Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Παρθένου που θα σας κάνουν να τρέξετε μακριά!

Εσείς γνωρίζετε τα πάντα για αυτό το ζώδιο;

10 Οκτωβρίου 2019 15:55
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Παρθένου που θα σας κάνουν να τρέξετε μακριά!

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για το ζώδιο του Παρθένου; Αν διαβάσετε παρακάτω ίσως το ξανασκεφτείτε αν θέλετε να μπλέξετε με αυτό το ζώδιο! Κάθε μέρα όμως το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι πρακτικοί και εργατικοί, όμως προσαρμόσιμοι, με ένα αξιοπρόσεκτο μάτι για τη λεπτομέρεια. Η Παρθένος είναι ένα διανοητικό και διακριτικό θηλυκό ζώδιο, που κυβερνιέται από το μαγικό μπαγαπόντη Ερμή, τον αγγελιοφόρο των Θεών.

Το έμβλημα του Παρθένου, μια παρθένα, που κρατά κομμάτια σταριού στα χέρια της, συμβολίζει τη φρόνηση, που συγκεντρώνεται στους τομείς της εμπειρίας. Όπως κι η πραγματική παρθένα, οι περισσότεροι Παρθένοι είναι ντροπαλοί και, όπως μια παρθένα περιμένει να δώσει τον εαυτό της στον τέλειο εραστή, ο Παρθένος είναι ιδεαλιστής.

Ζώδια παρθένος

Η απογοήτευση, εντούτοις, μπορεί να σας σκληρύνει και να σας κάνει κυνικό/ή και σκεπτικιστή. Ο Παρθένος γίνεται συνεπώς αρκετά επικριτικός με τον εαυτό του, καθώς επίσης και με τις περιστάσεις, που οφείλεται στην συνέπεια τέτοιων απογοητεύσεων σε μια ευαίσθητη και διακριτική φύση.

Ο Πλανήτης Ερμής, που κυβερνά τη διανόησή μας και τις επικοινωνιακές μας ικανότητες, κυβερνά την Παρθένο, όπου η παράδοση συνδυάζεται με την ανάταση, επομένως οι Παρθένοι έχουν μια πραγματική διανοητική, κριτική κι αναλυτική προσέγγιση στη ζωή. Η επικοινωνία είναι βασική και αγαπάτε τα βιβλία, τα περιοδικά και το γράψιμο.

Κριτικό Μάτι

Ένα επικριτικό μάτι για τη λεπτομέρεια, που συνδυάζεται με την ακατάπαυστη αναζήτησή σας για τελειότητα, σας προσδίδει μια ακαταμάχητη ώθηση για να βελτιωθούν όλα και όλοι (το χρειάζονται ή όχι). Ο προσανατολισμένος Παρθένος αναζητά να βελτιώσει το περιβάλλον αναζητώντας καριέρα στον τομέα της Υγείας ή ανάλογους τομείς ή άλλους δομημένους τομείς, όπως η διδασκαλία, οι εργασιακές σχέσεις ή ως σύμβουλος. Έντονες προσωπικές καταστάσεις μπορούν να αποδειχτούν επικίνδυνες, αλλά άλλες περιστάσεις μπορούν να παράγουν έναν πραγματικά δυναμικό Παρθένο.

Αν και έχετε συχνά τα αλτρουιστικά κίνητρα στη βοήθεια άλλων, έχετε μια τάση να ενεργείτε σαν μάρτυρας όταν αγνοούνται οι προσφορές σας. Δεν είναι ανήκουστο για σας να χρησιμοποιείτε την ενοχή ως όπλο. Η βοήθεια άλλων να βελτιωθούν είναι ένα πράγμα, αλλά η ώθηση τους προς τους στόχους της τελειότητας που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν είναι αρκετά καταστρεπτική, καθώς επίσης και αδύνατη.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Ευσυνείδητος Υγεινιστής

Ο υγιεινιστής Παρθένος κάνει προσπάθεια να παραμείνει σε φόρμα και δεν τον ενοχλεί η ρουτίνα στην άσκηση, αν μπορεί να δει αποτελέσματα. Σας αρέσει το τένις, η ρακέτα, το κολύμπι, η ιστιοπλοΐα, το ψάρεμα και το ποδήλατο, παρόλο που αθλητικά δεν είσαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός/ή. Το πρόβλημα είναι ότι πάντα αναζητάτε το τέλειο, ανεξάρτητα με τι ικανότητες έχετε, μόνο και μόνο για να κάνετε αυτό που κάνετε τέλεια. Ταλαντούχος/α σε πολλές τέχνες, στο σχεδιασμό ρούχων και στη μοδιστρική, μπορεί να έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε πράγματα όπως η χαρτογράφηση, τα ταξίδια και ο φιλοτελισμός.

Η Παρθένος κυβερνά το ρινικό σύστημα, το αναπνευστικό σύστημα και τα άντερα. Τα κρυολογήματα, η γρίπη, οι αλλεργίες, τα προβλήματα με τα έντερα και η δυσκοιλιότητα είναι κοινές καταγγελίες των Παρθένων. Υπόκεισθε σε μαύρες διαθέσεις και κατάθλιψη από καιρό σε καιρό, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει και τους άλλους στο περιβάλλον σας.

Τα χρώματά σας είναι μπλε, κίτρινο, γκρίζο, ανοιχτοκάστανο, ναυτικό μπλε, και το μοβ και η γενέθλια πέτρα σας είναι το ζαφείρι, μια ποικιλία κορουνδίου. Αυτός ο πολύτιμος λίθος θεωρούνταν από τις αρχαίες κοινωνίες ένα φυλαχτό αγάπης. Αν και υπάρχουν σε ποικίλα χρώματα και μπορούν ακόμη και να είναι διαφανείς, τα πολυτιμότερα ζαφείρια είναι μπλε. Το μπλε είναι επίσης το κύριο χρώμα που συνδέεται με τον Παρθένο. Τα λουλούδια και τα φυτά του Παρθένου περιλαμβάνουν την μαργαρίτα, το χρυσάνθεμο, τον κισσό, και τη φτέρη.

Σελήνη στους Ιχθύς: Πώς επηρεάζονται τα ζώδια; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποίησε! Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στους Ιχθύς;

Τι τόνισε η αστρολόγος και ποιες είναι οι λέξεις κλειδιά γι αυτή τη Σελήνη;

Διαβάστε επίσης: Πανσέληνος στον Κριό και τέλος εποχής για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

"Οι λέξεις κλειδιά γι αυτή τη Σελήνη είναι διαίσθηση, πίστη, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ή σε κάτι ανώτερο από εμάς, που μας επιφυλάσσει από τις κακοτοπιές".

Μάθετε τα πάντα για τη Σελήνη και το πως επηρεάζονται τα ζώδια στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share