Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Το ήξερες;

21 Οκτωβρίου 2019 16:41
Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Εάν πάντα αισθανόσουν ότι έχεις στον χαρακτήρα σου στοιχεία από το ζώδιο του Κριού αλλά και από το ζώδιο του Ταύρου, δεν έχεις κρίση ταυτότητας. Ειδικά μάλιστα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων, τότε είσαι στο μεταίχμιο!

Δείτε επίσης: Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

Κάποιος που γεννιέται στην αρχή ή στο τέλος ενός ζωδίου λέμε ότι ανήκει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, οπότε ίσως και να διαβάζει τις προβλέψεις και για τα δύο κάθε μέρα!!! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με σένα, διάβασε τι πρέπει να ξέρεις.

Ας θέσουμε το θέμα ευθέως: Αν είσαι στο μεταίχμιο, μπορεί να είσαι δύο ζώδια ταυτόχρονα;

Όχι, δεν ισχύει. «Το ζώδιο σου είναι ένα και μοναδικό», λέει η αστρολόγος ΛίνταΤζόις, επαγγελματίας αστρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου The Day You Were Born: A Journey to Wholeness Through Astrology and Numerology. Αυτό ισχύει ακόμα και αν γεννηθήκες στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου. Για παράδειγμα αν γεννήθηκες στις 11:55 μ.μ. στις 20 Απριλίου, είσαι Κριός και όχι Ταύρος.

Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε 30 μοίρες (ο ήλιος μετακινείται μια μοίρα κάθε μέρα, έτσι κάθε μοίρα συσχετίζεται με μια διαφορετική ημέρα). Όποιοσδήποτε έχει τον ήλιο στους 27, 28 ή 29 βαθμούς ενός ζωδίου - βασικά τις τρεις τελευταίες ημέρες – είναι γεννημένος στο μεταίχμιο, εξηγεί η Τζόις.

Μερικοί αστρολόγοι θεωρούν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες ενός νέου ζωδίου βρίσκονται στο μεταίχμιο, αλλά η Τζόις πιστεύει ότι όταν κάποιος έρχεται στον κόσμο στην αρχή ενός ζωδίου, είναι διαφορετικό από ότι στο τέλος.

Ωστόσο, είτε μπροστά είτε πίσω, όταν είσαι κοντά σε ένα άλλο ζώδιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει ισχυρή επιρροή στην προσωπικότητά σου. «Οι πλανήτες αντηχούν με το σημείο όπου βρίσκονται. Ναι, επηρεάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν απομακρύνονται από τη δική τους θέση» λέει.

Με άλλα λόγια, το πραγματικό σου ζώδιο είναι η κύρια ταυτότητά σου. Το ζώδιο δίπλα σου είναι περισσότερο σαν λίγο αλάτι και πιπέρι στην αρχική σου γεύση.

Μπορείς επίσης να το σκεφτείς όπως το να κάθεσαι δίπλα σε έναν ξένο σε ένα δείπνο. Μπορείς να κατευθύνεις τη συζήτηση προς τα κοινά σας ενδιαφέροντα, αλλά δεν θα αλλάξει θεμελιωδώς το ποια είσαι όταν φτάσεις στο σπίτι.

Συνεπώς, τι σημαίνει να είσαι στο μεταίχμιο δύο ζωδίων;

Μπορεί να είσαι λίγο ξερόλας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό χαρακτηριστικό. «Όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο δύο ζωδίων αισθάνονται ότι ξέρουν περισσότερα από άλλους και συχνά, το κάνουν», λέει η Τζόις, σημειώνοντας ότι μερικοί μπορεί να είναι ακόμη και ιδιοφυΐες.

Επειδή τα ζώδια στο μεταίχμιο γεννιούνται κατά τη διάρκεια μιας μετάβασης, εξαρτάται από εσένα να χαράξεις την πορεία, να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση της αλλαγής, παραμένοντας εκεί που είναι άνετα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρώτο μονοπάτι «απαιτεί θάρρος και κίνδυνο», όπως λέει η Τζόις, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή;

«Δεν θα πάρεις βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα. Αυτό πρέπει να προέρχεται από εσένα ... Πάρε το ρίσκο για αυτό που πιστεύεις - το δικό σου ταλέντο, τις πεποιθήσεις και τη μεγαλοφυΐα", συμβουλεύει. «Ο κόσμος θα δώσει προσοχή».

«Ο Ήλιος είναι ο σημαντικότερος πλανήτης σου, αλλά η δύναμή του μπορεί να μειωθεί από άλλους παράγοντες», εξηγεί η Τζόις. Δηλαδή: Τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Ας υποθέσουμε ότι το ζώδιο σου βρίσκεται στο μεταίχμιο του Ταύρου, αλλά ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους. Η προσωπικότητά σου θα εξακολουθεί να αντηχεί με τους Διδύμους σε κάποιο επίπεδο, επειδή έχεις δύο πλανήτες εκεί.

Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο το 2020!

Αν σχεδιάζεις να παντρευτείς την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τα ζώδια σας, και ψάχνεις ημερομηνία για αυτή τη μεγάλη ημέρα, η αστρολογία προτείνει μια συγκεκριμένη που θεωρούν ως ιδανική για να τον πολυαναμενόμενο γάμο!

Δείτε επίσης: 7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Σύμφωνα με την αστρολόγους, η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα».

«Στην αριθμολογία ο αριθμός δύο δείχνει την στωική και ισχυρή γυναίκα, η οποία διαθέτει ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη»

«Στην αστρολογία ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου που ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστό και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια απίστευτη, μόνιμη ένωση».

Αν έχεις ήδη ορίσει μια ημερομηνία για το γάμο σου μέσα στο επόμενο έτος, τότε μην ανησυχείς, καθώς ολόκληρος ο χρόνος είναι ιδανικός για να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.

Τα αστέρια δείχνουν ότι ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω, όπου βρίσκεται από το 2017. «Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει ξανασυμβεί από τη δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας να αγαπήσεις».

Τέλος : «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν σε καρμικές σχέσεις πολλές φορές, σε πολλές άλλες ζωές. Αλλά αυτή είναι η ζωή όπου μπορούν απλά να το κάνουν σωστά».

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

Το ήξερες ότι και ο γάμος έχει ζώδιο; Μπορεί να μην το ήξερες αλλά έχουμε να σε πληροφορήσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Δες τι σημαίνει και πράξε αναλόγως!

Δείτε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν εύκολα λεφτά στη ζωή τους!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Καταλήγετε να παντρευτείτε αυτό το διάστημα ύστερα από πολλές περιπέτειες και εμπειρίες. Υπάρχει μεταξύ σας ζήλια, συναγωνισμός, συγκρούσεις που όμως σας δυναμώνουν και σας οδηγούν στην επιτυχία. Αρνητικά στοιχεία είναι η βία και η απιστία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Θέλετε να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα. Είστε πολύ αγαπητοί, αναπτύσσετε ισχυρούς δεσμούς και αγαπάτε το καλό φαγητό. Αρνητικά στοιχεία είναι το πείσμα και η αδιαλλαξία.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η γνωριμία σας έχει γίνει συνήθως μέσω κάποιου τρίτου, κάποιας επικοινωνίας ή ταξιδιού. Αγαπάτε την κοινωνική ζωή, το διάβασμα και μιλάτε πολύ. Τα συναισθήματά σας θα είναι ή πολύ θερμά ή πολύ ψυχρά. Υπάρχει κίνδυνος εξωσυζυγικών σχέσεων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια οικογένεια, να ζείτε σε ένα ζεστό περιβάλλον και να αποκτήσετε περιουσιακά στοιχεία. θέλετε να αποκτήσετε παιδιά τα οποία να τα αναθρέψετε με το σωστό τρόπο. Πολλές φορές υπάρχουν συγκρούσεις.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Έχετε την τάση να ζείτε έντονα, να προβάλλεστε και να επιδεικνύεστε. Έρχεστε σε σύγκρουση συχνά με τα παιδιά σας. Αν φτάσετε κοινωνικά ψηλά, θα έχετε να αντιμετωπίσει την ζήλια των άλλων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Ζείτε μέσα στο άγχος και την ανάγκη της επιβίωσης. Θα ασχολείται με την καθαριότητα στο σπίτι, θα προσπαθείτε να μαζέψετε αγαθά και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Ύστερα από χρόνια γίνεστε μίζεροι και δεν έχετε καθόλου κοινωνική ζωή.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου και ο καθένας αναπτύσσει την προσωπικότητά του μέσα από τον άλλο. Φτιάχνετε ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι και μοιράζεστε τις καθημερινές ευθύνες. Είστε αγαπητοί, έχετε κοινωνική ζωή και ασχολείστε με τα προβλήματα του συνόλου. Αρνητικό στοιχείο είναι η ασυνέπεια.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Φτάσατε σε γάμο αυτό το διάστημα ύστερα από κάποια πίεση. Υπάρχουν έντονα και ακραία συναισθήματα, φασαρίες, εντάσεις, ζήλιες, ειρωνείες, καχυποψίες. Θα είστε πιστοί ο ένας στον άλλο και θα έχετε πολλά περιουσιακά στοιχεία και οικονομική άνεση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Θα ζείτε ήρεμα και θα έχετε καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους. Συχνά θα αναζητάτε την ελευθερία και τη ζωή σε χωριστά σπίτια. Αγαπάτε τον αθλητισμό, τα ταξίδια και την πνευματική εξέλιξη.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ
‘Ύστερα από κάποιο διάστημα θα φθάσετε στην ψυχρότητα γιατί ενδιαφέρεστε περισσότερο για την κοινωνική-επαγγελματική-οικονομική ζωή. Δεν διασκεδάζετε γι’ αυτό και αν είστε συντηρητικοί θα αντέξετε, αν όχι θα χωρίσετε.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
‘Έχετε κατανόηση, φιλία, σεβασμός, ελευθερία κινήσεων η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει και σε αποξένωση.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Έχετε φαντασία και συναίσθημα. Ο καθένας ζει στον κόσμο του με πολλά μυστικά. Δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας, ανακατεύονται συγγενείς και κινδυνεύετε και οι δυο να εξαπατηθείτε. Για να περνάτε καλά και να νιώθετε και συναισθηματικά καλά, θα πρέπει να βρείτε κοινές ενασχολήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share