Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντάσεις γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

19 Σεπτεμβρίου 2019 11:47
Εντάσεις γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση, κάνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποιεί! Ποιο ζώδιο θα έχει εντάσεις σήμερα; Στο σημείο μπορείτε να διαβάσετε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη!

Ο λόγος για τον... Καρκίνο! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας.

ΛΕΩΝ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα. Στο σημείο δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα είναι τα πιο ευτυχισμένα του 2019!

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Τι ζώδια είναι οι άντρες που σε πληγώνουν;

ΙΧΘΥΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους, Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δες και αυτό: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Οταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share