Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια είναι τσιγκούνηδες στη σχέση!

Δες ποια!

16 Σεπτεμβρίου 2019 20:42
Αυτά τα  ζώδια είναι τσιγκούνηδες στη σχέση!

Έχετε σκεφτεί ποια ζώδια είναι τσιγκούνιδες στη σχέση;

Η γενναιοδωρία στον έρωτα επενεργεί σαν το πιο ισχυρό αφροδισιακό. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία ερωτευμένη γυναίκα είναι να διαπιστώσει ότι το αντικείμενο του πόθου της δεν είναι διατεθειμένο να δώσει. Ο τσιγκούνης άνδρας δε γίνεται, γεννιέται με αυτό το απαγορευτικό για τον έρωτα ελάττωμα. Και θα το εκδηλώσει, όχι μόνο σε υλικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Να σας θυμίσουμε τα ζώδια που τα πάνε χάλια με τα αισθηματικά τους!

Αυτή εξάλλου είναι η χειρότερη μορφή τσιγκουνιάς. Το καλό είναι πως δε θα χρειαστεί να περάσει αρκετός χρόνος για να καταλάβετε πως ο άνδρας που κάθεται απέναντί σας, αν όχι στο πρώτο, σίγουρα στο δεύτερο ραντεβού, θα σας δώσει ξεκάθαρα να καταλάβετε ότι οφείλετε να συμμετάσχετε κατά το ήμισυ στο λογαριασμό. Και στην πιο ακραία περίπτωση, θα κάνει το κορόιδο, μέχρι να βγάλετε το πορτοφόλι από την τσάντα σας. Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνη που αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να πάρετε, γιατί αρκετά έχετε δώσει στις σχέσεις, φύγετε μακριά.

Το μέλλον μαζί του δεν υπόσχεται τίποτα. Εκτός και εάν είστε το πρόσωπο εκείνο που περίμενε στη ζωή του για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, μέσα από την ισχυρή έλξη που θα του ασκήσετε και τα έντονα συναισθήματα που θα του διεγείρετε.


Ο Πλανήτης μέσα από τον οποίο θα μπορέσουμε να πάρουμε τις πιο σημαντικές πληροφορίες, όσον αφορά την ευκολία του ατόμου στο να δώσει, είναι η Αφροδίτη. Ανάλογα με τη ζωδιακή της θέση, την οικοθεσία, αλλά και τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες και ειδικότερα όταν συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, ο κατ’ εξοχήν αντιπροσωπευτικός Πλανήτης της προσφοράς άνευ όρων. Και μέσα από τη ζωδιακή θέση του Ήλιου, όμως, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση, όσον αφορά τη δοτικότητα του ατόμου σ’ ένα πρώτο επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Από τα πιο δοτικά ζώδια, ο Κριός, από την πρώτη στιγμή, θα εκφράσει την πρόθεσή του να προσφέρει και ανεξάρτητα από τη δυνατότητα που υπάρχει εκείνη την στιγμή. Θα επινοήσει τρόπους ώστε να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσετε αξέχαστες ώρες, προκειμένου μέσα από την ευχαρίστηση της συντρόφου του να επιβεβαιώσει το ισχυρό του Εγώ. Δε χρειάζεται σημαντικές αφορμές για να σας κάνει δώρα, επιλέγοντας όχι μέσα από αυτό που θα άρεσε σε εκείνον, αλλά αυτό που περισσότερο θα θέλατε εσείς τη δεδομένη φάση. Το ίδιο γενναιόδωρος είναι και σε ό, τι αφορά την έκφραση των συναισθημάτων του. Από τη στιγμή που θα σας εκφράσει το ενδιαφέρον του, πολύ γρήγορα θα σας ανεβάσει σε πρωτόγνωρα ύψη, μέσα από λόγια άκρως κολακευτικά, ακριβώς για να δικαιώσει την ίδια του την επιλογή. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για όσο παίζετε ενεργό και σημαίνοντα ρόλο στη ζωή του. Όταν αδρανήσει το ενδιαφέρον του, σίγουρα αδρανεί και το πορτοφόλι του…
ΤΑΥΡΟΣ
Ο τσιγκούνης, από τα ζώδια της γης, Ταύρος, μέσα από την κτητική του τάση, έχει δυσκολία στο να μοιράζεται τα δικά του, ακόμα και αν αυτά διατίθενται πλουσιοπάροχα. Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσει και σε ό, τι αφορά τη συναισθηματική του ανταπόκριση. Ακόμα και αν καίγεται από την επιθυμία του για σας, τα λόγια του θα είναι μετρημένα και ο μόνος τρόπος να σας δείξει αυτό που αισθάνεται είναι μέσα από το σεξ, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σεξουαλική σας ικανοποίηση, πάντα όμως μέσα από την ανάγκη να θρέφει το ναρκισσισμό του. Ο νάρκισσος του ζωδιακού αναγνωρίζει τη σχέση και δη το σύντροφο μέσα από αυτά που παίρνει. Η συμβίωση με έναν Ταύρο απαιτεί οικονομική αυτονομία. Η όποια οικονομική εξάρτηση από εκείνον μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσει και ακόμα και αν βιώνετε παράφορο έρωτα, πολύ εύκολα θα τον κατεβάσετε από το βάθρο του, βλέποντάς τον να βάζει στο πορτοφόλι του το ένα ευρώ που περίσσεψε από το λογαριασμό. Εκτός και εάν είστε για εκείνον η περίπτωση που αντιστέκεται σθεναρά στην επιθυμία του, προκειμένου να σας κατακτήσει. Τότε, σίγουρα θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού θεωρεί το χρήμα ως το μοναδικό μέσο για να αποκτήσει κανείς αυτό που θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με τον τσιγκούνη, από τα ζώδια του αέρα, Δίδυμο, απαιτείται μεγάλη υπομονή και αντοχή, μέχρι να καταλάβετε πως ακριβώς παίζει το παιχνίδι του «δούναι και λαβείν». Κάποια στιγμή όμως θα σας δοθεί η μεγάλη ευκαιρία για να αναγνωρίσετε ότι τα δικά του είναι δικά του και βέβαια θα προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο το έδαφος για να γίνουν και τα δικά σας δικά του. Μην περιμένετε να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών και ειδικότερα στην περίπτωση που θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη. Το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρει με την πιο απλή και γρήγορη ιδέα του για ένα σουβλάκι στα όρθια, στο πιο πολυσύχναστο μέρος, με την περισσότερη φασαρία. Και με τα ωραία λόγια δεν τα πάει και τόσο καλά. Μέσα στην προσπάθειά του να εκφράσει αυτά που αισθάνεται, μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα, χωρίς να μπαίνει καν στη διαδικασία να ολοκληρώνει τη σκέψη του, αφού είναι δεδομένο για εκείνον ότι βρίσκεστε εσείς στη δική του. Όσον αφορά τα δώρα, καλύτερα να παρακαλάτε να μη σας κάνει, γιατί θα είναι το τελευταίο που θα χρειαζόσασταν και σίγουρα τελευταίας ποιότητας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πιο γενναιόδωρο ζώδιο, όχι μόνο από την κατηγορία του νερού, αλλά του ζωδιακού ολόκληρου. Με μία μόνο διαφορά: απέναντι πάντα στον εαυτό του. Στενοχωριέται πραγματικά κάθε φορά που δεν έχει να πάρει το δώρο που θα ήθελε για την αγαπημένη του, ασχέτως εάν την προηγουμένη διέθεσε, μέσα από το υστέρημά του, ένα σημαντικό ποσό για το πουκαμισάκι που καιρό τώρα φλερτάριζε στη βιτρίνα. Θα πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι λειτουργεί σαν η εξαίρεση του κανόνα που λέει ότι ο τσιγκούνης στο πορτοφόλι είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα. Απλόχερα θα δώσει, και με το παραπάνω, αυτό που έχει φυλαγμένο για σας στην καρδιά του και μπορεί να το κάνει την ίδια ώρα που θα σας πει ότι η εκδρομή του Σαββατοκύριακου, που σχεδίασε για να απογειωθεί ο έρωτάς σας, θα χρειαστεί και τη δική σας συμμετοχή στη βενζίνη. Μπορείτε όμως να ελπίζετε σ’ ένα καλύτερο μέλλον μ’ έναν Καρκίνο, στην περίπτωση που σας επιλέξει να γίνετε η μητέρα των παιδιών του: ο μοναδικός ρόλος που θα του υπαγορεύσει να μοιραστεί ό, τι έχει και δεν έχει, προς χάριν της οικογένειας.

ΛΕΩΝ
Ο άρχοντας του ζωδιακού μπορεί πραγματικά να σας κάνει να νιώσετε βασίλισσα, εάν και εφ’ όσον πληρείτε τις προϋποθέσεις, μέσα από τις οποίες έχει ανάγκη να στήσει το σκηνικό του παραμυθιού του. Η δική σας συνεχής ικανοποίηση, μέσα από αυτά που σας προσφέρει, θα του επιβεβαιώνει το ρόλο του κυρίαρχου και θα του εξασφαλίζει τη σταθερότητα του θρόνου, που με κάθε τρόπο καλείστε να συντηρείτε, προκειμένου να βιώνετε το ύψιστο αγαθό του έρωτα που λέγεται γενναιοδωρία. Τίποτα όμως δε χαρίζεται. Τα πάντα κατακτώνται. Μέσα από αυτήν τη φιλοσοφία πορεύεται ο Λέοντας στη ζωή του και θα πρέπει αυτό να γίνει και δικό σας βίωμα, ώστε ούτε στιγμή να μην ξεχνάτε πως καλείστε συνεχώς να του αναγνωρίζετε τα όσα λαμβάνετε από εκείνον, αλλά και να του εκφράζετε το θαυμασμό, το κύριο καύσιμο της επιβλητικότητας και της δύναμης του Λέοντα. Χρειάζεται όχι μόνο υπομονή, αλλά και κατάλληλη εκπαίδευση από την πλευρά σας, ώστε να μπορείτε να υπακούτε στους κανόνες που θα σας επιβάλλει, προκειμένου να σας κρίνει ως αντάξια του έρωτά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν το μεγάλο σας παράπονο είναι ότι η ζωή δε σας έμαθε στα δώρα, τότε ο σοβαρός και ντροπαλός άνδρας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρώτου ραντεβού σας, είναι αυτή η περίπτωση. Χρειάζεται μικροσκοπική ανάλυση, προκειμένου να κατανοήσετε πως ο φόβος της έκθεσης είναι που κάνει τον κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της ανιδιοτελούς προσφοράς να φτάνει να φαίνεται στα μάτια σας τόσο στερητικός! Και όχι μόνο στα δώρα, αλλά και στα ωραία λόγια. Μόλις όμως πληροφορηθεί για το ξαφνικό πρόβλημα υγεία σας, τότε θα κινητοποιηθεί άμεσα και θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, μέχρι να αναλάβετε πλήρως. Δε θα ακούσετε ποτέ το όχι του και ειδικά όταν πρόκειται να χρειαστείτε την ανάγκη του για οποιοδήποτε πρακτικό θέμα. Απαλλαγμένος από κάθε είδους κτητικότητα, είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας ακόμα και προσωπικά του αντικείμενα, εκτός βέβαια από την οδοντόβουρτσά του. Περιποιητικός, όσο κανείς άλλος του ζωδιακού, και άκρως γενναιόδωρος, μέσα από τον τρόπο που θα εκφραστεί απέναντί σας σεξουαλικά.

ΖΥΓΟΣ
Ο ευγενικός και αισθησιακός Ζυγός θα αδράξει κάθε ευκαιρία για να σας αποδείξει ότι εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν άνδρες που βλέπουν τη γυναίκα να κάθεται σ’ ένα ψηλό βάθρο, χωρίς όμως αυτό να του προκαλεί ανησυχία. Μέσα από την ανάγκη του για αρμονία, γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό μόνο μέσα από τη σχέση των δύο μπορεί να το βιώνει. Εάν είστε από τις τυχερές, που εκτός από Ζυγός τυγχάνει να είναι και ευκατάστατος, τότε ετοιμαστείτε να κάνετε διακοπές στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία και να δεχθείτε τα πιο ακριβά δώρα. Σίγουρα, αυτό που πρώτα απ’ όλα τον τράβηξε σε εσάς είναι η αισθητική σας.

Σε περίπτωση όμως που δεν τη διαθέτετε, ετοιμαστείτε να περάσετε σε μια νέα αντίληψη ζωής, μέσα από το ποιοτικό και το εκλεπτυσμένο και αυτό δεν αφορά μόνο την εμφάνιση, αλλά και το οτιδήποτε που αναβαθμίζει το βιοτικό επίπεδο. Τίποτε όμως δε χαρίζεται σε αυτήν τη ζωή. Και πιθανόν να έρθει η στιγμή που θα καταλάβετε πως το τίμημα είναι ακριβό, αφού καλείστε συνεχώς να ανταποκρίνεστε στις υπέρ το δέον αυξημένες ανάγκες του, όσον αφορά τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική του κάλυψη. Στην περίπτωση που η ελευθερία για εσάς λειτουργεί σαν ο πλέον απαραίτητος όρος στη σχέση, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Το ακριβό περιδέραιο αυτόματα μπορεί να μετατραπεί σε θηλιά στο λαιμό σας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο πιο δοτικός, από τα ζώδια του νερού και ίσως του ζωδιακού ολόκληρου, και ειδικά στην περίπτωση που μέσα από εσάς αισθάνεται ότι ζει το μεγάλο πάθος της ζωής του. Γιατί βαθιά μέσα του γνωρίζει ότι οι φορές που θα το ζήσει στη ζωή του δεν είναι πολλές. Στο μεγάλο απολογισμό του, τα πρόσωπα που έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο είναι ελάχιστα. Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να αναβιώνει μνήμες μεγάλων παθιασμένων ερώτων και σε συνθήκες πραγματικά αντίξοες, όπου όμως κατάφερε τελικά να πάρει αυτό που θέλει και να το ζήσει με τον τρόπο που θέλει. Θα δώσει τα πάντα με το σώμα και την ψυχή του.

Ακόμα και στην περίπτωση που δε διαθέτει την άνεση για να σας πάρει το δώρο που στην πιο απλή περίπτωση θα σας συγκινήσει, ακόμα και αν δεν έχει τα χρήματα να σας κάνει να ζήσετε αξέχαστες στιγμές σ’ ένα ταξίδι, θα βρει τον τρόπο να υλοποιήσει το όνειρο που έφτιαξε μαζί σας, ώστε να μπορεί ο ίδιος να αναπαράγει, για πολύ καιρό μετά, αυτό που ζήσατε, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ξεχνώντας όμως ποιος είναι, αφού μέσα από εσάς ζει και υπάρχει. Όλα αυτά βέβαια και για όσο θα διαρκέσει το πάθος. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να σπάσει τον κανόνα της ψυχιατρικής που λέει πως τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την έκκριση των ερωτικών ορμονών σε τρία χρόνια καταστρέφονται. Σε ένα Σκορπιό, αυτό θα συμβεί μόλις ο ίδιος αποφασίσει να τα καταστρέψει, αφού πρώτα ρουφήξει μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τον έρωτά του, πάντα όμως βέβαια μέσα από τον αυτοκαταστροφικό τρόπο λειτουργίας του, μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο αδέσμευτος εραστής Τοξότης λειτουργεί αρκετά ωφελιμιστικά στη σχέση, βάζοντας πάντα σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό του. Το κατά πόσον θα εισπράξετε από εκείνον, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα εξαρτηθεί και από το κατά πόσον αυτόνομη είστε εσείς η ίδια. Η ταξιδιάρικη και ελεύθερη καρδιά του Τοξότη αναζητά συντρόφους που δεν απαιτούν, όχι μόνο τα περισσότερα, αλλά ούτε και τα λιγότερα. Το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί σας, ότι αναπνέετε μέσα από εκείνον τη χαρά της ζωής και την ελευθερία, αυτό για εκείνον λειτουργεί ως η μεγαλύτερη προσφορά απέναντί σας. Μην περιμένετε να είναι ο τυπικός σε ό, τι αφορά τα δώρα στις γιορτές και τις επετείους. Ξαφνικά όμως, μπορεί να τον δείτε να εμφανίζεται με μία τεράστια τσάντα με το παλτό που θαυμάσατε στη βιτρίνα ή ακόμα και το φάκελο με τα εισιτήρια για το υπεραντλαντικό ταξίδι που κάποια στιγμή σας άκουσε να το εκφράζετε ως επιθυμία. Για το μόνο που θα μπορείτε να είστε ήσυχη είναι ότι, χωρίς καν να το σκεφτεί, θα αναλάβει να πληρώσει το λογαριασμό σε κάθε σας έξοδο, που σε πολλές περιπτώσεις ανέρχεται σε ποσό αρκετά σημαντικό, και ειδικά όταν πρόκειται για βραδινή διασκέδαση. Τα πράγματα όμως διαφοροποιούνται αρκετά, εάν βρήκατε τον έρωτα σ’ έναν αρκετά μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία Τοξότη. Θα σας υποσχεθεί πολλά, για τα οποία θα έχει την καλύτερη πρόθεση, όντας σε θέση να ανταποκριθεί. Κρατήστε όμως μία επιφύλαξη, γιατί οι υποσχέσεις ενός Τοξότη μπορεί να εκκρεμούν για πάρα πολύ καιρό, μέχρι να πάψετε να περιμένετε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πατέρας του ζωδιακού, ο παραδοσιακός άνδρας, θεωρεί καθήκον του να προστατέψει και να δώσει στη γυναίκα, από την πρώτη στιγμή ακόμα που θα μπει στη ζωή του. Ένας Αιγόκερως διαθέτει τα εχέγγυα που θα σας επιτρέψουν να επενδύσετε σε μία ολοκληρωμένη σχέση μαζί του. Ποτέ όμως μη θεωρήσετε ότι η προσφορά του απέναντί σας θα λειτουργεί άνευ όρων. Γιατί απλούστατα ο έλεγχος δε θα είναι στα δικά σας χέρια. Θα πρέπει να αφήσετε εκείνον να ικανοποιεί τις ανάγκες σας, σύμφωνα με τον τρόπο που αυτός θεωρεί ότι χρειάζεστε. Είναι από τα πιο δοτικά του ζωδιακού, αφού, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, εκφράζει το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς. Και μπορεί να είναι δοτικός, όχι μόνο απέναντι σε εσάς, αλλά και σε κάθε πρόσωπο που αποτελεί το κοντινό σας περιβάλλον. Και το πιο μεγάλο του ακόμα χάρισμα: η ανιδιοτέλεια που τον χαρακτηρίζει. Ακόμα και τον ουρανό με τα άστρα να σας κατεβάσει, ποτέ δε θα σας το χρεώσει, ακόμα και στην περίπτωση που θα επιλέξετε να προχωρήσετε στη ζωή σας χωρίς αυτόν. Εάν ο έλεγχος είναι κάτι που δε θα ανατρέψει τις ψυχικές σας ισορροπίες, τότε επιλέξτε να βιώσετε τον έρωτα μ’ έναν Αιγόκερω για να μάθετε τι σημαίνει γενναιοδωρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μόλις έρθει η στιγμή της πρώτης μεγάλης συνάντησης, να ξέρετε ότι θα κινητοποιηθεί για να αγοράσει καινούργιο ρούχο, μόνο που δεν πρόκειται αυτό να το κάνει για την εικόνα του, αλλά για να αισθανθείτε εσείς καλά μέσα από την προσεγμένη του εμφάνιση, όσο βέβαια μπορεί να το πει κανείς αυτό για έναν Υδροχόο, αφού ελάχιστη σημασία δίνει στο κεφάλαιο που λέγεται image… Για τον Υδροχόο το Εγώ, σε ό, τι αφορά τις κτήσεις, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο το Εμείς. Το θέμα είναι ποιες θα μπορούσε να είναι αυτές οι κτήσεις. Φανατικός πολέμιος του κομφορμισμού, δύσκολα μπαίνει στη διαδικασία να προσφέρει, κάτι που, κατά την κοινή αντίληψη, θα μαγνήτιζε την επιθυμία μιας γυναίκας. Εύκολα θα μπορούσατε να ερμηνεύσετε ως τσιγκουνιά τον αντισυμβατικό τρόπο λειτουργίας του απέναντι στη ζωή. Γι’ αυτό, εάν πραγματικά ένας Υδροχόος κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει διαφορετικά, μη σταθείτε στα φαινόμενα. Προσπαθείστε να δείτε πίσω από αυτά και τότε σίγουρα θα καταλάβετε πως έχει πολλά να σας δώσει σ’ ένα άλλο επίπεδο και μέσα από αυτό το επίπεδο είναι σε θέση να δίνει άνευ όρων, όταν βέβαια ο τρόπος είναι συμβατός με τη δική του κοσμοθεωρία. Εάν όμως βρεθείτε σε οικονομική ανάγκη, να ξέρετε πως αμέσως θα κινητοποιηθεί για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΣ
Θεωρείται το κατ’ εξοχήν ζώδιο, όχι απλά της δοτικότητας, αλλά και της θυσίας. Ναι, αυτός είναι ο Ιχθύς. Ο άνθρωπος, που από την πρώτη στιγμή που θα μπει στη ζωή σας, αμέσως θα σας μεταδώσει την ανάγκη του να κάνει κάτι για εσάς και να σας βοηθήσει, ακόμα και στην περίπτωση που ο ίδιος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα να λύσει. Θα μοιραστεί μαζί σας το φαγητό του και θα επιστρατεύσει όλους τους φίλους του, στην περίπτωση που κάτι θα μπορούσαν να κάνουν για εσάς. Θα σας μεταφέρει σε κόσμους ονειρικούς, μέσα από όλους τους τρόπους επικοινωνίας, και του σεξουαλικού εννοείται. Εάν έχετε την τύχη να μοιράζεστε τον έρωτά σας μ’ έναν καλλιτέχνη Ιχθύ, τότε να ξέρετε ότι η περίοδος του έρωτά σας μαζί του θα σφραγίσει τη ζωή σας. Πιθανόν και να ζήσετε μία εντελώς υπερβατική κατάσταση. Όλα αυτά όμως, μέχρι και τη στιγμή που δε θα είναι σε θέση πια να σας προσφέρει, μέσα από τις νέες σας ανάγκες, και κατά συνέπεια να συνεχίζει να εισπράττει την επιβεβαίωση, μέσα από αυτά που σας δίνει. Τότε, είναι πολύ πιθανόν να μετανιώσετε πικρά που αφεθήκατε στο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάρει τόσα πολλά. Σε ελάχιστο χρόνο και με τρόπο που δε θα μπορούσατε να υπολογίσετε, μπορεί να αδειάσει από μέσα σας όλα αυτά που σας προσέφερε και το μόνο που θα λέει για τα επόμενα 100 χρόνια θα είναι: εγώ που έκανα τόσα για εκείνη και το μόνο που εισέπραξα τελικά ήταν η προδοσία…

Αυτά να τρία ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν για γάμο και άνθρωποι που δεν κάνουν. Κάποιοι είναι γεννημένοι για αυτό, κάποιοι άλλοι όχι. Δεν το αντέχουν.

Αν αναζητάτε απαντήσεις ως προς το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι τότε τα άστρα μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις.

Κάρκινος

Οι Καρκίνοι δεν φοβούνται να εκφράσουν τα αληθινά συναισθήματά τους. Και πιστέψτε με έχουν πολλά και έντονα. Οι Καρκίνοι θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους συντρόφους τους σε σημείο οι σύντροφοι να... αναρωτιούνται «Τι έκανα για να μου συμπεριφέρεται έτσι, βασιλικά». Τίποτα. Απλά οι Καρκίνοι είναι τέτοιοι τύποι.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου λατρεύουν την οικογένεια και βάζουν τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους πάνω από όλα. Η οικογένειά τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και είναι πρότυπα σε αυτόν τον τομέα.


Το μόνο που ζητούν σε αντάλλαγμα είναι η ειλικρίνεια και η πίστη. Αλλά, όταν κάποιος σου συμπεριφέρεται έτσι μπορείς να τον απατήσεις; Οχι, ευελπιστούμε.

Λέων

Ο Λέων είναι άγριος και φλογερός. Εχουν αυτοπεποίθηση και είναι χαρισματικοί και ποτέ μα ποτέ δεν θα παραιτηθούν από κάτι που έχουν βάλει στο μυαλό τους. Θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το πετύχουν. Ετσι, αν έχετε σχέση με έναν Λέοντα κρατήστε του σφιχτά το χέρι γιατί η βόλτα θα είναι άγρια.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να «δαμάσεις» τους Λέοντες, αλλά μόλις το πετύχεις, η καρδιά τους θα ανήκει σε σένα και μόνο σε εσένα. Θα αφιερώσουν όλο τον χρόνο τους σε εσάς και τελικά θα ζήσετε μια αγνή και ανιδιοτελή αγάπη.

Αυτοί οι άνθρωποι θα πολεμήσουν με όλα τα όπλα που έχουν να προστατεύσουν την οικογένειά τους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Δεν θα αφήσουν κανέναν να βλάψει τον σύντροφό τους. Έχουν μια καρδιά μεγέθους XXXXXL και πολύ αγάπη για να δώσουν - αλλά μόνο σε εκείνους που την αξίζουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και δεν ανέχονται την αδικία. Ακριβώς όπως οι ίδιοι θέλουν να τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι, έτσι και εκείνοι συμπεριφέρονται στον σύντροφό τους: Με ευγένια και σεβασμό. Όταν καταφέρετε να κερδίσετε την αγάπη ενός Ζυγού, αυτή η αγάπη θα είναι αιώνια.

Οι Ζυγοί είναι πολύ πιστοί στους συντρόφους τους και είναι επίσης πολύ προστατευτικοί. Δεν θα αφήσουν κανέναν να πειράξει τον σύντροφό τους και θα μετατραπούν σε ένα φρικτό τέρας αν καταλάβουν ότι κάποιος έκανε κακό στον σύντροφό τους.

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και είναι σίγουρο ότι θα είναι η χαρά της ζωής στη σχέση σας.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share