Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης - Κριός: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Τι περιμένει τα Κριαράκια;

30 Οκτωβρίου 2019 11:41
Κώστας Λεφάκης - Κριός: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Τι περιμένει τους Κριούς;

Ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους τυχερούς μήνες του 2019, στην πορεία του αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που έκαναν ως σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και είναι σημαντικό να προσέξουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, αλλά να αφήσουμε για λίγο αργότερα καθοριστικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24/11 για να προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» του σε όλους μας.

Επικίνδυνες ημέρες θα περάσουν τα ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! (Video)

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι στα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο. Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι. Φροντίστε όμως να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην εγκλωβιστείτε σε μια απατηλή εικόνα. Αντίθετα, αν βαδίσετε προσεκτικά και υπομονετικά, τότε θα φτάσετε στο σημείο που θα νιώθετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο στην καθημερινότητά σας, γι αυτό φροντίστε να έχετε κατοχυρώσει συμφέροντα και κατακτήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share