Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

10 Σεπτεμβρίου 2019 06:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα λάμπετε και θα φαίνεται από μακριά. Η μέρα προβλέπεται όμορφη!


ΤΑΥΡΟΣ

Σηκωθείτε νωρίτερα και ετοιμάστε πρωινό, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και μετά βγείτε έξω στην πολυκοσμία. Το έχετε ανάγκη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα θέλει την αισιόδοξη φύση σας να ξυπνήσει για τα καλά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποιος σας κάνει μια εξυπηρέτηση σήμερα μην τη θεωρήσετε δεδομένη!


ΛΕΩΝ

Τα άστρα μπορεί να στείλουν κάποιον ξεχωριστό στο δρόμο σας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλή ημέρα να ενισχύσετε τις ικανότητές σας και ίσως να επιστρέψετε... στο σχολείο παρακολουθώντας ένα σεμινάριο!


ΖΥΓΟΣ

Nέα δεδομένα θα σας φέρνουν πιο κοντά με γονείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πρέπει να περάσετε αυτή τη μέρα με ησυχία, καλό είναι να γίνει, και θα σας βγει σίγουρα σε καλό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στον ίδιο χώρο μαζί με μια συναρπαστική ομάδα ατόμων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να έχετε μια σωστή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μεγάλη ευκαιρία να αυξήσετε τις ικανότητές σας ή ένα νέο σχέδιο ή ακόμα και μια νέα δουλειά.


ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε στην ζωή σας.

Ζώδια και εξωτερική εμφάνιση: Ποιοι είναι οι πιο νάρκισσοι τελικά;

Η εξωτερική εμφάνιση που καθορίζει την εικόνα μας, παίζει σπουδαίο ρόλο στην σύγχρονη κοινωνία και στην διαμόρφωση των κοινωνικών-προσωπικών μας σχέσεων. Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας ανάλογα με το ζώδιο σας!

Έτσι, σήμερα γυναίκες αλλά και άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική τους εικόνα και ξοδεύουν αρκετά χρήματα για να είναι γοητευτικοί και ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο αλλά και μέσα στον περίγυρο τους.

Βέβαια εκτός από τον κοινωνικό παράγοντα, το ζώδιο αλλά και ο ωροσκόπος αποτυπώνεται έντονα στην εξωτερική εικόνα ενός ατόμου, και έτσι μπορούμε εύκολα να βγάλουμε συμπεράσματα για τους γύρω μας , δηλαδή εάν ο φίλος μας είναι ένας Νάρκισσος ζυγός ή η κοπέλα που συναντήσαμε στο καφέ της γειτονιάς μας, έχει ωροσκόπο Ταύρο.

Κριός ή ωροσκόπο Κριό
Οι Κριοί ακολουθούν μια φανταχτερή εμφάνιση, δίνουν μεγάλη σημασία στο σώμα τους, προσέχουν αρκετά την φυσική τους κατάσταση και οι περισσότεροι γυμνάζονται και επιδεικνύουν μετά μανίας τους μύες τους και το αθλητικό τους σώμα.Ντύνονται με έντονα χρώματα και οι γυναίκες επιλέγουν ένα έντονο κραγιόν, προσπαθώντας να τονίσουν την γοητεία τους. Βέβαια μπορεί να συναντήσουμε Κριάρι γυναίκα που δεν περιποιείται αρκετά τον εαυτό της , αλλά αυτό σημαίνει ότι νιώθει πολυ άνετα και αρκε΄τα όμορφη.

Ταύρος ή ωροσκόπο Ταύρο
Οι Ταύροι είναι τα παιδιά της Αφροδίτης και έτσι ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση τους είναι μέσα στα ενδιαφέροντα τους αν και πολλές φορές ξεχνιούνται και βάζουν αρκετά κιλά. Όμως περιποιούνται τον εαυτό τους και κάνουν αρκετά συχνά αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας τους. Είναι λάτρεις των διάσημων μόδιστρων και δεν αγοράζουν σχεδόν ποτέ κάτι φτηνιάρικο. Επιδεικνύουν τα χρήματά τους.

Δίδυμοι ή ωροσκόπο Δίδυμο
Έχουν αυτοπεποιθηση οι Δίδυμοι και για αυτό ακολουθούν ένα εκκεντρικό ντύσιμο, επιλέγοντας περίεργους συνδυασμούς στα ρούχα τους και γενικά απεχθάνονται το κλασσικό ντύσιμο. Προτιμούν το νεανικό στυλ και οι γυναίκες ασχολούνται πάρα πολύ με τη μόδα. Βασικό αξεσουάρ τους είναι τα gadget, τα κινητά και οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία. Σε αφοπλίζουν με το χαμόγελο τους.

Καρκίνος ή ωροσκόπο Καρκίνο
Οι Καρκίνοι προσέχουν την εμφάνιση τους μόνο όταν είναι καλά ψυχολογικά, έτσι μπορεί να τους δεις πάρα πολυ περιποιημένους, αλλά και πάρα πολύ ατημέλητους. Έτσι η εμφάνιση τους συσχετίζεται αρκετά με την ποιότητα της προσωπικής – οικογενειακής τους ζωής. Είναι βαθιά συνδεδεμένοι με κοσμήματα που είναι οικογενεικά κειμήλια και δεν αποχωρίζονται ποτέ πχ. το «ρολόι» ενός οικογενειακού τους προσώπου. Έχουν μια τάση να ντύνονται κάπως συντηριτικά.

Λέων ή ωροσκόπο Λέοντα
Οι Λέοντες έχουν γούστο, ξέρουν πως να τονίσουν τα δυνατά τους σημεία και βέβαια δίνουν μεγάλη σημασία στα μαλλιά τους, μια που είναι το φετίχ τους. Σχεδόν ποτέ δεν θα τους δεις να κυκλοφορούν ατημέλητοι και είναι πάντα περιποιημένοι, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια. Δεν κάνουν άσχετους συνδυασμούς στα ρούχα που φοράνε και ακολουθούν πρωινό ή απογευματινό-βραδυνό ντύσιμο. Είναι πάντα εντυπωσιακοί!

Παρθένος ή ωροσκόπο Παρθένο
Οι Παρθένοι προσέχουν την εμφάνιση τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η βασική τους προτεραιότητα όταν ξυπνάνε το πρωί. Ντύνονται ευπρεπώς, επιδιώκουν να είναι αποδεκτοί μέσα στον χώρο που κινούνται και δεν επιλέγουν κάτι θεαματικό. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, μπορεί να συναντήσεις έναν Παρθένο αρκετά περιποιημένο και έναν άλλο που θα είναι εντελώς ατημέλητο και να σκέφτεσαι πως θα κυκλοφορήσεις μαζί τους;

Ζυγός ή ωροσκόπο Ζυγό
Οι Ζυγοί είναι νάρκισσοι από την φύση τους, τα καλομαθημένα παιδιά της Αφροδίτης και δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση τους, τολμώντας να κάνουνε επεμβάσεις διορθώνοντας τις δήθεν ατέλειες της φύσης. Είναι βαθιά συνδεδεμένοι με την εικονα τους και από ανασφάλεια μπορεί να κοιτάνε πολλές ώρες το είδωλο τους στον καθρέφτη. Ειναι γοητευτικοί όμως και σε κερδίζουν με τους καλους τους τρόπους. Ποτέ δεν ξεχνάνε την κολώνια τους.

4+1 ζώδια που κάνουν δυστυχισμένους τους γύρω τους, χωρίς να το θέλουν!

Σκορπιός ή ωροσκόπο Σκορπιό
Οι Σκορπιοί είναι άτομα παθιάσμενα με τον έρωτα και το σεξ άρα η εμφάνιση τους αποπνέει έντονο ερωτισμό και γοητεύεσαι από τα μάτια τους και την έντονη ματιά τους. Έτσι δίνουν μεγάλη σημασία στο πρόσωπο τους και κυρίως οι γυναίκες ντύνονται προκλητικά και για να τραβάνε τα βλεμματα.. Όταν είναι ερωτευμένοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνιση τους, διαφορετικά μπορεί να δείξουν μια σχετική αδιαφορία. Πιστεύουν ότι έχουν γοητεία έτσι και αλλιώς.

Τοξότης ή ωροσκόπο Τοξότη
Οι Τοξότες είναι παιδιά που αγαπάνε τα σπόρ, έχουν μια νεανική φυσιογνωμία και επιλέγουν κυρίως το αθλητικό ντύσιμο, βέβαια κάτι που συμβαδίζει με την μόδα και σε αφοπλίζουν με το χαμόγελο τους. Πιστεύουν ότι η εξωτερική εμφάνιση ή η ομορφιά που εχεί κάθε άνθρωπος είναι κάτι το υποκειμενικό και δεν κάνουν υπερβολές. Βέβαια απεχθάνονται το γήρας και για αυτό αναζητούν τρόπους καθυστέρησης κάνοντας εναλλακτικές θεραπείες.

Αιγόκερως ή ωροσκόπο Αιγόκερω
Οι Αιγόκεροι είναί παιδιά του Κρόνου και για αυτό δίνουν την πρέπουσα σημασία στην εμφάνιση τους, έχοντας στην γκαρναρόμπα διαχρονικά ακριβά ρούχα , τα οποία και σκοπεύουν να φοράνε για ..χρόνια. Τους αρέσει το κλασσικό ντύσιμο και δεν αλλάζουν σχεδόν ποτέ τα γούστα τους. Τέλος και κατά κάποιο τρόπο , η εμφάνιση τους αποκαλύπτει την οικονομική τους κατάσταση.

Υδροχόος ή ωροσκόπο Υδροχόο
Οι Υδροχόοι είναι μοντέρνοι, ακολουθούν την μόδα και είναι πάντα ευπρεπώς ατημέλητοι. Από τους πιο όμορφους εκπρόσωπους του ζωδιακού είναι οι Υδροχόοι και τραβάνε πάντα την προσοχή και το θαυμασμό των γύρω τους. Σπανίως παραμελούν τον εαυτό τους και παρά του ότι ασχολούνται αρκετά με την επίτευξη των στόχων τους, δεν ξεχνάνε τον καθρέφτη τους..

Ιχθύες ή ωροσκόπο Ιχθύ
Οι Ιχθύες είναι άτομα που κινούνται στα άκρα, μπορεί δηλαδή να παθιαστούν με την εικόνα τους και να ξοδεύουν αρκετά χρήματα ή να είναι τελείως ατημέλητοι και παρατημένοι λόγω πεποίθησης ή κακής ψυχολογίας. Γενικά η αύρα τους αποπνέει κάτι το παράξενο ..το μεταφυσικό και τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους. Αρκετά γοητευτικοί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share