Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Δύσκολη ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

7 Οκτωβρίου 2019 07:55
Δύσκολη ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και για αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως, εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές που δε θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι παραπάνω από πολλές.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

ζώδια σήμερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δε χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα ριψοκινδυνέψετε τον οικονομικό σας τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και να χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Την πάτησες αν ερωτεύτηκες Αιγόκερω... τα χαρακτηριστικά φωτιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον, είναι το μόνο βέβαιο ότι δε σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δε φτάνει αν δε τη συνοδεύεται με τη λογική.

ΙΧΘΥΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας.

Ποια ζώδια θεωρούνται οι πιο μοιραίες γυναίκες;

Μερικά κορίτσια δε μοιάζουν με τα άλλα. Είναι στη φύση τους να είναι μοιραία. Η αύρα τους είναι συναρπαστική και αφήνουν τα σημάδια τους ανεξίτηλα απ όπου κι αν περάσουν. Οι Γάλλοι τις λένε Femmes Fatales, είναι ωραίες, είναι μοιραίες και είναι αυτές οι τρεις:

Δείτε επίσης: Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια όταν "δαγκώσουν" την λαμαρίνα;

Δίδυμος: Η γυναίκα με τα όχι μόνο δυο, αλλά πολλά πρόσωπα, έχει μια σαγήνη που κάνει τους άντρες να μαγεύονται. Τους συναρπάζει με τα πολλά και ετερόκλητα στοιχεία της προσωπικότητάς της αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση αφού συνήθως η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες Διδύμους και με ομορφιά.

Ζυγός: Είναι δυναμική και έχει έντονη προσωπικότητα με αυταρχικά στοιχεία, κάτι που την κάνει να επιβάλλεται στους άντρες και να τους κάνει να υποτάσσονται στη γοητεία της. Η γυναίκα Ζυγός ασκεί επιρροή και δαμάζει τα μυαλά των ανδρών.

Τοξότης: Eίναι σαν τον άνεμο. Ένα άπιαστο όνειρο που όλοι το έχουν στο μυαλό τους αλλά κανείς δε μπορεί να το κάνει πρακτικά δικό του αφού οι τάσεις φυγής της και η ανάγκη της για ελευθερία την κάνουν να φεύγει συνεχώς αναζητώντας καινούργιες περιπέτειες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share