Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σελήνη στον Ταύρο: Εκνευρισμός για 2 ζώδια και... ευχάριστα! Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

15 Οκτωβρίου 2019 12:23
Σελήνη στον Ταύρο: Εκνευρισμός για 2 ζώδια και... ευχάριστα! Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο και αυτό φέρνει εκνευρισμό σε μερικά ζώδια, αλλά γενικά η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τους περισσότερους! Ποιοι θα είναι αυτοί;

Διαβάστε με την ευκαιρία: Σελήνη στον Ταύρο: Εξαιρετική μέρα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εφιαλτικές στιγμές για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Τρίτη σήμερα και η Βίκυ Παγιατάκη, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν από τις αστρολογικές εξελίξεις! Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Τρίτης 15 Οκτωβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας… Αποφύγετε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασίας, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές.

Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Δώστε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share