Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Αιγόκερω: Μαύρο διήμερο γι' αυτό το 1 ζώδιο!

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!

30 Αυγούστου 2019 14:36
Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Αιγόκερω: Μαύρο διήμερο γι' αυτό το 1 ζώδιο!

Ζώδια: Μετά από μία άτακτη Παρασκευή, η Σελήνη αφήνει πίσω της τον Τοξότη και περνά το Σάββατο στον Αιγόκερω. Με άλλα λόγια νιώθει πιο νοικοκυρά και θέλει να τα οργανώσει όλα στην εντέλεια!

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ νομίζω ότι πρέπει να την δεις λίγο party animal αυτές τις μέρες. Παρασκευή και Σάββατο βγες και διασκέδασε γιατί σου χρειάζεται. Έχεις πολλές επαγγελματικές σκοτούρες στο κεφάλι σου και πρέπει να ξεσκάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε αν και η Παρασκευή δεν είναι για σένα μέρα χαλάρωσης αλλά μέρα πολλών σκέψεων, θα έρθει το Σαββατοκύριακο να σε αποζημιώσει. Βγες το βράδυ να διασκεδάσεις με τους φίλους σου ή το άλλο σου μισό, ότι και αν κάνεις θα περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε είσαι γνωστός ερωτύλος και όλο αυτό θα σου βγει το Σαββατοκύριακο. Έχεις ανάγκη από τρυφερές αγκαλιές με τον/ην αγαπημένο/η σου και θα το διεκδικήσεις. Τόσο οι μέρες όσο και οι νύχτες σου θα είναι με φουλ πάθος. Ποια ζώδια λένε την αλήθεια και ποια τα περισσότερα ψέματα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε σταμάτα να τα αναλύεις όλα τόσο πολύ. Ίσως μέσα σου έχεις πολλά όμως το Σαββατοκύριακο σε περιμένει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τα κανονίσματα σου με την παρέα και να διασκεδάσεις.

ΛΕΩΝ

Οκ έχεις πιεστεί από παντού, ίσως και να έχεις και δίκιο. Το καλύτερο που όμως έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις όλα για λίγο εκτός του κεφαλιού σου. Είσαι Λέων και στην βραδινή έξοδο του Σαββάτου πρέπει να λάμπεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φλέρτ, γνωριμίες και ανεβασμένη διάθεση είναι το τρίπτυχο για εσένα Παρθένε αυτό το Σαββατοκύριακο. Στολίσου λοιπόν και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ η Παρασκευή σου είναι αρκετά έντονη, σε αντίθεση με το Σαββατοκύριακο που τα πράγματα ηρεμούν αρκετά με οικογενειακές συζητήσεις. Τα χαλαρά πράγματα καμιά φορά είναι τα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπερκοινωνικό θα διαδραματιστεί το Σαββατοκύριακο σου Σκορπιέ. Οι προτάσεις θα πέσουν βροχή για να βγεις με φίλους και γνωστούς. Καλή διασκέδαση λοιπόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το Σαββατοκύριακο σε πιάνει το οικονομικό σου πνεύμα και προσπαθείς να τα βάλεις όλα σε μία τάξη. Όλα αυτά ευτυχώς μετά από μία πολύ όμορφη Παρασκευή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να αποσυμπιέσεις λίγο την κατάσταση. Πιέζεσαι από παντού και χρειάζεται ψυχραιμία. Το Σαββατοκύριακο κανόνισε με αγαπημένα σου πρόσωπα και βγες από την καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε είσαι μια του ύψους μια του βάθους και σου βγαίνει και αυτό το τριήμερο. Ενώ την Παρασκευή είσαι περιχαρής. Το Σαββατοκύριακο λουφάζεις στις σκέψεις σου και στα σχέδια σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκι ξέρω ότι έχει πέσει πολύ δουλεία τελευταία όμως έχεις και προσωπική ζωή μην το ξεχνάς. Το Σαββατοκύριακο επιβάλλεται να βγεις και να διασκεδάσεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share