Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευνοϊκές ώρες γι' αυτά 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη!

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

18 Σεπτεμβρίου 2019 12:37
Ευνοϊκές ώρες γι' αυτά 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη!

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου - Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη!

Mε σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις έρχεται η τρίτη εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στις 14 στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται ο Ερµής και στις 15 η Αφροδίτη. Αυτός ο συνδυασµός θα βοηθήσει σαφώς πρώτα τα άτοµα στο ζώδιο του Ζυγού -η εύνοια θα διαρκέσει έως τις αρχές Οκτωβρίου για όλους σταδιακά-, αλλά και τα άλλα δύο ζώδια του αέρα, τον Υδροχόο και τους ∆ιδύµους. Ένα µικρό κοµµάτι εύνοιας και για τα δύο ζώδια της φωτιάς, τον Τοξότη και τον Λέοντα. Παραπονεµένοι οι Κριοί.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, λογαριασμούς που επιδιώκεις να διεκπεραιώσεις, συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σπατάλες γιατί αργότερα πιθανά να αντιληφθείς ότι ό,τι αγόρασες δεν ήταν απαραίτητο για σένα και θα το μετανιώσεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επιτύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου από ανταμείβεσαι για τη μεθοδικότητα, τη σκληρή σου προσπάθεια και την υπεύθυνη στάση σου.
Σήμερα οι ανασφάλειες δεν σε επηρεάζουν και αυτό βοηθά να υπάρξει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, γεγονός είναι όμως ότι η λογική υπερνικά το συναίσθημα.

Σελήνη στον Ταύρο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις ανάγκες σου τόσο στο ταίρι σου όσο και στους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο της προσοχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις άκρως εγωιστής, υποκειμενικός, προκαλώντας εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προσδίδει σταθερότητα και αποφασιστικότητα σε πιθανά βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε σχέση με το μέλλον σου καθώς πιθανά να θεωρείς ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις γερά θεμέλια στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και επιδιώξεις στο ταίρι σου δημιουργώντας σταθερές προϋποθέσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας σιγουριάς και μακροχρόνιας πορείας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο κι εσύ επιδιώκεις να μην βρίσκεσαι στο επίκεντρο των πραγμάτων καθώς είσαι έντονα εσωστρεφής και μελαγχολικός. Τραύματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν σου επιτρέπουν να έχεις τη συγκέντρωση που απαιτείται σε καθημερινά θέματα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να εκτεθείς. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δεις ρεαλιστικά τα όποια ζητήματα σε βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο και να κάνεις κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν από ότι σε καταπιέζει.
Σήμερα θέματα του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπώρησαν τη σχέση σου φαίνεται να κλείνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές, η ρεαλιστική αντιμετώπιση σου δεν αφήνει περιθώρια και συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα ενστερνιστούν τα σχέδιά σου και θα σε στηρίξουν σε κάθε σου βήμα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σταθερά βήματα σε ότι έχει σχέση με τα όνειρά σου. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που παίξουν καθοριστικό ρόλο επαγγελματικά καθώς θα σημάνουν για σένα νέες συνεργασίες.
Σήμερα οι από κοινού δράσεις με το ταίρι σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που μπορεί να ανοίξουν ένα καθοριστικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και ευθύνες που μπορεί να έχεις επωμιστεί και να σε αγχώνουν. Καλό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιδικίας και συγκρούσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου καθώς μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και ρεαλισμό να αντιμετωπίσεις οποία υποχρέωση έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι που θα οδηγήσει στο να αναγνωριστεί η προσφορά σου και να υπάρξει πιθανή ιεραρχική ανέλιξη.
Σήμερα γεγονός είναι ότι η κούραση των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι εμφανής, αυτό όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα σε επίπεδο σπουδών, δημοσίων σχέσεων, δικαστικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν και επαφών σε σχέση με το εξωτερικό καθώς φαίνεται να μπορείς να ανοίξεις νέα μονοπάτια για το μέλλον που σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του. Δημιουργούνται στην προσωπική σου ζωή οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ασφάλεια και σταθερότητα.
Σήμερα εκφράζοντας συναισθήματα στο ταίρι σου δημιουργείς γερά θεμέλια για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου για να μείνουν!

Εφιαλτικές στιγμές γι' αυτά τα 3 ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ήρεμος. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους θέματα και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Πρόσεξε γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε πιθανές συμφωνίες ή συναλλαγές καθώς επικεντρώνεσαι σε κέρδη που θέλεις να έχεις.
Σήμερα άδραξε την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ώριμα το ταίρι σου μακριά από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή με βαθύτερα συναισθήματα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και μακριά από το ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η ισορροπία και η ηρεμία. Άδραξε την ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, φρόντισε μόνο να μην είσαι υποχωρητικός καταπιέζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να δείξεις εργατικότητα και υπευθυνότητα για την θετικότερη εξέλιξη τους.
Σήμερα η ωριμότητα στην επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να επικρατήσει ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και οι καθημερινοί υποχρεώσεις αυξάνονται, κάτι που μπορεί να λειτουργεί πιεστικά την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να αναλάβεις επιπλέον αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά που θα σε οδηγήσουν στη γκρίνια και σε επικριτική διάθεση για τους γύρω σου. Ιδανικό θα είναι να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσω της γυμναστικής ή άσκησης που σου ταιριάζει για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να εξελιχθούν θετικά αφού φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να αναγνωριστεί η προσφορά σου.
Σήμερα καλό είναι να αδράξεις την ευκαιρία για να λύσεις καθημερινά ζητήματα και να βάλεις σταθερό πρόγραμμα σε θέματα που απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στο να αποδώσεις τα μέγιστα, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο όποιας παρέας και αν βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο, να εκδηλώσεις έντονα εγωιστικές τάσεις προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των γύρω σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε γεμίζει ωριμότητα, λογική και είναι βέβαιο ότι έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου δίνοντας σταθερότητα και βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.
Σήμερα η ανασφάλεια κυριαρχεί στη σχέση σου καθώς δείχνεις να μπορείς να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση προκύψει με ώριμη και ρεαλιστική σκέψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θέλεις να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου καθώς εκεί νιώθει σιγουριά και τρυφερότητα. Είναι σημαντικό να ελέγξεις την κυκλοθυμία και πιθανές μεταβολές στη διάθεσή σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, διαμορφώνοντας όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και τους δικούς σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Παράλληλα όμως, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.
Σήμερα ρομαντισμός και λογική εναρμονίζονται και δίνουν το τέμπο στην πορεία της προσωπικής του ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η θέματα που σε απασχολούν μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για να μπεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο, να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, να συζητήσεις για θέματα που σου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα σε ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σταθερές κινήσεις σε ότι αφορά συνεργασίες και συναλλαγές που έχεις θα έχουν διάρκεια. Αυτές οι κινήσεις θα σε φέρουν αργά και σταθερά πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.
Σήμερα η λογική και η ωριμότητα με την οποία εκφράζεσαι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες θα σε φέρουν πιο κοντά η ώριμη και λογική διαχείριση στη εξέλιξη της σχέσης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share