Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Μην αναρωτιέσαι άλλο... Έτσι είναι να έχεις σχέση με έναν/μια Ζυγό! (Video)

Εσείς ακόμα ψάχνετε να μάθετε;

7 Οκτωβρίου 2019 12:15
Μην αναρωτιέσαι άλλο... Έτσι είναι να έχεις σχέση με έναν/μια Ζυγό! (Video)

Πώς συμπεριφέρεται ο Ζυγός όταν είναι σε σχέση; Ακόμα ψάχνετε να μάθετε πως είναι αυτό το ζώδιο στις σχέσεις του τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές; Το Athensmagazine.gr σου έχει την απάντηση σε όλα σου τα ερωτήματα!

Διάλεξε την κατηγορία που σε απασχολεί και δες πως αντιδρά ο Ζυγός στην επανασύνδεση, γάμος και στη σχέση:
Τα έχεις με Ζυγό; Μάθε πως θα τον κρατήσεις για πάντα! Αυτά είναι τα 5 μοναδικά χαρίσματα του Ζυγού! (Video)

Άντρας Ζυγός

Μίλα του ήρεμα και γλυκά και επικεντρώσου σε αυτόν,συζητώντας για τα πάντα μαζί του. Να ξέρεις ότι προτιμά μία σύντροφο,η οποία παίρνει την πρωτοβουλία,αλλά είναι έτοιμη και να τον προσκυνά. Δώσε όλη σου την προσοχή στα ερωτικά παιχνίδια και άφησέ τον,να σε οδηγήσει στην έκσταση. Και μην έχεις την αυταπάτη ότι θα αναλάβει τη φροντίδα των αναγκών σας.

undefined

Γυναίκα Ζυγός

Είναι η ιδανική γυναίκα για σοβαρή σχέση και γάμο. Να έχεις ευπρέπεια,να την κάνεις να νιώθει άνετα και να ξεχωρίζει. Να ξέρεις ότι αναμένει περισσότερα από όσα σου λέει,γι’ αυτό να συζητάς τα πάντα μαζί της και να μην αμφισβητείς τις απόψεις της. Αν μπορέσεις και κερδίσεις την εκτίμηση των φίλων της,θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά της.

Θέλεις να τα φτιάξεις με Ζυγό; Μάθε πως πρέπει να κινηθείς!

Άντρας Ζυγός

Το φλερτ ενός άνδρα Ζυγού θα σε γοητεύσει. Να είσαι σέξι,έξυπνη και ευδιάθετη. Θα πρέπει να έχεις καλό γούστο και να απολαμβάνεις τα πάντα,με όλες σου τις αισθήσεις. Πες αστείες ιστορίες και δείξε του,ότι θέλεις να μάθεις και να δεις περισσότερα από αυτόν. Θα πρέπει να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες,με το να είσαι καλός ακροατής και συνομιλητής.

Γυναίκα Ζυγός

Για να την αποπλανήσεις,γείρε τη ζυγαριά προς το μέρος της. Μία γυναίκα Ζυγός είναι λάτρης της ομορφιάς και της τέχνης έτσι κάνε,έκκληση στις αισθήσεις της. Εκτιμά την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Μάγεψέ τη,με τη γοητεία σου και με την παρουσία σου και μόνο. Εάν είσαι αρκετά τυχερός και κερδίσεις την καρδιά της,η ζωή σου θα είναι ένα ατελείωτο πάθος,αλλά και το πιο σημαντικό: ισορροπία.

Έχεις χωρίσει με Ζυγό; Μάθε πως θα γυρίσει πάλι σε σένα!

Άντρας Ζυγός

Οι πιθανότητες είναι να χώρισε μαζί σου,επειδή ήταν απρόθυμος για περαιτέρω δέσμευση. Υποσχέσου του μια ζωή,ειρήνης,γαλήνης,ηρεμίας και δώσε του τον απαιτούμενο χρόνο που θέλει,για να επανεξετάσει τη σχέση σας. Μπορεί να σου πάρει αρκετό χρόνο γιατί είναι αναποφάσιστος,αλλά δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο,από το να περιμένεις.

Γυναίκα Ζυγός

undefined

Η γυναίκα Ζυγός σπάνια επιδιώκει τη διάλυση,γιατί δεν μπορεί να είναι μόνη της. Αναζητά μια αρμονική δέσμευση,αγαπά τη δικαιοσύνη και γι’ αυτή δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος! Ζήτησέ της απλά συγνώμη,διότι είναι πρόθυμη να τερματιστεί η διαφωνία. Δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλή δουλειά. Απλά να τη σέβεσαι και να είσαι ειλικρινής.

Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Θέλεις να παντρευτείς Ζυγό; Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Άντρας Ζυγός

Θα πρέπει να έχεις καλές κοινωνικές ή επαγγελματικές διασυνδέσεις. Να είσαι ο προσωπικός του καθρέφτης που αντανακλά πίσω σ’ αυτόν,μια εικόνα του εαυτού του,που είναι ώριμη και με αυτοπεποίθηση. Να τον ενθαρρύνεις και να είσαι υπεύθυνη για τα οικονομικά σας,εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει πάντα μια καλή ισορροπία.

Γυναίκα Ζυγός

Θέλει να μοιραστεί τον εαυτό της μαζί σου και θα πρέπει να είσαι σε θέση,να της παρέχεις ηρεμία και ομορφιά στο σπίτι της όπου αυτό,θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει και να ανανεώσει τον εαυτό της. Μην την κάνεις να αισθανθεί μοναξιά και θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και με περίσκεψη,για να έχει αρμονική ισορροπία η σχέση σας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagaizne.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share