Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

26 Σεπτεμβρίου 2019 09:40
Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

ΛΕΩΝ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Γυναίκα ζυγός..η πιο δυναμική γυναίκα του αστρολογικού χάρτη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε γίνετε και δε χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται. Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν.

ΙΧΘΥΣ: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Ποιοι δίνουν τα καλύτερα φιλιά στον αστρολογικό χάρτη;

Τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη μπορεί να είναι καλοί εραστές αλλά μπορεί να μην φιλάνε και τόσο ωραία! Ποια ζώδια όμως έχουν την καλύτερη φήμη για το πως φιλάνε και ποια την χειρότερη;

Από την ένωση των χειλιών ανακαλύπτεις ότι χρειάζεται να ξέρεις για τον αγαπημένο σου. Τα φιλιά μεταδίδουν ερεθίσματα, προκαλούν σεξουαλική διέγερση, δημιουργούν συναισθήματα και κυρίως αναμνήσεις…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς. Φιλάει επιθετικά, δυναμικά, φλογερά, γρήγορα, παθιασμένα. Έχει φαντασία και αγαπά τα σαρκώδη χείλη. Διοχετεύει όλη την ενέργεια του Άρη για μια καυτή εμπειρία. Το φιλί του είναι παρορμητικό και έχει διάρκεια. Σε ρίχνει, δεν πέφτει. Μην κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, γιατί θα εξαφανιστεί.

Ο Κριός ταιριάζει με Κριό, Λέων, Σκορπιό, και Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης. Αγαπά τα φιλιά, τόσο να τα δίνει, όσο και να τα παίρνει. Πιστεύει ότι αυτά τον δένουν περισσότερο με την αγαπημένη του, ειδικότερα όταν υπάρχουν και συναισθήματα. Φιλάει αργά, αισθησιακά και με μεγάλη διάρκεια. Διαθέτει ρομαντισμό και τρυφερότητα. Ζητάει βέβαια το χρόνο του μέχρι να διαπιστώσει ότι αυτό που νιώθει είναι αμοιβαίο.

Οι Ταύροι ταιριάζουν με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, και Ζυγούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα. Σε κοιτάζει, σου χαμογελάει, σου λέει τις πρώτες κουβέντες, παίζει λίγο μαζί σου και σε φιλάει τρυφερά. Είναι σκανδαλιάρης, φιλάει με ένα σέξι, ήρεμο, παιχνιδιάρικο τρόπο που σε χαλαρώνει και σε μαγεύει παράλληλα. Το φιλί του είναι γρήγορο και παθιασμένο και αν του κάνεις κλικ, δεν του ξεφεύγεις με τίποτα.

Ο Δίδυμος ταιριάζει με Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, και Υδροχόο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού. Τα φιλιά του εμπεριέχουν συναίσθημα και πάθος και είναι τόσο θερμά που τα αναζητάς συνεχώς. Φιλάει τέλεια και με διάρκεια, όταν νιώθει συναισθηματική ασφάλεια. Κάνε το πρώτο βήμα εσύ, φίλα τον ρομαντικά και τρυφερά και άσε να φροντίσει εκείνος για τη συνέχεια.

Ο Καρκίνος ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, και Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, επιθετικό και δυναμικό. Φιλάει έως ότου παραδοθεί το ταίρι του. Εκδηλώνει με το φιλί όλα του τα συναισθήματα. Ξέρει να ξεσηκώνει και να δημιουργεί μοναδικές αισθήσεις. Είναι αρχηγός, δίνει τον παλμό. Ένα παθιασμένο του φιλί θα το θυμάσαι για πάντα.

Ο Λέων ταιριάζει με Λέων (αλίμονο), Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, και Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ζώδιο της γης. Σε φιλάει για να σε κερδίσει. Λατρεύει γενικά τα φιλιά. Φιλάει με τέχνη και διακριτικότητα, καθόλου πρόχειρα και αδέξια. Δεν κάνει εύκολα την πρώτη κίνηση, αλλά όταν το αποφασίσει, θα καταλάβεις ότι άξιζε. Προσπαθεί να σαγηνεύσει το ταίρι του με το γλυκό φιλί του.

Ο Παρθένος ταιριάζει με Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω, και Ιχθύ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα. Κάθε του φιλί είναι διαφορετικό από το άλλο και δεν βαριέσαι ποτέ. Είναι πολύπλευρος και θέλει να ευχαριστεί το ταίρι του. Φιλάει ρομαντικά και παθιασμένα. Πλησιάζει μόνο όταν νιώθει ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο. Θα σε κυνηγήσει και θα σε φιλήσει με πάθος και διάρκεια σε ανύποπτο χρόνο. Είναι τρυφερός και ευγενικός και χρησιμοποιεί όλη του τη διπλωματία για να σε κερδίσει.

Οι Ζυγοί ταιριάζουν με Ταύρους, Διδύμους, Λιοντάρια, Ζυγούς, και Υδροχόους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού. Φιλάει ασυγκράτητα, έντονα, αχαλίνωτα, με πάθος και ερωτισμό που θα σου μείνουν αξέχαστα. Τα φιλιά του έχουν διάρκεια, ειδικότερα όταν υπάρχει χημεία, φλόγα και μεγάλη σεξουαλικότητα μεταξύ σας. Δεν έχει υπομονή, και είναι έτοιμος για όλα. Κάθε του φιλί είναι και μια διαφορετική εμπειρία.

Ο Σκορπιός ταιριάζει με Κριό, Ταύρο, Λέων, και φυσικά Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς. Αναζητά την περιπέτεια, θέλει να κατακτά και όχι να τον κατακτούν. Φιλάει εκκεντρικά, κάποιες φορές λίγο ψυχρά, αλλά όταν θελήσει να εντυπωσιάσει, τα καταφέρνει και με το παραπάνω. Δεν κάνει εύκολα το πρώτο βήμα, αλλά όταν θα το κάνει, θα σε καθηλώσει. Φιλάει πολύ ερωτικά, δίνει γρήγορα φιλιά και χρησιμοποιεί οποιοδήποτε tip γνωρίζει για να σε κατακτήσει.

Ο Τοξότης ταιριάζει με Δίδυμο, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, και Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης, πράγμα που συνεπάγεται εγκράτεια και πειθαρχία. Ελέγχει τα φιλιά του για να μην χάσει τον αυτοέλεγχο του. Είναι καλαίσθητος και ξέρει να σε κάνει να θέλεις πάντα περισσότερα. Είναι ανασφαλής όμως, διστάζει, και το σκέφτεται. Κοίτα τον στα μάτια, πλησίασέ τον να νιώσει την έλξη και άφησέ τον να κινηθεί αυθόρμητα. Όταν υπάρχει συναίσθημα, φιλάει έντονα και τρυφερά.

Ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω, και Ιχθύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα. Δοκιμάζει όλες τις εκφάνσεις του φιλιού και πειραματίζεται. Φιλάει ευχάριστα και δεν βαριέσαι ποτέ. Προτιμά τα ξαφνικά, αναπάντεχα, δροσερά, υγρά φιλιά που εμπεριέχουν μυστήριο και πάθος. Μπλοκάρει αν αντιληφθεί ότι το ταίρι του δεν το ευχαριστιέται. Αγαπά την οπτική επαφή.

Ο Υδροχόος ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη, και Υδροχόο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού. Απολαμβάνει τα φιλιά μόνο όταν υπάρχει εμπιστοσύνη. Φιλάει ρομαντικά, αισθησιακά, ευγενικά. Θέλει να αισθάνεται άνετα για να χαρίσει τα φιλιά του. Θέλει το φιλί να είναι η κατάληξη μιας όμορφης, ερωτικής, τρυφερής συνάντησης. Εξυπακούεται ότι πρέπει να συνοδεύεται από μια ζεστή αγκαλιά και να υπάρχει τρυφερότητα και συναίσθημα.

Οι Ιχθύες ταιριάζουν με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, και φυσικά Ιχθύες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share