύσουν ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αφού για σένα είναι σημαντικό να είσαι σε παρέες που μπορεί να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις, σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με όσους δεν συμφωνούν μαζί σου και αυτό να οδηγήσει σε ένταση και αντιπαραθέσεις. H σύνοδος της με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για την εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχει και που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά στην πορεία τους. Μπορείς να περάσεις μοναδικά με τη φιλική σου παρέα διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις στιγμές.

Σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία για να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου καθώς μπορούν να είναι αυτοί που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τον κοινό μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σηματοδοτήσουν κάτι πολύ αισιόδοξο στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυξημένες είναι οι απαιτήσεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται με αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και πίεση. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, μη διστάσεις λοιπόν γιατί η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. H σύνοδός της με τον Δία μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να εξετάσεις πολύ καλά. Παράλληλα, πιθανή είναι η εξέλιξη μέσα στον χορό που ήδη κινήσει στην καριέρα σου καθώς είναι πιθανό να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η εργατικότητά σου.

Σήμερα πιθανές είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς φρόντισε να έχεις δίπλα σου το ταίρι σου γιατί θα περάσεις υπέροχα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχονται στην προσωπική σου ζωή για να προκαλέσουν σημαντικές εξελίξεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share