Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Σελήνη... αλλάζει και φέρνει ευχάριστα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

17 Οκτωβρίου 2019 13:13
Η Σελήνη... αλλάζει και φέρνει ευχάριστα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου", ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Σήμερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε λίγο μέσα σε ένα πλαίσιο απαιτητικών όψεων που σχηματίζονται!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Δύσκολες στιγμές για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου:

Περίπλοκη βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Έφτασε η Πέμπτη και η Λίτσα Πατέρα, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε στα αστρολογικά νέα των ημερών!

Σημαντικές πληροφορίες κρύβουν οι αστρολογικές προβλέψεις για αρκετά ζώα σε μια εβδομάδα που είναι αρκετά περίπλοκη! Ποια ζώδια πρέπει να είναι προσεκτικά και ποια θα έχουν θετικές εξελίξεις;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια «φίδια» που κάθε τους κουβέντα είναι... δηλητήριο!

Υπάρχουν ζώδια που τα βλέπεις και γεμίζεις θετική ενέργεια, υπάρχουν και άλλα που όποτε τα βλέπεις νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι. Εσείς το γνωρίζετε; Γιατί οι δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;

Είναι εκείνα τα ζώδια που ξέρεις ότι δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Ποια είναι τα ζώδια «φίδια»;

Λέων
Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Παρθένος
Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός
Οταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

Προσοχή στα οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ζώδια σήμερα: Η αστρολόγος Άντα Λεούση, δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά και επαγγελματικά τους θέματα;

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα. Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε καλοπροαίρετα τις προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες και νέα πρόσωπα που θα σχετίζονται με το χώρο σας και δεχθείτε αυτές που πιστεύετε ότι μπορούν να σας ωφελήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε επιπόλαιοι σε ότι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα χάσετε χρήματα αλλά δε θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share