Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές γι' αυτά τα 3 ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

18 Σεπτεμβρίου 2019 12:02
Εφιαλτικές στιγμές γι' αυτά τα 3 ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου: Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η γνωστή αστρολόγος, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στα ζώδια που θα επηρεαστούν από την Σελήνη στον Ταύρο!

Σελήνη στον Ταύρο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ποια θα είναι αυτά; Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους, Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δες και αυτό: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Οταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share