Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

25 Σεπτεμβρίου 2019 11:52
Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα παρουσιάζει καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr από το Πρωινό με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα:

Άση Μπήλιου: Τραγικά αισθηματικά και οικονομικά γι' αυτά τα ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή των ΚουΚου στο Star και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο φαίνεται ότι περιορίζει την ικανοποίηση και δυσχεραίνει αισθηματικά και οικονομικά!

Υπομονή, πειθαρχικά και συγκέντρωσε τις προτεραιότητες μας είναι το μαγικό κλειδί για να περάσει ανώδυνα η μέρα!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τις αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Για τους περισσότερους του ζωδίου σας, η μέρα θα είναι συνέχεια του κλίματος των προηγούμενων ημερών. Πιθανώς, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δουλειά σας, δεν θα σας εγκαταλείψει ένα αίσθημα ευτυχίας και αρμονίας. Εκτιμήστε αυτή τη στιγμή και προσπαθήστε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, ώστε η αρμονία να διατηρηθεί σε όλες τις σφαίρες της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Προσέξτε ωστόσο την υγεία σας! Κρυολογήματα και οι πρώτες γρίπες του φθινόπωρου παραμονεύουν… Προς το τέλος της ημέρας ωστόσο, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σας, μπορεί να σας υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα θέλατε να διαγράψετε από τη μνήμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να αναλάβετε σήμερα οποιαδήποτε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων δύσκολων project και πρωτοβουλιών που ενέχουν ρίσκα. Η μέρα υπόσχεται να εξελιχθεί υπό ομαλές συνθήκες, με πολύ ενέργεια και ένα περιβάλλον που θα υποστηρίξει ενεργά οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσετε το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν την στήριξη σας.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει σήμερα ο έντονος κίνδυνος, κάποιο ανέντιμο άτομο να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχετε για να σας πλήξει. Είναι σημαντικό να προστατευθείτε άμεσα από τέτοιες εισβολές! Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε ήρεμοι, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πάρα πολύ προβληματισμένοι με προβλήματα που δεν αξίζουν το κόπο να ασχοληθείτε… Ίσως να οφείλεται στο άγχος που έχει συσσωρευτεί από την προηγούμενη ημέρα. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποβάλετε από το πνεύμα και το σώμα την συναισθηματική φόρτιση και τις ανώφελες σκοτούρες.

ΖΥΓΟΣ

Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σας ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει υψηλό κόστος. Αποφύγετε τα χρέη και μην δίνετε δεσμευτικές υποσχέσεις, για να μην δημιουργήσετε καινούργια προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κύριο μέλημα σας σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σας να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σας εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα συνιστάται να είτε προσεκτικοί καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος τραυματισμού! Σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σας βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τον εαυτό σας να δημιουργήσετε προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο, να είστε υπομονετικοί και να μην αρνηθείτε βοήθεια από άτομα που είναι πρόθυμα να σας την προσφέρουν. Το βράδυ θα πρέπει να είστε πιο κοντά στην οικογένειά σας. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί πιθανώς την υποστήριξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν χρειάζεται βιασύνη σήμερα, φίλοι Υδροχόοι! Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σας ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σας υποθέσεις. Εάν ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση, μην τη ευτελίσετε με φτηνές δικαιολογίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Υπάρχει η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας. Για όσους είναι αδέσμευτοι, υπάρχει η πιθανότητα να πέσετε στα δίχτυα μια επικίνδυνης για την ισορροπίας σας ερωτικής έλξης. Η εξωτερική εμφάνιση δεν εγγυάται και ανάλογο εσωτερικό κόσμο…

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share