Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης - Τοξότης: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Τι περιμένει τους Τοξότες;

30 Οκτωβρίου 2019 12:36
Κώστας Λεφάκης - Τοξότης: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Τι περιμένει τους Τοξότες;

Ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους τυχερούς μήνες του 2019, στην πορεία του αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που έκαναν ως σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και είναι σημαντικό να προσέξουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, αλλά να αφήσουμε για λίγο αργότερα καθοριστικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24/11 για να προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» του σε όλους μας.

Η Νέα Σελήνη φέρνει ευχάριστα σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 21 επηρεάζει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σε πρακτικούς και άλλους τομείς της ζωής σας.

Αποφύγετε τώρα μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σας, αν και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας παρακινεί να αγνοήσετε περιορισμούς και να δώσετε υπόσταση στα σχέδιά σας.

Αν αυτό συνεπάγεται και ανάληψη κάποιου επαγγελματικού ρίσκου, φροντίστε ώστε να είστε πολύ προσεκτικοί στα βήματα και στις επιλογές σας. Οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αρχίζουν να δημιουργούν και άλλες ανάγκες, τις οποίες καλό θα ήταν να τις προσέξετε και να τις διευθετήσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share