Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

21 Σεπτεμβρίου 2019 07:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου! Οι τρεις του ζωδιακού φεύγουν και μένουν χαραγμένες στη μνήμη!

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία σας μάλλον θα είναι το πιο ασφαλές μέρος για σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θέλετε να πάτε πουθενά, δεν θέλετε να ανοιχτείτε σε κανέναν παρά μόνο στους σωστούς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η ευαισθησία συνδυάζεται με την εξυπνάδα και φέρνει την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προσπαθείτε να αποφύγετε την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα καθιστούν αυτή την περίοδο ιδανική για να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι για να ξεφορτωθείτε ένα σωρό πράγματα. Στο σημείο δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο ευτυχισμένα του 2019!

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να βοηθήσετε ένα φίλο που σας χρειάζεται αλλά δεν το λέει ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαύστε την ζωή στο έπακρο. Μην περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας περνούν μια φάση ωριμότητας και ίσως να πρέπει να παραμείνουν στην ζωή σας, εκείνοι που αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μέλη της οικογένειας και οι άλλοι μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας και ίσως ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνατε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κάντε του ένα τηλέφωνο!

Τι ζώδια είναι οι άντρες που σε πληγώνουν;

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι αρκετά επιρρεπή στο να πληγώνουν τις γυναίκες και ο λόγος είναι κυρίως ότι έχουν επιφανειακή σχέση με τα συναισθήματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι εγωιστές και περισσότερο κοιτούν να πάρουν αυτό που θέλουν παρά να δώσουν αυτό που πρέπει. Επειδή το όπλο τους είναι η γοητεία τους και ο εξωστρεφής τους χαρακτήρας που εντυπωσιάζει τις γυναίκες έχουν αρκετές κατακτήσεις όμως δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι.

Δείτε επίσης: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ερωτεύσιμος. Είναι δημοφιλής, έχει χιούμορ και είναι έξυπνος, οι γυναίκες τον ερωτεύονται εύκολα και πολύ. Εκείνος θέλει να περνάει καλά μαζί τους αλλά όταν αρχίσουν οι “απαιτήσεις” στρίβει με ένα δικό του υπέροχο και μοναδικό τρόπο που είναι εντελώς αγενής και αφήνει μεγάλα ερωτήματα και ραγιασμένες καρδιές. Συμβουλή: Πέρνα καλά με το Δίδυμο αν θέλεις αλλά μην επενδύεις. Ίσως αν του φερθείς παρόμοια το εκτιμήσει περισσότερο κι εσύ πληγωθείς λιγότερο.

Λέων

Αυτό το ζώδιο λόγω του υπερφίαλου εγώ του έχει μέσα του ένα σύνδρομο ανωτερότητας ή και κατωτερότητας, όπως το δει κανείς. Πληγώνει τις γυναίκες λοιπόν όχι επειδή τις εγκαταλείπει αλλά επειδή τις προσβάλλει. Σχολιάζει αρνητικά πράγματα που άλλοι άντρες δε λαμβάνουν υπόψιν τους, τις ανταγωνίζεται και τα λόγια του είναι αυτά που κάνουν στο τέλος τις γυναίκες να τον αντιπαθούν και να τον εγκαταλείπουν. Αν κάποια μείνει μαζί του, απλά του μοιάζει. Συμβουλή: Βάλτον από την αρχή στη θέση του κι αν συμμορφωθεί καλώς διαφορετικά μόλις ακούσεις την πρώτη προσβολή αποχώρησε.

Τοξότης

Βαριέται. Πλήττει. Δε φταις εσύ, φταίει αυτός. Μπορεί τη μια στιγμή να είσαι για εκείνον τα πάντα και την επόμενη να μην είσαι τίποτα. Δεν υπάρχει σταθερότητα μέσα του όπως δεν υπάρχει και γύρω του. Θα γυρίσει πολλές γυναίκες, πάρα πολλές για να καταλάβει κάποια στιγμή στη ζωή του ότι κάποια από αυτές την αγάπησε πραγματικά-πολύ αργά πλέον. Συμβουλή: Μπλέξε μαζί του μόνο αν είσαι στην ίδια φάση, δηλαδή στη σχέση σου είσαι της άποψης “Ρόδα, τσάντα και…κοπάνα”.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share