Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκούρα εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Μάθετε αναλυτικά!

20 Οκτωβρίου 2019 13:16
Σκούρα εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη στο "TV Έθνος"! Ποια ζώδια θα έχουν... σκούρα εβδομάδα;

Στο σημείο μπορείτε να δείτε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Πάμε να δούμε:

ΚΡΙΟΣ

Η προσπάθεια συνεχίζεται -αν µπορείτε ας κάνετε και αλλιώς- και βέβαια αυτό που σας κουράζει και σας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι αυτή γίνεται µέσα σε ένα κλίµα ρευστότητας και αβεβαιότητας. Ευτυχώς υπάρχει ακόµα ως φύλακαςάγγελος ο ∆ίας, που από αυτή την εβδοµάδα δεν βοηθάει µόνο εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας -που είστε και οι πιο ταλαιπωρηµένοι- αλλά και εσάς του τρίτου. Πολύς κόπος στη δουλειά, και δυσκολίες στα οικονοµικά ζητήµατα, ένα κάποιο αίσθηµα ανικανοποίητου στα ερωτικά, αλλά, είπαµε, υπάρχει ο Νοέµβριος για... βαθιές ανάσες οξυγόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηόχι και τόσο βοηθητική παρουσία του Ερµή από τις 3 Οκτωβρίου και µετά απέναντί σας στον Σκορπιό είναι φυσικό να προκαλεί αρκετές... αρρυθµίες σε πολλά θέµατα. Ας δούµε µερικά από αυτά. Σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, λογαριασµούς, νούµερα, κάρτες, ΜΜΕ και µεταφορές, µετακοµίσεις, ταξίδια και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Επειδή ο Ερµής σε αντίθεση µε το ζώδιό σας θα παραµείνει αρκετά ακόµα, προσέχετε επίσης λόγια, σχόλια και µπερδέµατα γενικώς. Βοήθεια -ηθική και πρακτικήµπορεί αυτόν τον µήνα να προέλθει από τον σύντροφό σας και στενούς συνεργάτες. Αξιοποιήστε την πείρα, τις ιδέες και το ταλέντο τους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφροδίτη και Ερµής -και στην ερχόµενη εβδοµάδα και µια Νέα Σελήνη- θα βρίσκονται συνεχώς στον τοµέα των επαγγελµατικών σας, πράγµα που σηµαίνει ότι έχετε... οίστρο επαγγελµατικό αλλά και δυνατότητες. Από κοντά βοηθητικός και ο Αρης, που θα σας εφοδιάζει µε δύναµη και αποφασιστικότητα για να τα βγάλετε πέρα. Οσοι είστε γεννηµένοι όµως στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας οφείλετε να... ψειρίζετε περισσότερο το καθετί παντού -και όχι µόνο στην εργασία-, για να αποφύγετε λανθασµένες κρίσεις και αποφάσεις και πάσης φύσεως υπερβολές. Εργασία και έρωτας κάπως συµβαδίζουν. Τέσσερα ζώδια που περιμένουν πολλές φουρτούνες μέχρι το 2020!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύνθετη και η προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου για εσάς, αφού από τη μία διατηρούνται ακόμα το άγχος και η αγωνία για την τελική έκβαση κάποιου θέματος και από την άλλη υπάρχουν και τα θετικά. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας δεν είναι... άγονος. Επειδή μάλιστα στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρχει και μια βοηθητική Νέα Σελήνη για σας, αξίζει τον κόπο η κάθε προσπάθεια στην εργασία, στις σπουδές, στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας. Ναι, κάτι λείπει στον έρωτα για να ολοκληρωθεί η τελική ποίηση, αλλά ο Οκτώβριος έως το τέλος του θα δείξει τι μένει, τι προχωρά και τι όχι.

ΛΕΩΝ

Στο μοτίβο «ούτε κλαίει ούτε γελάει» θα εξελιχθεί και αυτή η εβδομάδα, παρόλο που η Σελήνη στο ζώδιό σας από το βράδυ της Δευτέρας θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά. Προς το καλύτερο, φυσικά. Σε αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να κάνετε εκείνες τις κινήσεις βελτίωσης ή αλλαγής εκεί που χρειάζεται για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας εκνευριστικά αργός ρυθμός εκεί που θα θέλατε να τρέξουν τα πράγματα, ενώ η γραφειοκρατία -έγγραφα, λογαριασμοί, κάρτες- μπορεί να τσιτώσει τα νεύρα σας. Επίσης όχι τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα στις σπουδές και στα οικονομικά. Ολο κάτι λείπει, όλο κάτι δεν εξελίσσεται και στα ερωτικά. Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος προχωρά προς το τέλος του και εσείς θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο γίνεται τόσο αυτή την εβδομάδα όσο και το ξεκίνημα της ερχόμενης. Σίγουρα μπορείτε να προχωρήσετε θέματα και σχέδια που εσείς θέλετε, αλλά αξιοσημείωτη μπορεί να είναι και η συμπαράσταση ατόμων που σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Αδέλφια, ξαδέλφια, σύμβουλοι, δάσκαλοι, θείοι, θείες θα είναι στο πλευρό σας. Στα οικονομικά και περιουσιακά θέματα έχετε μεγαλύτερη εύνοια τώρα, γι’ αυτό μην αργοπορείτε σε σχετικές αποφάσεις και ενέργειες. Επίσης δεν θα είσαστε και παραπονεμένοι εντελώς στα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ

Βεβαίως και αντιλαμβάνομαι την κούραση και την ανησυχία σας, αλλά, είτε το θέλετε είτε όχι, ο Οκτώβριος όπως και μέρος του Νοεμβρίου θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στη δουλειά, στις σχέσεις, στη ζωή σας γενικότερα. Αν βιάζεστε μάλιστα να τελειώνετε γρήγορα, ίσως δεν κάνετε και πολύ καλά, γιατί απλούστατα ξοδεύετε το δυναμικό και την υπομονή σας και μπορεί να πάει στράφι. Βλέπετε υπάρχουν και αυτά που ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί και δεν εξαρτώνται απαραίτητα από σας. Αν μάλιστα συνεργάζεστε, συνδέεστε ή συμβιώνετε με άλλον Ζυγό, Καρκίνο, Κριό ή Αιγόκερω, θα χρειαστεί προσοχή και υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτελευταία εβδομάδα Οκτωβρίου και βεβαίως σημαντική, αφού στις 24 ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, λοιπόν! Ο Ερμής και η Αφροδίτη συν τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 28 δημιουργούν ένα μάλλον ευνοϊκό κλίμα, που θα βοηθήσει και στη διάθεση και στα σχέδιά σας. Μάλιστα τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνετε τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να παράγουν κάποια νευρικότητα, αλλά από την άλλη γίνονται παράγοντες για καλύτερα πράγματα παντού και στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμασία, οργάνωση, μια μικρή... εγκυμοσύνη θα μπορούσε να πει κανείς ότι συντελείται αυτό τον καιρό για μια καλή... γέννα που προσδιορίζεται μέσα στον Νοέμβριο περίπου από τις 2 και μετά. Είναι ψυχικά κουραστικός ο Οκτώβριος, γιατί υπάρχουν αιτίες που μπορεί να έχουν τις ρίζες τους τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και που επίσης δεν έχουν τακτοποιηθεί. Ακόμα και στα πιο δύσκολα υπάρχει πάντα η εξισορροπητική εύνοια του Δία -που για εσάς του δεύτερου δεκαήμερου είναι και πιο δυνατή-, για να τα βγάλετε πέρα. Η εβδομάδα είναι μάλλον καλή, σε επαγγελματικά και ερωτικά με μικρές διακυμάνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα ανοιχτά, που δεν προχωρούν με τον ρυθμό που θα θέλατε, αλλά και κάποια που έχουν κολλήσει δραματικά. Ισως και συγκεκριμένες ημερομηνίες που πρέπει να ερευνηθούν για να ανοίξει ο δρόμος είτε στον εργασιακό τομέα, είτε σε κάποιο οικονομικό ή προσωπικό θέμα. Ορισμένοι μπορεί να έχετε μια εποχική εργασία που θα πάρει περισσότερο μπρος από τις 18 Νοεμβρίου και μετά. Στο πλευρό σας τώρα ο Ερμής και η Αφροδίτη, που σημαίνει ότι και πρόσωπα που σας εκτιμούν, σας αγαπούν και σας στηρίζουν θα συμβάλουν ποικιλοτρόπως θετικά. Μάλιστα ο έρωτας και η φιλία αλληλοβοηθούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμφίβολα είναι εξαιρετικά κουραστική η καθημερινότητά σας και γι’ αυτό όπως και για τα οικονομικά και τα αισθηματικά δύο είναι οι υπαίτιοι. Ο Ερμής από τη μία και η Αφροδίτη από την άλλη, που έχουν... κατασκηνώσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Και καλά η Αφροδίτη στις 2 Νοεμβρίου μετακομίζει στον Τοξότη -θέση ευνοϊκή για εσάς-, ο Ερμής όμως θα σας ταλαιπωρεί έως τις αρχές Δεκεμβρίου. Πιο προσεκτικά, λοιπόν, σε συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, ΜΜΕ και μεταφορές, ταξίδια, μετακομίσεις και παιδιά. Αισθηματικά αφήστε πιο χαλαρά τα πράγματα έως τις 2 Νοεμβρίου. Υδροχόος... ένα ζώδιο όλο εκπλήξεις! Ποια είναι τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Οκτώβρης οδεύει προς το τέλος του και εσείς θα πρέπει να βάλετε φτερά στα πόδια προκειμένου να αξιοποιήσετε τόσο αυτή την εβδομάδα όσο και το ξεκίνημα της ερχόμενης για θέματα επαγγελματικά ή κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Ολα πρέπει να δρομολογηθούν τώρα, χωρίς χρονοτριβή. Το ίδιο ισχύει για τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Οι αγοραπωλησίες και οι οικονομικοί συμβιβασμοί έως την 1η Νοεμβρίου το αργότερο είναι προς το συμφέρον σας. Ομως και για τις διάφορες σχέσεις και για τα αισθηματικά σας αυτές οι ημέρες είναι πιο ευνοϊκές. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, λοιπόν.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 20, δευτέρα απόγευµα, Πέµπτη και Παρασκευή.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το απόγευµα της ∆ευτέρας έως και Τετάρτη, Σάββατο 26, Κυριακή 27.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 20, Δευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Από Δευτέρα βραδάκι και Τετάρτη, Σάββατο 26 και Κυριακή 27.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 20, Δευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΖΥΓΟΣ: Από το βραδάκι της Δευτέρας έως και την Τετάρτη, Σάββατο 26, Κυριακή 27.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέµπτη και Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τη Δευτέρα το απόγευµα έως και Τετάρτη, Σάββατο 26 και Κυριακή 27.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πέµπτη, Παρασκευή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Π Σάββατο 26, Κυριακή 27
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 20 και Δευτέρα

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 20 και ∆ευτέρα απογευµατάκι, Σάββατο 26, Κυριακή 27
ΤΑΥΡΟΣ : Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Σάββατο 26, Κυριακή 27
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σάββατο 26, Κυριακή 27
ΛΕΩΝ: -
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: -
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 20 έως το βραδάκι της ∆ευτέρας
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη ∆ευτέρα το απόγευµα έως και την Τετάρτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 20 και ∆ευτέρα, Σάββατο 26, Κυριακή 27
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Από τη ∆ευτέρα το απόγευµα έως και την Τετάρτη
ΙΧΘΥΕΣ: Πέµπτη και Παρασκευή

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share