Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

26 Σεπτεμβρίου 2019 06:24
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σας να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσετε στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σας ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεση σας με τον σύντροφο σας ή για τους ελεύθερους, την έναρξη μιας νέας σχέσης.

Ποια ζώδια όμως έχουν την καλύτερη φήμη για το πως φιλάνε και ποια την χειρότερη;

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας υπόσχονται, φίλοι Ταύροι, κάποια θετικά νέα, με μια μικρή αύξηση στο εισόδημα σας, ενώ τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται ομαλά. Μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργεια σας θα αισθανθείτε να σας εγκαταλείψει, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε απάθεια. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας χωρίς πνευματική υπερφόρτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα συνιστάται στην ιδανική βέβαια περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας στα μέσα της βδομάδας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα στην δουλειά σας κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σας εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βιώσετε μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον την έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσετε από το ταίρι σας… Καλή τύχη ωστόσο θα έχετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών.


ΖΥΓΟΣ

Μην ακολουθείτε το πλήθος και αφήστε την κρίση σας να σας δείξει το σωστό δρόμο. Το κλίμα γύρω σας μπορεί να σας φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Φανείτε ευέλικτοι με το να μην εγκλωβίζεστε στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματα προόδου που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδια σας, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σας απορυθμίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Για να κατευνάσετε τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά… Για όσους είναι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε στο ταίρι σας όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσετε να εξωτερικεύετε όσο μπορείτε περισσότερο τα αισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τις προσωπικές σας υποθέσεις, φίλοι Αιγόκεροι! Όσοι μεταξύ σας αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απορρίπτετε αβασάνιστα προσκλήσεις για εξόδους ή και φλερτ, γιατί κάπου εκεί μπορεί να σας περιμένει η ευτυχία σας! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας ωστόσο δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι σοφό να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είστε προκλητικοί στην συμπεριφορά σας ή να απαιτήσετε αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, δεν θα ήταν κακό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή συναισθηματικές, εκτός και εάν συνεχίσετε να επιμένετε πεισματικά στις δικές σας επιθυμίες και απόψεις και αρνείστε να ακούτε τον συνομιλητή σας. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share