Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περίεργη η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

8 Σεπτεμβρίου 2019 10:02
Περίεργη η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, προετοιμάζει την Πανσέληνο της 14ης και δείχνει πιο ξεκάθαρα, τα καλά, αλλά και τα δύσκολα που θα προκύψουν.Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και προειδοποιεί! Επίσης, τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, είτε για να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις στη δουλειά σας, είτε για να ενισχύσετε το κύρος και την παρουσία σας σε αυτήν. Στα αισθηματικά παραμείνετε συγκαταβατικοί και όχι αντιδραστικοί. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις και πραγματοποίηση εμπορικών ή άλλων συμφωνιών με προοπτικές στο μέλλον. Βγάλτε από την καθημερινότητα δραστηριότητες που δεν έχουν λόγο να γίνονται και σκέψεις που δεν εξυπηρετούν το παρόν.

Ταύρος
Περισσότερο βελτιωμένη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα καθώς η πορεία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη, σταθεροποιεί την καλή όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε, αυξήστε την παραγωγή, την ωφελιμότητα των επιδιώξεών σας, την βελτίωση του οικονομικού και την ανανέωση ή την ενίσχυση της κοινωνικής σας ζωής. Στον έρωτα μπορεί να λείπει το πάθος αλλά υπάρχει η συνέπεια και η παρουσία ενός ανθρώπου. Φροντίστε αυτό να είναι επαρκές για εσάς.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις σε δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές με ανθρώπους που έχουν αξία και συζητήσεις προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, που φτιάχνουν μια καινούρια βάση για εσάς. Η καθημερινότητα παραμένει παρόλα αυτά σύνθετη και κουραστική και είστε εσείς που θα φροντίσετε το πρόγραμμά σας για να εμπεριέχει λίγη ξεκούραση και ψυχαγωγία που σας είναι απαραίτητες. Αποδεχτείτε αισιόδοξα το πεπρωμένο σας και σκεφτείτε πως για κάθε κόπο που καταβάλλετε τώρα, θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Καρκίνος
Καθώς οι μέρες κυλούν φανείτε συνεπείς στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στη σχέση σας με τους άλλους. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που δεν είναι ισχυρές και μην παγιδεύεστε σε ψευδαισθήσεις επειδή θέλετε να φτάσετε κάπου, αγνοώντας εμπόδια και αντιξοότητες που υπάρχουν. Λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα, κάποιες καλές ειδήσεις, ή μια ανθρώπινη παρουσία θα σας δώσει μια ευκαιρία ή μια ανέλπιστη χαρά! Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσετε το άγχος σας ανάλογα με το ζώδιο σας!

Λέων
Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δείχνει ότι η διάθεσή σας βελτιώνεται και ότι σας αφορά άμεσα προχωρά χωρίς εμπόδια. Υποστηρίξτε ένθερμα συνεργασίες που αξίζουν, κάντε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα πιάσουν τόπο και κυρίως δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα που κυριαρχεί στα αισθηματικά σας, Η καλύτερη συνεργασία και αποδοχή του γενικότερου κλίματος, σας σώζει από ταλαιπωρίες και σας βοηθά να ενισχύσετε την ασφάλεια και την ιδιοκτησία που θέλετε.

Παρθένος
Ο αγώνας, η δράση και το τρέξιμο, συνεχίζονται! Είστε υποχρεωμένοι να προσαρμόζεστε συνέχεια, δεν σας περισσεύει χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο αγώνας που δίνετε τώρα για μια φορά ακόμα θα σας οδηγήσει στη νίκη και σε πολύ καλά αποτελέσματα σύντομα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι, αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας στο μέλλον. Ο χρόνος θα το αποδείξει. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην είστε φειδωλοί στις προσπάθειες.

Ζυγός
Συνεχίστε να διοχετεύετε τη δραστηριότητά σας στην εργασία. Παράλληλα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν συσωρευτεί, ή κάντε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μεταξύ χρήσιμων και ανώφελων πραγμάτων ή ενδιαφερόντων. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια ιστορίες και πρόσωπα από το παρελθόν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καταπολεμήστε τους φόβους σας!

Σκορπιός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Τώρα έχετε μια καλύτερη εικόνα στους βασικούς τομείς της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δράση και στις προσπάθειες. Μια νέα πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά στα συχνά, έκπληκτα μάτια σας. Πρέπει να συντονίζεστε συνεχώς με τις αλλαγές ταχύτητας στη δουλειά σας και με τις εναλλαγές εκείνων, που σχετίζεστε μαζί τους κοινωνικά ή προσωπικά. Τα γεγονότα που βιώνετε έχουν χαρακτήρα περισσότερο ψυχολογικό, παρά πρακτικό. Μη βιάζεστε για τελικές αποφάσεις! 4+1 ζώδια που κάνουν δυστυχισμένους τους γύρω τους, χωρίς να το θέλουν!

Τοξότης
Το σπίτι, η εργασία και ένας δικός σας άνθρωπος είναι το κέντρο των ενδιαφερόντων σας, ίσως και η πηγή του προβληματισμού σας. Οι αντιθέσεις των πλανητών από την Παρθένο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας, διχάζουν συχνά τις σκέψεις και τις γνώμες σας για πολλά πράγματα. Υπάρχει αίσθηση ενός αδιέξοδου, ή ενός είδους μοναξιάς αν και βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η ψυχική σας αντοχή, η αυτοσυντήρησή σας και το γεγονός ότι μπορείτε να ξορκίζετε το άγχος και τις αγωνίες σας και να διεκπεραιώνετε παράλληλα τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά γίνονται σημαντικές διευθετήσεις αυτές τις ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να ανασάνετε. Επαγγελματικά, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας. Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος τομέας, ο αισθηματικός. Παρά την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες, εσείς παραμένετε προβληματισμένοι και ορισμένες φορές αμήχανοι. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε κάτι σωστό, ή να βρείτε μια διέξοδο προς την ελευθερία.

Υδροχόος
Αυξάνεται η αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και ο προβληματισμός σε τι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση. Επαγγελματικές ευθύνες, αισθηματικά ενδιαφέροντα, οικονομικές υποχρεώσεις και νέα φιλόδοξα σχέδια για κάτι, συνωστίζονται και ανακατεύονται μεταξύ τους. Βρείτε μια μέθοδο να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά, χωρίς ο ένας τομέας να επιβαρύνει τον άλλον. Καταπολεμήστε την ανασφάλεια και τους φόβους σας. Αυτά είναι τα ζώδια που είναι επιρρεπή στα ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμα και στα πολύγωνα!

Ιχθύες
Η ένταση στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται και τα αιτήματα των άλλων γίνονται περισσότερο πιεστικά. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα ανάμικτα συναισθήματα που προκαλούν οι άλλοι, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό πεδίο. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου κορυφώνει την ένταση και αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων αλλά και των γεγονότων ή των συμπτώσεων που θα συμβούν. Προσέξτε τη στάση που θα κρατήσετε και το πώς θα διαχειριστείτε εκείνους που σας πιέζουν ή σας χρειάζονται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share