Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης - Ζυγός: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Τι περιμένει τους Ζυγούς;

30 Οκτωβρίου 2019 12:25
Κώστας Λεφάκης - Ζυγός: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Τι περιμένει τους Ζυγούς;

Ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους τυχερούς μήνες του 2019, στην πορεία του αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που έκαναν ως σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και είναι σημαντικό να προσέξουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, αλλά να αφήσουμε για λίγο αργότερα καθοριστικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24/11 για να προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» του σε όλους μας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι έχετε καλύτερες προοπτικές από ότι στο παρελθόν, αρκεί να είστε τολμηροί και δημιουργικοί. Οικονομικά δώστε σημασία στις προκλήσεις του περιβάλλοντος, στις υποχρεώσεις που διαιωνίζονται και στην φήμη σας.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να κερδίζετε χρόνο, να μαγεύετε πιστωτές και να κρατάτε σε απόσταση εκείνους που μονίμως ζητούν κάτι από εσάς. Ένα οικογενειακό ζήτημα με μακρινούς συγγενείς χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση εκ μέρους σας. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προσφέρεται για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς ή ιατρικούς λόγους θα πρέπει να είναι σοβαρά προετοιμασμένα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share