Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

11 Σεπτεμβρίου 2019 11:08
Δύσκολες ώρες γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε το άστρα στην εκπομπή του Open και της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε"!

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε και το βίντεο με τις προβλέψεις της:

Κριός: Ως την Παρασκευή μπορείτε καλύτερα σε θέματα που αφορούν υπογραφές, συμφωνίες, προκαταβολές. Σπουδές, έντυπα, έγγραφα, κάρτες και λογαριασμούς επίσης. Οι σημερινές συναντήσεις αποδίδουν περισσότερο. Φίλοι στο πλευρό σας.

Ταύρος: Προσοχή σε ανωτέρους και ανταγωνιστές. Μέχρι το Σάββατο η Αφροδίτη στο πλευρό σας. Άτομα που σας εκτιμούν έχουν τώρα ζωντανή παρουσία στη ζωή σας.

Δίδυμος: Με μεγαλύτερη σιγουριά τώρα. Προσπαθήστε να μη χειροτερεύσετε μια κατάσταση. Αποφύγετε συμφωνίες και σχόλια. Έρχεται άνοδος από τη νέα εβδομάδα.

Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να ξεκόψει από το παρελθόν: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Καρκίνος: Μέχρι το Σάββατο έχετε εύνοια στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας. Σήμερα και αύριο μέχρι μεσημέρι είναι ουδέτερες (προς το θετικό) μέρες. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για Σαββατοκύριακο.

Λέων: Μη βιάζεστε και μη ρισκάρετε μέχρι αύριο μεσημέρι. Σελήνη απέναντί σας και έχετε τρέξιμο. Ηρεμήστε. Η ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά θετικά. Ό,τι μπορείτε να σπρώξετε, την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, να αξιολογήσετε καταστάσεις. Μέχρι και το Σάββατο έχετε «βοήθειες».

Ζυγός: Κινηθείτε με ασφάλεια σήμερα. Μπορεί να συζητήσετε με άτομα που έχουν πείρα και μπορούν να σας συμβουλεύσουν. Η ερχόμενη εβδομάδα δίνει λύσεις σε θέματα και ανοίγει πόρτες και παράθυρα.

Σκορπιός: Αφήστε για αύριο τα σημαντικά, από το μεσημέρι και μετά. Η πίεση είναι πιο μεγάλη σήμερα, έχει αγωνία η μέρα. Η περίοδος τώρα είναι περίεργη, με σκαμπανεβάσματα.

Τοξότης: Η μάχη πρέπει τώρα να δοθεί. Η σημερινή μέρα είναι πιο βοηθητική και μέχρι το μεσημέρι αύριο. Πιο μετά κάτι θα στραβώσει. Μέχρι το Σάββατο σε οικονομικά και σπουδές δεν είναι οι καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως: Μη σταματάτε την προσπάθεια. Έχετε εύνοια και την έχετε μέχρι την Παρασκευή. Συμφωνίες, δουλειές, έντυπα, κάρτες, σπουδές και σύντροφος ευνοούνται και μπορείτε να βρείτε μια μέση οδό.

Υδροχόος: Τονώστε την ψυχολογία σας. Κυνηγήστε το κέρδος. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει πράξη. Σπρώξτε τώρα καταστάσεις. Περίεργη κατάσταση σε επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Ιχθείς: Από τη στραβωμάρα των ημερών θα βγει κάτι θετικό. Η σημερινή μέρα είναι πολύ βοηθητική και πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο τρόπος που ψωνίζετε αποκαλύπτει το ζώδιο σας!

Ποια ζώδια έχουν το καλύτερο χιούμορ;

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share