Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ερωτική βδομάδα γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! (video)

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

16 Σεπτεμβρίου 2019 11:33
Ερωτική βδομάδα γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! (video)

Το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά επέστρεψε και μαζί και οι αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! Τι προβλέπει για τη νέα εβδομάδα;

Η Λίτσα Πατέρα έκανε λόγο για μια άκρως ερωτική εβδομάδα ιδιαίτερα για 4 ζώδια! Ποια είναι αυτά;

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολη βδομάδα γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Βίκυ Παγιατάκη: Με σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις έρχεται η τρίτη εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στις 14 στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται ο Ερµής και στις 15 η Αφροδίτη. Αυτός ο συνδυασµός θα βοηθήσει σαφώς πρώτα τα άτοµα στο ζώδιο του Ζυγού - η εύνοια θα διαρκέσει έως τις αρχές Οκτωβρίου για όλους σταδιακά - αλλά και τα άλλα δύο ζώδια του αέρα, τον Υδροχόο και τους ∆ιδύµους. Ένα µικρό κοµµάτι εύνοιας και για τα δύο ζώδια της φωτιάς, τον Τοξότη και τον Λέοντα. Παραπονεµένοι οι Κριοί.
Αέρας

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός,
Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς).

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Με τον Ερµή από τις 14 και την Αφροδίτη από τις 15 Σεπτεµβρίου απέναντί σας στον Ζυγό, οφείλετε να επιδεικνύετε πνεύµα συνεργασίας παντού. Για συνεταιρισµούς, συνεργασίες, γάµους και σχέσεις γενικώς, µόνο έτσι µπορούν να ξεπεραστούν τυχόν δυσκολίες και να προχωρήσουν. Γνωστό το ότι είστε γεννηµένοι αρχηγοί και µε γρήγορες ταχύτητες συνήθως, αλλά µη δυσανασχετείτε. Μέσα από τη συνεργασία µπορούν να προκύψουν και «πράγµατα» που µπορούν να σας βοηθήσουν. Ηθικά ή υλικά. Η εβδοµάδα ξεκινά µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, κατάλληλη για εποικοδοµητικές αλλαγές, καινοτοµίες και πάσης φύσεως ξεκινήµατα.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Η ενέργεια και το ενδιαφέρον σας µετατοπίζονται όσο περνούν οι µέρες περισσότερο στα επαγγελµατικά. Ο Σεπτέµβριος είναι αλήθεια ότι µπορεί να τα εξυπηρετήσει αρκετά καλά, όχι όµως χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ευνοϊκό τρίγωνο του Αρη µε το ζώδιό σας θα σας παρέχει σε όλη τη διάρκεια του µηνός την απαραίτητη δύναµη για να τα καταφέρετε. Εκτός αυτού, βέβαια, θα ενδυναµώσει και το σεξαπίλ σας. Ερµής και Αφροδίτη στον τοµέα των επαγγελµατικών µπορούν να φέρουν επίσης, εκτός από κέρδος, καινούργια πρόσωπα και ωφέλιµες και ενδιαφέρουσες γνωριµίες. Πιο προσεκτικοί σε αυτά εσείς του Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ήταν ο Αύγουστος γύρω στις 18 που έδωσε την εκκίνηση µιας απαιτητικής και πιο κουραστικής φάσης. Αφορούσε ή εργασία, νέα καθήκοντα, ανθρώπους ή κακοτοπιές. Ο Σεπτέµβριος συνεχίζει µε τα διάφορα σκαµπανεβάσµατά του, αλλά ευτυχώς από αυτήν την εβδοµάδα κάτι αρχίζει να γέρνει τη ζυγαριά προς το καλύτερο. Είναι το αποτέλεσµα µιας προσπάθειας που έχει καταβληθεί. Φάνηκαν οι αδυναµίες κάποιου σοβαρού ανταγωνιστή. Ισως και οι συγκυρίες αρχίζουν να γίνονται και πιο ευνοϊκές για εσάς και αυτό δεν αφορά έναν και µόνο τοµέα. Με προσοχή ναι, αλλά και αισιοδοξία από αυτήν την εβδοµάδα παντού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Όσο προχωρεί ο Σεπτέμβριος τόσο πυκνώνουν οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και η πίεση είτε σε σχέση με την εργασία, είτε σε σχέση με τις σπουδές ή την οικογένεια και το ίδιο το σπίτι ως χώρο. Μάλιστα την Τετάρτη ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντί σας -και επηρεάζει περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου- επανέρχεται σε ευθεία τροχιά. Τα διάφορα «πρέπει» έρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα να σας προϋπαντήσουν. Η Αφροδίτη όπως φαίνεται φέρνει καινούργια έξοδα και μειώνει τη σιγουριά και την ικανοποίηση στον έρωτα. Ο Ερμής κόντρα, λέει να προσέχετε τι λέτε, γράφετε ή υπογράφετε Επίσης για σπουδές, μεταφορικό μέσο, μετακομίσεις και παιδιά.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Τι προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε ζώδιο;

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Πολλές σκέψεις, κρίσεις, συγκρίσεις και στο βάθος λίγη... αυτοκριτική, παρότι δεν φημίζεστε ότι τρελαίνεστε να την ασκείτε. O Έρμής -σκέψεις, φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες, ευχάριστες και ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες- έως τις 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για εσάς. Έπωφεληθείτε από συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, σπουδές, ρυθμίσεις λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδεώδης για οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις αλλά και για τα ερωτικά σας ζητήματα. Αναζωογονήστε τον γάμο ή τη σχέση σας και αν είστε μόνοι... φροντίστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα σκαμπανεβάσματα και οι αλλόκοτοι ρυθμοί φυσικά και συνεχίζονται εφόσον ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά από την άλλη σας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο για να παλεύετε. Μπορεί ο Σεπτέμβριος ως γενέθλιος μήνας να βγάζει στην επιφάνεια πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα, επιθυμίες και φιλοδοξίες, και να δημιουργεί και κάποιες εκρήξεις, αλλά έχετε να λαμβάνετε και κάποια καλά από αυτόν. Η εβδομάδα αυτή βοηθάει στο να διορθώσετε ελλείψεις και λάθη και ακόμα να κάνετε βήματα προόδου. Στον ερωτικό τομέα δώστε χρόνο και υπομονή έως και τις 4 Οκτωβρίου που έχετε το «ζόρι».

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η εβδομάδα ξεκινά με το πιο ευπρόσδεκτο πλανητικό δίδυμο στο ζώδιό σας, γι’ αυτό και πρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως την εύνοιά του. Πρόκειται για τον Έρμή και την Αφροδίτη, που μαζί με τη βοήθεια του Δία από τον Τοξότη -αυτός ευνοεί τώρα περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου- θα κάνουν πιο δημιουργικό, ωφέλιμο και ευχάριστο το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου. Βεβαίως υπάρχει ακόμα αυτό το «κάτι» -βάρος, πίεση, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, περιορισμός- που παράγεται από την επίδραση Κρόνου και Πλούτωνα. Έυτυχώς εσείς του Σεπτεμβρίου έχετε γλιτώσει κάπως από την επίδρασή τους και τώρα... μπαλώνετε «τρύπες» του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Γίνονται πολλά και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, και όχι απαραίτητα με την αρνητική φήμη που συνοδεύει συνήθως το παρασκήνιο. Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου μεγαλώνει τον ανταγωνισμό στα επαγγελματικά, αλλά αυτός ο μήνας έχει ένα σχετικά καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις προσπάθειές σας σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη -έρωτας, σχέσεις, συμπάθειες- στον Ζυγό, στο πιο μυστικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, είναι αλήθεια ότι περιπλέκει ανομολόγητες επιθυμίες, ρομαντισμό, καταπιεσμένα συναισθήματα ή έρωτες που δεν μπορούν να βιωθούν όπως εσείς θα θέλατε. Ο Οκτώβριος φέρνει καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ήταν ο Αύγουστος που γύρω στις 18 ξεκίνησε να θέτει καινούργιους κανόνες, ρυθμούς και υποχρεώσεις. Ο Σεπτέμβριος έγινε ακόμα πιο απαιτητικός και κατά κάποιον τρόπο θα εξακολουθήσει να είναι. Από αυτήν την εβδομάδα και μετά μαζί με την κούραση, το άγχος και τον προβληματισμό θα φέρει κάποια θετικά. Αυτά μπορεί να αφορούν την εργασία, τις σπουδές αλλά και τα οικονομικά. Αρχίζουν να ξεμπλοκάρονται θέματα που είχαν βαλτώσει και όσοι έχετε καταβάλει σκληρή προσπάθεια, θα αρχίσετε να γεύεστε και κάποιους καρπούς. Αν στον έρωτα έχουν υπάρξει... αρρυθμίες από τώρα, θα δείτε πώς εξελίσσεται η κατάσταση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Οργάνωση, προετοιμασία γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν, παρατηρητικότητα και προσοχή απαιτεί η προτελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αλλά και όλο το υπόλοιπο του μηνός. Η Αφροδίτη, σε όχι και τόσο ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση, αυξάνει τα έξοδα -οικογενειακές, κοινωνικές και άλλες υποχρεώσεις-, ενώ μειώνει κατά κάποιον τρόπο τις πηγές του κέρδους και της ικανοποίησης. Προηγούνται παντού -ακόμα και στον έρωτα- τα πρέπει και τα... καθωσπρέπει. Προσεκτικότεροι σε συμφωνίες, γραπτά, συμβόλαια, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως. Φανείτε υπομονετικοί με τους άλλους και μην κουραστείτε να εξηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ασφαλώς και δεν είναι λίγα αυτά που σας απασχολούν, ιδιαίτερα μάλιστα εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στον Φεβρουάριο – αλλά το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου έχει κάποια «καλά» για όλους σας. Τρεις είναι οι πλανήτες που κυριολεκτικά... δουλεύουν για εσάς τώρα. Πρώτος ο Ερμής -που είναι και ο γρηγορότερος όλων-, που βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς, και ακολουθεί η Αφροδίτη. Πιο γενναιόδωρος και προστατευτικότερος όλων ο Δίας, που τώρα βοηθάει περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου. Αξιοποιήστε τις πιο ευνοϊκές ημέρες για όλα: εργασία, χρήμα, σπουδές, ταξίδια, έρωτα και ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Το δεύτερο μισό του Αυγούστου περίπου δεν το ευχαριστηθήκατε όσο θα θέλατε και στο πρώτο μέρος του Σεπτεμβρίου είστε στο... τρεχάτε ποδαράκια μου. Στο δεύτερο μισό όμως του Σεπτεμβρίου κάτι αλλάζει. Κάτι αρχίζει να αλλάζει προς την κατεύθυνση που θέλετε, παρότι θα χρειαστεί να πιάσετε Οκτώβριο για να... αναπνεύσετε βαθιά και πιο ελεύθερα. Χωρίς πλέον την αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης από αυτήν την εβδομάδα και μετά, αρχίζετε και εσείς να σταθμίζετε αλλιώς τα πράγματα, αλλά να σκάει και ένα φωτάκι στην άκρη του τούνελ. Στην εργασία και στα οικονομικά, πάντως, το σεξαπίλ έως 4 Οκτωβρίου δεν βοηθάει

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή έως και Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη και Κυριακή 22
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Τρίτη απόγευµα έως και Πέµπτη
ΛΕΩΝ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη, Κυριακή 22 ΖΥΓΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 22
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Τρίτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Τρίτη απόγευµα έως και Πέµπτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 22
ΤΑΥΡΟΣ: ∆Ι∆ΥΜΟΙ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Κυριακή έως Τρίτη απόγευµα
ΛΕΩΝ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Παρασκευή έως Τρίτη απόγευµα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή έως Τρίτη απόγευµα και Κυριακή 22
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη
ΙΧΘΥΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share