Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σελήνη στον Τοξότη και... ευχάριστα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

31 Οκτωβρίου 2019 12:03
Σελήνη στον Τοξότη και... ευχάριστα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη και τελευταία μέρα του Οκτώβρη με την Άση Μπήλιου να αναλύει τα άστρα της ημέρας, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των "ΚουΚου"!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη με μια... κλίση προς τον Δία και η αστρολόγος τονίζει πως αυτό θα φέρει ευχάριστα για αρκετά ζώδια!

Δύσκολος μήνας για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της! Ποια ζώδια θα έχουν μια δύσκολη ημέρα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Στο σημείο διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Νοέμβριο!

ΚΡΙΟΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΛΕΩΝ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Δύσκολος μήνας για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου!

ΖΥΓΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

oroskopos.gr

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θέλουν σταθερότητα, και μια σιγουρία που αναζητάνε στο ταίρι τους. Έχουν την τάση να γνωρίζουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο και να έχουν την υπομονή και την επιμονή να δουλέψουν περισσότερο ώστε να πετύχει μια σχέση. Με άλλα λόγια, εάν είσαι έτοιμη να πάρεις στα σοβαρά τη σχέση σου και να δεσμευτείς, αυτά είναι τα 4 ζώδια!

Να υπενθυμίσουμε τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ταύρος

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θέλει να βρει κάποια για να απολαύσει μαζί της όλα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ταύρο. Αυτό είναι ένα ζώδιο χτισμένο για μακροχρόνια αγάπη επειδή προτιμά να είναι σε μια σταθερή σχέση όπου μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής και να τον φροντίζουν. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ πεισματάρης να εγκαταλείψει τη σχέση μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. Αυτό το ζώδιο της γης πατάει σταθερά στα πόδια του και ως εκ τούτου, θέλει ένα σύντροφο για να οικοδομήσουν μαζί έναν ισχυρό δεσμό και μια σχέση που θα κρατηθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Καρκίνος

Ο Kαρκίνος μπορεί να είναι λίγο τσιτωμένος και κλειστός όταν τον συναντάς για πρώτη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνεται ότι πρέπει να χτίσει ισχυρούς τοίχους γύρω από την ευαίσθητη, ευάλωτη καρδιά του. Αλλά μόλις «ραγίσει» το κέλυφος και ανοίξει, είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το ζώδιο απαιτεί ασφάλεια και αξιοπιστία στις σχέσεις του, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τη σελήνη, έτσι είναι επίσης πολύ δεμένο με τα συναισθήματά του.

Αιγόκερως

Χάρη στη σχέση του με τον Κρόνο, ο Αιγόκερως έχει μια εκτίμηση και μια άνεση με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Του αρέσει η δομή της σχέσης και η ασφάλεια και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις φυσικές παραδοσιακές συμπεριφορές του. Ο Αιγόκερως δεσμεύεται σοβαρά, ακόμα και όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα καρδιάς. Πιστεύει αυτά που λέει, οπότε αν σου πει ότι όλο αυτό το σκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείς να τον εμπιστευθείς.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος για μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι μακράν το πιο παραδοσιακά ρομαντικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και δεν φοβάται να ανοιχτεί για τα συναισθήματα του. Αυτό το ζώδιο του νερού ονειρεύεται να βρει μια επική παντοτινή αγάπη και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο υπεραισιόδοξο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά. Δεν υπάρχει τίποτα που ο Ιχθύς δεν θα κάνει για το πρόσωπο που αγαπά. Έχει επίσης το ισχυρό δώρο της διαίσθησης χάρη στη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα, έτσι ώστε να μπορεί να αισθανθεί από την αρχή αν είσαι κατάλληλη για αυτόν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share