Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Παγιατάκη, Μπήλιου, Πατέρα!

Τι μας περιμένει σήμερα;

21 Σεπτεμβρίου 2019 08:55
Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Παγιατάκη, Μπήλιου, Πατέρα!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και οι 3 κορυφαίες αστρολόγοι, Βίκυ Παγιατάκη , Άση Μπήλιου και Λίτσα Πατέρα μας αναλύουν τα άστρα των ημερών! Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα ζώδια!

Οι 3 κυρίες της ελληνικής αστρολογίας, μέσα από την παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές, αναφέρθηκαν στα 2 ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά το διήμερο αλλιώς τους περιμένει ένας... εφιάλτης!

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν:

Άση Μπήλιου:

Η κορυφαία αστρολόγος δεν μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στο τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο εν όψει του τριημέρου!

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Δύσκολο Σαββατοκύριακο για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου:

Βίκυ Παγιατάκη:

Ποια ζώδια ευνοούνται σε προσωπικά τους και ποια στα επαγγελματικά τους! Ποια ζώδια αναμένεται να περάσουν ένα... σκούρο Σαββατοκύριακο;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίτσα Πατέρα:

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε τις συμβουλές της Λίτσας Πατέρα για να οργανώσετε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Δείτε τα βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Οι τυχεροί της χρονιάς! Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο ευτυχισμένα του 2019!

Το ζώδιο ξεκλειδώνει πολλά μυστικά για το υποσυνείδητο και τα ενεργειακά μας επίπεδα. Ένα πράγμα που μπορεί να δείξει είναι το πόσο χαρούμενοι θα είμαστε τον επόμενο χρόνο. Κάποια από τα ζώδια είναι εγγυημένο πως θα είναι χαρούμενα το 2019.

Αυτά τα 4 ζώδια θα είναι πολύ περισσότερο χαρούμενα από συνήθως:

Δίδυμος

Το 2019 θα είναι μία χρονιά που επιτέλους θα βρείτε την ανεξαρτησία σας. Πλέον, θα μπορείτε να στηριχτείτε εντελώς στον εαυτό σας και να βρείτε την ελευθερία που τόσο ψάχνατε. Αυτή η ανεξαρτησία θα σας κάνει πολύ χαρούμενους και θα σας δώσει δύναμη για όλη την υπόλοιπη χρονιά.Αυτά είναι τα ζώδια που είναι επιρρεπή στα ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμα και στα πολύγωνα!

Λέων

Αυτή τη χρονιά θα εμπιστευτείτε πραγματικά τον εαυτό σας. Είναι η χρονιά που θα επιβεβαιώσετε την θέση σας ως βασιλιάς της ζούγκλας. Θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και θα μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν. Μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά το 2019, αρκεί να κοιτάτε τον στόχο και να μην χάνετε την συγκέντρωσή σας από μικρά πράγματα.

Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Ζυγός

Θα βρείτε ηρεμία και γαλήνη το 2019 και αυτό θα σας κάνει πολύ χαρούμενους, ειδικά αφού το 2018 ήταν πολύ χαοτικό. Πλέον ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Απλά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε και εκτιμήστε την ομορφιά της ζωής. Εάν χαλαρώσετε και απολαύσετε την ζωή, θα είστε πολύ περισσότερο χαρούμενοι από όσο φαντάζεστε.

Τοξότης

Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν. Το 2019 είναι η χρονιά που ο Τοξότης μπορεί να κάνει κάποια πολύ μεγάλα βήματα. Αν αδράξετε την μέρα και αξιοποιήστε όσο καλύτερα μπορείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, δεν θα το μετανιώσετε. Το 2019 θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την πίστη σας και να σας δώσει ελπίδα για το μέλλον, ίσως μετά από πολύ καιρό.

Τι ζώδια είναι οι άντρες που σε πληγώνουν;

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι αρκετά επιρρεπή στο να πληγώνουν τις γυναίκες και ο λόγος είναι κυρίως ότι έχουν επιφανειακή σχέση με τα συναισθήματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι εγωιστές και περισσότερο κοιτούν να πάρουν αυτό που θέλουν παρά να δώσουν αυτό που πρέπει. Επειδή το όπλο τους είναι η γοητεία τους και ο εξωστρεφής τους χαρακτήρας που εντυπωσιάζει τις γυναίκες έχουν αρκετές κατακτήσεις όμως δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι.

Δείτε επίσης: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ερωτεύσιμος. Είναι δημοφιλής, έχει χιούμορ και είναι έξυπνος, οι γυναίκες τον ερωτεύονται εύκολα και πολύ. Εκείνος θέλει να περνάει καλά μαζί τους αλλά όταν αρχίσουν οι “απαιτήσεις” στρίβει με ένα δικό του υπέροχο και μοναδικό τρόπο που είναι εντελώς αγενής και αφήνει μεγάλα ερωτήματα και ραγιασμένες καρδιές. Συμβουλή: Πέρνα καλά με το Δίδυμο αν θέλεις αλλά μην επενδύεις. Ίσως αν του φερθείς παρόμοια το εκτιμήσει περισσότερο κι εσύ πληγωθείς λιγότερο.

Λέων

Αυτό το ζώδιο λόγω του υπερφίαλου εγώ του έχει μέσα του ένα σύνδρομο ανωτερότητας ή και κατωτερότητας, όπως το δει κανείς. Πληγώνει τις γυναίκες λοιπόν όχι επειδή τις εγκαταλείπει αλλά επειδή τις προσβάλλει. Σχολιάζει αρνητικά πράγματα που άλλοι άντρες δε λαμβάνουν υπόψιν τους, τις ανταγωνίζεται και τα λόγια του είναι αυτά που κάνουν στο τέλος τις γυναίκες να τον αντιπαθούν και να τον εγκαταλείπουν. Αν κάποια μείνει μαζί του, απλά του μοιάζει. Συμβουλή: Βάλτον από την αρχή στη θέση του κι αν συμμορφωθεί καλώς διαφορετικά μόλις ακούσεις την πρώτη προσβολή αποχώρησε.

Τοξότης

Βαριέται. Πλήττει. Δε φταις εσύ, φταίει αυτός. Μπορεί τη μια στιγμή να είσαι για εκείνον τα πάντα και την επόμενη να μην είσαι τίποτα. Δεν υπάρχει σταθερότητα μέσα του όπως δεν υπάρχει και γύρω του. Θα γυρίσει πολλές γυναίκες, πάρα πολλές για να καταλάβει κάποια στιγμή στη ζωή του ότι κάποια από αυτές την αγάπησε πραγματικά-πολύ αργά πλέον. Συμβουλή: Μπλέξε μαζί του μόνο αν είσαι στην ίδια φάση, δηλαδή στη σχέση σου είσαι της άποψης “Ρόδα, τσάντα και…κοπάνα”.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share