Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης - Δίδυμος: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Τι περιμένει τους Δίδυμους;

30 Οκτωβρίου 2019 11:59
Κώστας Λεφάκης - Δίδυμος: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Τι περιμένει τους Διδύμους;

Ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους τυχερούς μήνες του 2019, στην πορεία του αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που έκαναν ως σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και είναι σημαντικό να προσέξουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, αλλά να αφήσουμε για λίγο αργότερα καθοριστικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24/11 για να προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» του σε όλους μας.

Η Νέα Σελήνη φέρνει ευχάριστα σ' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επιλέξτε την διπλωματία εκεί που χρειάζεται να λύσετε τις διαφορές σας και μην επανέρχεστε σε θέματα που έχουν λήξει.

Χρειάζεται να είστε σαφείς στις επιδιώξεις σας και να οργανώσετε καλύτερα τις ασχολίες σας. Θέματα με παιδιά ή την οικογένεια χρειάζονται προσοχή και σύνεση.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πιο ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας καθώς διαχειρίζεστε καλύτερα τα θέματά σας. Οι ελεύθεροι φροντίστε την εικόνα σας, αλλά μην κάνετε παραχωρήσεις που δεν ωφελούν.

Οικονομικά διατηρήστε την αυτοτέλειά σας, έστω και αν ορισμένα έξοδα είναι αναπόφευκτα. Η βοήθεια που σκοπεύετε να ζητήσετε ορισμένοι, μπορεί να αποδειχτεί τελικά ως μη απαραίτητη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share