Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το παρελθόν "κυνηγά" αυτά τα ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

10 Οκτωβρίου 2019 11:48
Το παρελθόν

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη! Ποια... ζώδια τα "κυνηγά" το παρελθόν;

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Αυτή όµως αστρολογικά ξεκινά να δηµιουργείται από το Σάββατο 12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Επηρεάζει περισσότερο τα άτοµα της παρορµητικής οµάδας, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Η εσωστρέφεια είναι έντονη λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στον νου. Η σκέψη θολώνει και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας, καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης πιθανά να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, εκτονώνοντας τη θλίψη με αρμονικό τρόπο. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά.

Σήμερα μια ερωτική εξομολόγηση θα εντείνει το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό στη σχέση και θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες. Αν είσαι ελεύθερος/η, επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν. Έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε ό,τι σας πόνεσε και να αναζωπυρώσετε το πάθος.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βρεθείς με τους φίλους σου, αφού αυτό είναι που σε ευχαριστεί. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να γίνουν κοινοί στόχοι. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό βοηθά στην άμεση επικοινωνία και τη συνεννόηση, και μπορεί να φέρει νέες συνεργασίες με φιλικά σου πρόσωπα.

Σήμερα η ευχάριστη ατμόσφαιρα και η κατανόηση βοηθούν στο να θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε έλξουν λόγω της καλής επικοινωνίας και του θετικού κλίματος που επικρατεί.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που πιθανά υπάρχουν και χρειάζονται αρκετό από τον χρόνο σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος, όμως σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου, προχωρώντας με σταθερό βηματισμό στην προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και να δρομολογήσεις σχέδια που έχεις με θετικό τρόπο.

Σήμερα η κατανόηση μπορεί να σου δοθεί απλόχερα, καθώς το ταίρι σου δείχνει να καταλαβαίνει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και την ένταση που μπορεί να έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, η καλή συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σου σε σπουδές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και επαφές με το εξωτερικό ή ταξίδια που απογειώνουν τη διάθεσή σου. Η ανάγκη για να διασκεδάσεις σε οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή με πρόσωπα που μπορεί να σας ενώνουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό απογειώνει το κέφι και δίνει την ευκαιρία για συζητήσεις που θα είναι εξαιρετικά ευχάριστες. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν κάτι καίριο στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου οδηγεί σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και επικοινωνίας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η αισιοδοξία σου θα είναι πόλος έλξης για πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, ανεβάζοντας την ένταση και δημιουργώντας εμμονές που μπορεί να εκτονωθούν σε προσωπικό επίπεδο λόγω των ασφαλειών. Οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς σοβαρά για να κλείσεις θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο, καλό είναι να το ακούσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί εξαιρετική διάθεση για συζήτηση και όμορφη ατμόσφαιρα σε σχέση με οικογενειακά θέματα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν. Η τρυφερότητα και η καλή επικοινωνία κυριαρχούν και στη σχέση σου.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές, καθώς είναι ιδανικές για μία ερωτική εξομολόγηση στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που θέλεις είναι να ικανοποιήσεις τον/η σύντροφο και τους συνεργάτες σου για να μην υπάρχουν εντάσεις. Φρόντισε μόνο να μην καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουμε με ορμή στην επιφάνεια. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξόδους με παρέες που θα περάσετε μοναδικά με το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι συνεργασίες για εμπορικά θέματα που θα είναι άκρως ευνοϊκές για σένα.

Σήμερα η εξαιρετική επικοινωνία και το κέφι κυριαρχούν στη σχέση, και μπορεί να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ασχολείσαι με ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει στη δουλειά. Αυτά είναι αρκετά για να εντείνουν το άγχος που μπορεί να ξεσπάσει στους γύρω σου και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή η ενασχόλησή σου με τη γυμναστική θα σε γεμίσει ενέργεια για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις οικονομικού επιπέδου στη δουλειά που μπορεί να είναι άκρως θετικές και επωφελής για εσένα.

Σήμερα σημαντικό είναι ότι η καλή επικοινωνία αφήνει μακριά από τη σχέση σου την ένταση και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για καλή συνεννόηση σε ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν ασφάλεια.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί μπορεί να ξεφύγεις λόγω του ότι θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα και να γίνεσαι υπερβολικός προκαλώντας δυσαρέσκεια. Ο έρωτας κυριαρχεί και πιθανό είναι να επιδιώξεις να διασκεδάσεις με το ταίρι ή την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να κυριαρχήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν αποδεκτές και κατανοητές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού γοητεύεις και εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς είναι αυτό που θα σου δώσει την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι. Σημαντικό είναι να ισορροπήσεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρχει καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένταση με τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν που μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις κεφάλαια που διατάραξαν την ησυχία της οικογενειακής εστίας.

Σήμερα μη χάσεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν και να προκαλούν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσει το συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και εντείνεται η ανάγκη για να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνει στην παρέα και τη συζήτηση μαζί τους. Θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία για σημαντικές συμφωνίες, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο να περάσεις όμορφα με το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να φέρει στιγμές διασκεδάσεις που θα απολαύσεις.

Σήμερα η επικοινωνία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να λειτουργεί και ευεργετικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με την ευφράδεια λόγου και την επικοινωνιακή σου τακτική.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος στη σχέση σου κυριαρχεί, φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στο πείσμα και στην κτητικότητα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για να πραγματοποιήσει σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου.

Σήμερα η καλή διάθεση κυριαρχεί στη σχέση σου και η καλή επικοινωνία οδηγεί στο να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξει καθοριστικό ρόλο η κατανόηση και η ασφάλεια που σου δημιουργούν. Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις το δυναμισμό να ξεχειλίζει γι’ αυτό και κάνεις σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό και στον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί την καλή διάθεση και την αισιοδοξία κάτι που διαχέεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εξόδους που θα περάσεις μοναδικά και θα διασκεδάσεις για αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το κέφι και η χαρά δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο, γι’ αυτό και πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share