Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκούρα μέρα για αυτά τα 2 ζώδια! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας 22 Οκτωβρίου!

22 Οκτωβρίου 2019 12:59
Σκούρα μέρα για αυτά τα 2 ζώδια! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της! Ποια ζώδια χρειάζονται περισσότερη προσοχή!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός: Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δε σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

Ταύρος: Οι εξελίξεις δε θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει ακόμα και αν δεν το θέλετε να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Δίδυμοι: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Καρκίνος: Έντονα θα σας απασχολήσει και ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους.

Λέων: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ότι θα αφορούν το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας που σας βοηθάει να βρείτε σωστές λύσεις.

Παρθένος: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια όσο κι αν έχετε δίκιο και αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε.

Ζυγός Αρκεί να αποφασίσετε και να προτιμήσετε να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε.

Σκορπιός: Οι ιδιότητες που έχετε να είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο, είτε στον επαγγελματικό.

Τοξότης: Θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά.

Αιγόκερως: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλά σας κάνουν να το πιστεύετε.

Υδροχόος: Κάποια άτομα έχουν το δικό τους σκοπό να σας κάνουν να το νομίζετε και εσείς δε θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τους καταχωρείτε με εκείνα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας.

Ιχθύες: Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κυρίους τομείς της ζωή σας.

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Εάν πάντα αισθανόσουν ότι έχεις στον χαρακτήρα σου στοιχεία από το ζώδιο του Κριού αλλά και από το ζώδιο του Ταύρου, δεν έχεις κρίση ταυτότητας. Ειδικά μάλιστα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων, τότε είσαι στο μεταίχμιο!

Δείτε επίσης: Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

Κάποιος που γεννιέται στην αρχή ή στο τέλος ενός ζωδίου λέμε ότι ανήκει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, οπότε ίσως και να διαβάζει τις προβλέψεις και για τα δύο κάθε μέρα!!! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με σένα, διάβασε τι πρέπει να ξέρεις.

Ας θέσουμε το θέμα ευθέως: Αν είσαι στο μεταίχμιο, μπορεί να είσαι δύο ζώδια ταυτόχρονα;

Όχι, δεν ισχύει. «Το ζώδιο σου είναι ένα και μοναδικό», λέει η αστρολόγος ΛίνταΤζόις, επαγγελματίας αστρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου The Day You Were Born: A Journey to Wholeness Through Astrology and Numerology. Αυτό ισχύει ακόμα και αν γεννηθήκες στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου. Για παράδειγμα αν γεννήθηκες στις 11:55 μ.μ. στις 20 Απριλίου, είσαι Κριός και όχι Ταύρος.

Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε 30 μοίρες (ο ήλιος μετακινείται μια μοίρα κάθε μέρα, έτσι κάθε μοίρα συσχετίζεται με μια διαφορετική ημέρα). Όποιοσδήποτε έχει τον ήλιο στους 27, 28 ή 29 βαθμούς ενός ζωδίου - βασικά τις τρεις τελευταίες ημέρες – είναι γεννημένος στο μεταίχμιο, εξηγεί η Τζόις.

Μερικοί αστρολόγοι θεωρούν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες ενός νέου ζωδίου βρίσκονται στο μεταίχμιο, αλλά η Τζόις πιστεύει ότι όταν κάποιος έρχεται στον κόσμο στην αρχή ενός ζωδίου, είναι διαφορετικό από ότι στο τέλος.

Ωστόσο, είτε μπροστά είτε πίσω, όταν είσαι κοντά σε ένα άλλο ζώδιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει ισχυρή επιρροή στην προσωπικότητά σου. «Οι πλανήτες αντηχούν με το σημείο όπου βρίσκονται. Ναι, επηρεάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν απομακρύνονται από τη δική τους θέση» λέει.

Με άλλα λόγια, το πραγματικό σου ζώδιο είναι η κύρια ταυτότητά σου. Το ζώδιο δίπλα σου είναι περισσότερο σαν λίγο αλάτι και πιπέρι στην αρχική σου γεύση.

Μπορείς επίσης να το σκεφτείς όπως το να κάθεσαι δίπλα σε έναν ξένο σε ένα δείπνο. Μπορείς να κατευθύνεις τη συζήτηση προς τα κοινά σας ενδιαφέροντα, αλλά δεν θα αλλάξει θεμελιωδώς το ποια είσαι όταν φτάσεις στο σπίτι.

Συνεπώς, τι σημαίνει να είσαι στο μεταίχμιο δύο ζωδίων;

Μπορεί να είσαι λίγο ξερόλας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό χαρακτηριστικό. «Όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο δύο ζωδίων αισθάνονται ότι ξέρουν περισσότερα από άλλους και συχνά, το κάνουν», λέει η Τζόις, σημειώνοντας ότι μερικοί μπορεί να είναι ακόμη και ιδιοφυΐες.

Επειδή τα ζώδια στο μεταίχμιο γεννιούνται κατά τη διάρκεια μιας μετάβασης, εξαρτάται από εσένα να χαράξεις την πορεία, να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση της αλλαγής, παραμένοντας εκεί που είναι άνετα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρώτο μονοπάτι «απαιτεί θάρρος και κίνδυνο», όπως λέει η Τζόις, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή;

«Δεν θα πάρεις βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα. Αυτό πρέπει να προέρχεται από εσένα ... Πάρε το ρίσκο για αυτό που πιστεύεις - το δικό σου ταλέντο, τις πεποιθήσεις και τη μεγαλοφυΐα", συμβουλεύει. «Ο κόσμος θα δώσει προσοχή».

«Ο Ήλιος είναι ο σημαντικότερος πλανήτης σου, αλλά η δύναμή του μπορεί να μειωθεί από άλλους παράγοντες», εξηγεί η Τζόις. Δηλαδή: Τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Ας υποθέσουμε ότι το ζώδιο σου βρίσκεται στο μεταίχμιο του Ταύρου, αλλά ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους. Η προσωπικότητά σου θα εξακολουθεί να αντηχεί με τους Διδύμους σε κάποιο επίπεδο, επειδή έχεις δύο πλανήτες εκεί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share