Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια!

Ποια είναι;

25 Σεπτεμβρίου 2019 12:21
Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια!

Είναι αυτός ο άνθρωπος που συνήθως έχει μία έκφραση αμφιβολίας μαζί με λίγη στενοχώρια. Δείχνει συνέχεια προβληματισμένος και είναι σαν να έχει μονίμως ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι του. Αν δεν έχεις έναν τέτοιο στην παρέα σου, μάλλον είσαι εσύ. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και είσαι πάντα προετοιμασμένος για μία πιθανή Δευτέρα Παρουσία. Αν είναι έτσι, τότε ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω απαισιόδοξα ζώδια.

Δείτε επίσης: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; H Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ταύρος
Θέλεις να του προκαλέσεις καρδιακή προσβολή; Κάνε του πάρτι έκπληξη. Μισεί τις εκπλήξεις και όταν νιώθει απροετοίμαστος, πέφτει ψυχολογικά και γίνεται ξινός. Και θα σε γεμίσει προσβολές επειδή του χάλασες το πλάνο. Επειδή γενικά είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Αν θέλεις να τον δεις να πεταρίζει από χαρά, άφησέ τον να σου μιλήσει για τις καινοτόμες (έτσι νομίζει) ιδέες του.

Καρκίνος
Μιλάμε φυσικά για το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο που δεν το χει σε τίποτα να αλλάξει διάθεση και να βάλει τα κλάματα ενώ γελάει. Αν φτάσει στο σημείο να νιώσει απαισιόδοξα, κατεβάζει ρολά και κρύβεται σε ένα δωμάτιο για κάνα διήμερο. Δε θα σου μιλήσει και δεν πρόκειται να σου εξηγήσει το πρόβλημά του. Αν θέλεις να τον δεις να φωτίζεται, πάρτου ένα παγωτάκι. Θα ξεχαστεί για κανένα μισάωρο.

Παρθένος
Γνωστός για τον πεσιμισμό του, δεν του το βγάζεις από το μυαλό του ότι όλα θα πάνε στραβά και δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να το αποτρέψει. Η τελειομανία τους κάνει να προβληματίζονται και να ανησυχούν συνέχεια για το αν θα πάνε όλα καλά και είναι σαν να έχουν γεννηθεί με γονίδιο απαισιοδοξίας. Περνάει με αντιβίωση; Όχι αλλά περνάει εάν σταματήσουν να περιμένουν τα πάντα από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Σκορπιός
Το λαγωνικό του ζωδιακού μπορεί να αντιληφθεί ενστικτωδώς πότε συμβαίνει κάτι κακό και δεν πέφτει έξω. Δεν αντέχει να του λες ψέματα γιατί, είπαμε, έχει ένστικτο, αλλά αυτό τον βάζει μονίμως σε μία θέση καχυποψίας και άμυνας. Σκέφτεται μονίμως απαισιόδοξα για τους ανθρώπους γύρω του και δυσκολεύεσαι να χαρεί με τα μικροπράγματα στη ζωή.

Αιγόκερως
Το σοβαρό ζώδιο δε σηκώνει πολλά πολλά. Αν τα σχέδιά του δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζει, πέφτει σε βαθιά περισυλλογή και μαύρη κατάθλιψη. Ο χειρότερος εχθρός τους είναι ο κακός εαυτός τους και δε χαλαρώνουν με τίποτα. Δυσκολεύεται να κάνει ένα βήμα πίσω ή να εγκαταλείψει το αρχικό του πλάνο και γι αυτό πιστεύει ότι τα πράγματα σπάνια λειτουργούν προς όφελός του.

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους, Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δες και αυτό: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Οταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

 άτυχα ζώδια στον έρωτα

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share