Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

16 Σεπτεμβρίου 2019 06:40
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι Κριοί, αποφύγετε σήμερα αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις, γιατί θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, προκαλώντας επιθετικότητα ή πανικό. Θα είναι πολύ πιο ευεργετικό για σας να απαντήσετε στην αρνητικότητα με ένα χαμόγελο. Το απόγευμα θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα υπάρχει το ισχυρό ενδεχόμενο να έχετε μια μικρή επιτυχία στον τομέα των οικονομικών σας! Θα πρόκειται μάλλον για ένα εφάπαξ ποσό από τον εργοδότη σας ή για κέρδη από μια λαχειοφόρα αγορά ή το στοίχημα. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήρεμη και ίσως μονότονη…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεστε από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σας εξαντλήσει στην κυριολεξία… Αν είστε σε θέση, αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγετε δραστηριότητες που σας εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα θα σας βρει με εξαιρετική διάθεση, φίλοι Καρκίνοι! Είναι σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το στρες και να αγνοήσετε τις επικρίσεις του κύκλου σας, φιλικού ή κοινωνικού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στο ενδεχόμενο εμφάνισης προβλημάτων. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα, να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε όλα εκείνα που αναβάλλετε συνεχώς.

ΛΕΩΝ
Δεν αναμένονται συγκλονιστικές στιγμές σήμερα, πέρα από το ενδεχόμενο, να βιώσετε μια έκπληξη… Αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα και αναπάντεχη γνωριμία, από ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή από την αναβίωση μιας ρομαντικής σχέσης που αντιμετώπιζε πρόβλημα ή διακόπηκε απότομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας αναμένεται γόνιμη και γεμάτη δυναμισμό! Η μόνη αρνητική εξέλιξη της ημέρας μπορεί να είναι οι μεγάλες δαπάνες σας για ακριβές αγορές. Μην βιάζεστε να αντικαταστήσετε ένα αντικείμενο ή ένα έπιπλο που έχει υψηλό κόστος, γιατί μετά από μερικές ημέρες, το ίδιο αντικείμενο θα το βρείτε φθηνότερο.

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι Ζυγοί, δεν συνιστώνται τα ψέμα σήμερα και θα πρέπει να τα αποφύγετε με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν υπάρχει το ηθικό υπόβαθρο ενός ψεύδους για να σώσετε κάποιον, η εξαπάτηση σας πιθανότατα να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και να νιώσετε μεγάλη αμηχανία. Μια άλλη δύσκολη πτυχή που υπάρχει, είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην παρασύρεστε από την καλή σας διάθεση και διατηρήστε τον έλεγχο των πράξεων σας. Κατά τα λοιπά η μέρα υπόσχεται συναρπαστικά ταξίδια ή εκδρομές και συναντήσεις με πολύ γέλιο, διασκέδαση και φλερτ. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην κατατρώγεστε με ζητήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνιση τους. Όταν έρθει η στιγμή θα τα αντιμετωπίσετε! Μάθετε να ζείτε στο παρόν και να βρίσκετε ευχαρίστηση σε κάθε νέα αναπνοή! Αφιερώστε μέρος της μέρας για τον πνευματικό σας κόσμο και την καλλιέργεια σας. Εάν έχετε απογόνους, αφιερώστε τους τον απαραίτητο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μερικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα είστε σήμερα εκνευρισμένοι, εξαιτίας μια παρεξήγησης που μπορεί να κλιμακωθεί μεταξύ σας και ενός στενού συγγενή σας. Προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Γενικά, αυτή η μέρα είναι ιδανική για την επίλυση ενδοοικογενειακών προβλημάτων, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού στο σπίτι ή για την εξεύρεση λύσεων σε προσωπικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιερώσετε την ημέρα σας ή τουλάχιστον τις ελεύθερες ώρες σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας, στην αγορά όσων ειδών έχετε ανάγκη ή στην παροχή βοήθειας σε κάποιους συγγενείς. Οργανώστε κάτι όμορφο για το ταίρι σας ή, εναλλακτικά, αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται ωστόσο και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην απορυθμιστείτε και χάσετε την θετική δυναμική που επικρατεί. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση νοσταλγίας γι αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Προσπαθήστε να αποφύγετε, η νοσταλγία αυτή να μετατραπεί σε κατάθλιψη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share