Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολη ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

20 Σεπτεμβρίου 2019 14:51
Δύσκολη ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση, έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποιεί! Ποιο ζώδιο θα έχει δύσκολη ημέρα; Στο σημείο μπορείτε να διαβάσετε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη!

Η αστρολόγος αναφέρθηκε στον Ιχθύ, o οποίος θα έχει αρκετά δύσκολες συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο! Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Οι τρεις του ζωδιακού φεύγουν και μένουν χαραγμένες στη μνήμη!

ΖΥΓΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας. Στο σημείο δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο ευτυχισμένα του 2019!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

Τι ζώδια είναι οι άντρες που σε πληγώνουν;

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι αρκετά επιρρεπή στο να πληγώνουν τις γυναίκες και ο λόγος είναι κυρίως ότι έχουν επιφανειακή σχέση με τα συναισθήματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι εγωιστές και περισσότερο κοιτούν να πάρουν αυτό που θέλουν παρά να δώσουν αυτό που πρέπει. Επειδή το όπλο τους είναι η γοητεία τους και ο εξωστρεφής τους χαρακτήρας που εντυπωσιάζει τις γυναίκες έχουν αρκετές κατακτήσεις όμως δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι.

Δείτε επίσης: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ερωτεύσιμος. Είναι δημοφιλής, έχει χιούμορ και είναι έξυπνος, οι γυναίκες τον ερωτεύονται εύκολα και πολύ. Εκείνος θέλει να περνάει καλά μαζί τους αλλά όταν αρχίσουν οι “απαιτήσεις” στρίβει με ένα δικό του υπέροχο και μοναδικό τρόπο που είναι εντελώς αγενής και αφήνει μεγάλα ερωτήματα και ραγιασμένες καρδιές. Συμβουλή: Πέρνα καλά με το Δίδυμο αν θέλεις αλλά μην επενδύεις. Ίσως αν του φερθείς παρόμοια το εκτιμήσει περισσότερο κι εσύ πληγωθείς λιγότερο.

Λέων

Αυτό το ζώδιο λόγω του υπερφίαλου εγώ του έχει μέσα του ένα σύνδρομο ανωτερότητας ή και κατωτερότητας, όπως το δει κανείς. Πληγώνει τις γυναίκες λοιπόν όχι επειδή τις εγκαταλείπει αλλά επειδή τις προσβάλλει. Σχολιάζει αρνητικά πράγματα που άλλοι άντρες δε λαμβάνουν υπόψιν τους, τις ανταγωνίζεται και τα λόγια του είναι αυτά που κάνουν στο τέλος τις γυναίκες να τον αντιπαθούν και να τον εγκαταλείπουν. Αν κάποια μείνει μαζί του, απλά του μοιάζει. Συμβουλή: Βάλτον από την αρχή στη θέση του κι αν συμμορφωθεί καλώς διαφορετικά μόλις ακούσεις την πρώτη προσβολή αποχώρησε.

Τοξότης

Βαριέται. Πλήττει. Δε φταις εσύ, φταίει αυτός. Μπορεί τη μια στιγμή να είσαι για εκείνον τα πάντα και την επόμενη να μην είσαι τίποτα. Δεν υπάρχει σταθερότητα μέσα του όπως δεν υπάρχει και γύρω του. Θα γυρίσει πολλές γυναίκες, πάρα πολλές για να καταλάβει κάποια στιγμή στη ζωή του ότι κάποια από αυτές την αγάπησε πραγματικά-πολύ αργά πλέον. Συμβουλή: Μπλέξε μαζί του μόνο αν είσαι στην ίδια φάση, δηλαδή στη σχέση σου είσαι της άποψης “Ρόδα, τσάντα και…κοπάνα”.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share