Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζόρια γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

12 Σεπτεμβρίου 2019 11:34
Ζόρια γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε το άστρα στην εκπομπή του Open και της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε»!

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Δύσκολος Σεπτέμβριος γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Ο μήνας των εκκινήσεων τώρα. Ο φετινός Σεπτέμβρης είναι καλός για νέα ξεκινήματα. Οι περισσότεροι πλανήτες είναι στην Παρθένο, το ζώδιο της οργάνωσης, της τάξης. Από τα μέσα του μήνα αρχίζουν να περνάνε στον Ζυγό και τότε θα μας ενδιαφέρουν περισσότερο σχέσεις και συνεργασίες. Στο πρώτο 15ήμερο θα ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα.

Κριός: Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στην Παρθένο άρα μέσα στον τομέα που για σας είναι η καθημερινότητα, φαίνεται πως τώρα θα είναι μια γεμάτη περίοδος, με υποχρεώσεις. Είναι ένα απαιτητικό διάστημα αυτό σε θέματα δουλειάς, παιδείας. Όλος ο μήνας εμπεριέχει άγχος και τρέξιμο. Καλό είναι να προσέξετε και θέματα υγείας τώρα. Τα ερωτικά είναι λίγο στον πάγο ακόμα.

Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα: Ζυγοί με Δίδυμοι: Πόσο ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους;

Ταύρος: Έχουμε πολλούς πλανήτες στην Παρθένο, σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Οι πλανήτες αυτοί αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα παιδιά σας. Μετά τα μέσα του μήνα θα γκαζώσετε λίγο περισσότερο σε υποχρεώσεις και δουλειά με τους πλανήτες που θα περάσουν στο Ζυγό. Ο Σεπτέμβρης είναι από τους καλούς μήνες στα ερωτικά, ειδικά για εσάς που είστε singles.

Δίδυμος: Ο Σεπτέμβριος έχει μπει με λίγο περισσότερο άγχος και αγωνία σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως τώρα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή επιδιορθώσεις. Είναι μια περίοδος για νέα ξεκινήματα που όμως είναι λίγο πιεστικά. Τα προσωπικά σας τώρα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Ένα καλό διάστημα στα ερωτικά από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά.

Καρκίνος: Ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις μπορείτε τώρα να τις ρυθμίσετε. Είναι ένας μήνας συζητήσεων, επαφών με κόσμο. Δείτε και τις σπουδές σας τώρα. Επίσης, υπάρχει μια ταξιδιάρικη διάθεση ακόμα για σας. Μετά τα μέσα του μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Λέων: Είναι μια πρακτική περίοδος αυτή τώρα για σας. Ίσως αφορούν λεπτομέρειες δουλειάς, καθημερινότητας και οικονομικών. Τώρα έχετε περισσότερα έξοδα. Πιο έντονοι οι ρυθμοί μετά τα μέσα του μήνα. Θα υπάρξει ένα πιο έντονο κλίμα αλλά όχι αρνητικό. Στα προσωπικά ο Σεπτέμβρης δεν έχει κάτι σπουδαίο.

Παρθένος: Τώρα τρέχετε! Υπάρχει ένα σημείο πίεσης, έχετε ένα τρέξιμο είτε για τα νέα που ξεκινάτε είτε για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Περισσότερες υποχρεώσεις τώρα. Προσοχή σε θέματα υγείας, μην τα αμελείτε. Μετά τις 14 του μήνα μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά αλλά όχι με αρνητικό τρόπο.

Ζυγός: Είναι μια περίοδος με πολλή δουλειά και εσωστρέφεια. Όταν οι πλανήτες είναι στο προηγούμενο ζώδιο απ’το δικό μας δεν έχουμε και τα καλύτερα κέφια. Είναι ένα πιο μοναχικό διάστημα αυτό. Από το τέλος της εβδομάδας, όμως, μπαίνουν Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα μπείτε σε ένα πιο ωραίο διάστημα.

Σκορπιός: Με τόσους πλανήτες στην Παρθένο γίνεστε πιο κοινωνικοί. Είναι μια περίοδος που βλέπετε κόσμο, συνεργάτες και φίλους. Είναι μια περίοδος με πολύ κόσμο ακόμα και για σας που γενικά θέλετε να προφυλάσσεστε. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και σχέδια. Αυτή η περίοδος είναι σχετικά λιγότερο πιεσμένη.

Τοξότης: Είστε στα ζώδια που δε σας ταιριάζουν οι τόσοι πλανήτες στην Παρθένο. Υπάρχει άγχος, ένταση και σίγουρα υπάρχουν μέσα στα επαγγελματικά. Οικογενειακά αλλά και θέματα σπιτιού σας δημιουργούν περισσότερη αγωνία και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Από την επόμενη εβδομάδα γλυκαίνουν τα πράγματα.

Αιγόκερως: Με τόσους πλανήτες στην Παρθένο έχετε ενθουσιασμό, ανάληψη πρωτοβουλιών. Επιθυμίες στα επαγγελματικά ευνοούνται, όπως και οι σπουδές και τα ταξίδια. Από το τέλος της εβδομάδας οι πλανήτες μπαίνουν στο Ζυγό και γίνεστε πιο φιλόδοξοι αλλά έχετε και περισσότερη πίεση.

Υδροχόος: Είναι μια περίοδος που τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο. Σκέφτεστε ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε και έξοδα που μπορείτε να γλιτώσετε. Θέματα υγείας σας απασχολούν περισσότερο τώρα. Από τα μέσα του μήνα και μετά αρχίζουν τα πράγματα να κυλούν πιο άνετα. Λίγη υπομονή αυτή την εβδομάδα. Καλύτερα πράγματα σε οικονομικά και ερωτικά έρχονται.

Ιχθείς: Όλοι αυτοί οι πλανήτες απέναντί σας αφορούν τους άλλους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες τώρα έχουν προτεραιότητα. Αυτό εκτείνεται μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα γλυκαίνουν. Εκεί θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share