Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είστε έτοιμοι; Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Σεπτέμβριο!

Ανήκετε σε αυτά;

31 Αυγούστου 2019 12:40
Είστε έτοιμοι; Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Σεπτέμβριο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Σεπτέμβριο! Είστε.. έτοιμοι;

Ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα και φυσικά μετά το τέλος τους υπάρει μια χαλαρότητα και μια ξεγνοιασιά. Όμως ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να ζήσουν τον έρωτα μεταξύ τους... Στις δύο πρώτες περιπτώσεις τα πράγματα φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά και θα υπάρξει διάρκεια, ενώ στην τελευταία οι εντάσεις θα κάνουν τα ζευγάρια να κουραστούν και να το λήξουν νωρίς.

Λέων με Ιχθείς: Καρμικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το Σεπτέμβρη

Τον Σεπτέμβριο, τα... λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμα: Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Παρθένος Με Ζυγό

Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο... Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης: Ο έρωτας θα κρατήσει για λίγο...

Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες... Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Να σας θυμίσουμε: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

Όπως γνωρίζουμε το κινέζικο ζώδιο αλλάζει κάθε 12 μήνες και όχι κάθε μήνα όπως στη δική μας, τη Δυτική, αστρολογία.

Ολόκληρος ο κινέζικος ζωδιακός κύκλος συμπληρώνεται σε 12 χρόνια, ενώ στη γνωστή σε εμάς αστρολογία, το ζώδιο αλλάζει κάθε μήνα και ο ζωδιακός κύκλος ολοκληρώνεται σε 12 μήνες. Να σας θυμίσουμε ποιο Αιγυπτιακό ζώδιο σας αντιστοιχεί και τι σημαίνει;

Πότε όμως αλλάζει το κινέζικο ζώδιο;

Το κινέζικο ζώδιο ξεκινάει κάθε χρόνο, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία μπορεί να γίνει είτε τον Ιανουάριο είτε το Φεβρουάριο.

Από τη στιγμή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο (γύρω στις 19 Ιανουαρίου), οποιαδήποτε χρονική στιγμή τύχει να μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, λαμβάνει χώρα το φαινόμενο της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο και ταυτόχρονα η έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Έχουμε δηλαδή την κινέζικη πρωτοχρονιά να σηματοδοτεί και την αλλαγή του κινέζικου ζωδίου. Συνηθίζεται δε κάθε κινέζικο έτος να παίρνει το όνομα του ζωδίου. Π.χ. λέμε η χρονιά του Αλόγου, η χρονιά του Δράκου, του Πετεινού κ.λπ.

Για τον παρατηρητικό αναγνώστη, το συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω, είναι ότι οι όλοι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο της προηγούμενης χρονιάς.Το ίδιο ισχύει και για όσους Υδροχόους γεννηθούν πριν τη Νέα Σελήνη.

Γενικά χαρακτηριστικά των Ζωδίων

Ποντικός

Δημιουργικός, ιδανικός στη λύση προβλημάτων, ευφάνταστος, υπερκινητικός, αποκτά το σεβασμό των άλλων για την ευρηματικότητά του. Έχει την ικανότητα για να αποκτά και να διατηρεί πράγματα που διαισθάνεται ότι αξίζουν.

Βούβαλος ή Βόδι

Ευγενικό, αγαπά την ειρήνη, με μεγάλη φυσική δύναμη που το καθιστά επικίνδυνο, αν εξοργιστεί. Συντηρητικό, ανεξάρτητο, έμπιστο και αποδέχεται τους άλλους για αυτό που είναι.

Τίγρης

Ισχυρή, ευγενής, επιθετική, ανεξάρτητη και θαρραλέα. Επίσης, τείνει να είναι εγωίστρια και οξύθυμη.

Λαγός ή Γάτα

Απλός, στοργικός, ελκυστικός για το αντίθετο φύλο, ταλαντούχος και φιλόδοξος. Ρεαλιστής σχετικά με τις δυνατότητές του, αφήνει τους ηγετικούς ρόλους για τους ισχυρότερους.

Δράκος

Ισχυρός, ταλαντούχος, γεμάτος ζωντάνια, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, οξύθυμος, ανήσυχος και ίσως είναι πολύ σχολαστικός.

Φίδι

Διανοητικό, εύστροφο, με πάθος και μερικές φορές με φόβο. Πολλές γυναίκες που ανήκουν στο Φίδι διακρίνονται για το μυαλό αλλά και την ομορφιά τους.

Άλογο

Αγαπάει τη ζωή, έχει σεξαπίλ, είναι γοητευτικό, έξυπνο, δημοφιλές και κυκλοθυμικό. Όταν σοβαρεύεται είναι εργατικό, επίμονο και πιστό.

Πρόβατο ή Κατσίκα

Το ισχυρό μέτωπο και τα κέρατά του αντιπροσωπεύει τη δύναμη και σθένος. Έχει σιγουριά, επιμονή και προστατεύει τους αδύναμους.

Πίθηκος

Είναι έξυπνος, με αίσθηση του χιούμορ, πρωτότυπος, στοχαστής, πρακτικός, εκτελεί με επιτυχία τα σχέδια, περίεργος, παρατηρητικός, φιλικός και εσωστρεφής.

Πετεινός

Εκτελεί τις εργασίες ευσυνείδητα και όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο, παλεύει με θάρρος. Πάντα απασχολημένος, φαινομενικά εγωκεντρικός, ευαίσθητος όμως, δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του.

Σκύλος

Πιστός, αξιόπιστος, συμπονετικός, προστάτης και είναι πάντα έτοιμος να δώσει βοήθεια. Έντονα υπερασπιστικός σε ό, τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, δεν αφήνει κανέναν να τους κακολογήσει.

Κάπρος ή Γουρούνι

Είναι θαρραλέος, ανεξάρτητος, οξύθυμος, δεν θέλει να συμβιβαστεί, μοναχικός με λίγους φίλους που θα κρατήσει για μια ζωή. Κατέχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share