Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά θέματα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

18 Σεπτεμβρίου 2019 11:58
Επαγγελματικά θέματα γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποιεί! Ποιο ζώδιο θα έχει επαγγελματικά θέματα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου;

Η Άντα Λεούση, είπε πως ο Ζυγός θα έχει κάποια επαγγελματικά θέματα! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΛΕΩΝ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα. Επίσης, ξέρετε ποια είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια;

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους, Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δες και αυτό: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Όταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share