Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 23/08 - Ακολούθησε το ένστικτό σου!

Για δες!

23 Αυγούστου 2019 14:33
Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 23/08 - Ακολούθησε το ένστικτό σου!

Τα αστρολογικά tips της ημέρας σου λένε απλά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου!

Ρίξε μια ματιά στα σημερινά αστρολογικά tips για να ξέρεις τι σε περιμένει!

ΚΡΙΟΣ, οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν το στρες σε κάθε του μορφή ενώ εσύ μαθαίνεις από αυτό.


ΤΑΥΡΟΣ, γνωρίζεις καλά ότι μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου για το οτιδήποτε οπότε όταν χρειαστεί να πάρεις συμβουλή ξέρεις σε ποιον να στραφείς. 6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος!

Δίδυμε, σήμερα έχεις την κατάλληλη διάθεση για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να πεις αυτά που σκέφτεσαι.


ΔΙΔΥΜΟΙ κάποια αρνητικά συναισθήματα που αποφεύγεις καιρό πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα.

Λέοντα, τα οικονομικά σου ζητήματα απασχολούν μεγάλο μέρος των σκέψεων σου και για καλό λόγο, φτιάξε ένα σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ποτέ δεν είσαι εσύ αυτή που ξεκινάει έναν καυγά όμως σήμερα κάτι θα σε εξωθήσει στα άκρα.

Ζυγέ, εμπιστεύσου τα ένστικτα σου για το ποιον πρέπει να εμπιστευτείς σήμερα και να ανοιχτείς για αυτά που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο δίλημμα το οποίο πρέπει να λύσεις άμεσα και να σταματήσεις να το καθυστερείς.

Τοξότη, ο καλύτερος τρόπος να ελαφρύνεις οποιαδήποτε βαριά ατμόσφαιρα είναι το χιούμορ σου.

Αιγόκερε, εάν μοιάζει σαν πρόβλημα στον παράδεισο, θυμήσου πως δεν υπάρχει παράδεισος!

Υδροχόε, όταν αισθανθείς πως έχεις κολλήσει κάνε αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο και εμπιστεύσου τον εαυτό σου.

Ιχθύ, ένα παλιό συναίσθημα που είχες ξεχάσει τον τελευταίο καιρό πρόκειται να αναζωπυρώσει.

Τα 5 ζώδια που δεν δέχονται με τίποτα την κριτική!

Δέχεστε την κριτική ή όχι; Την αποδέχεστε ή είναι κάτι που προσπαθείτε να αποφεύγετε; Στην αστρολογία, το ζώδιό σας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στην κριτική.

Κι αν είστε από αυτούς που πραγματικά μισούν να δέχονται κριτική από τους άλλους, ανήκετε σε ένα από τα 5 ζώδια που δεν την αντέχει με τίποτα.

Το να μάθετε να αποδέχεστε την κριτική και να την χρησιμοποιείτε για να βελτιώσετε τα λάθη σας, είναι μια πολύτιμη ικανότητα. Μερικές φορές οι άνθρωποι μας επικρίνουν γιατί θέλουν να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε.
Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που επικρίνουν γιατί θέλουν να δείξουν την ανωτερότητά τους και να χρησιμοποιήσουν την κριτική για να προκαλέσουν πόνο. Ας δούμε όμως ποια ζώδια δεν δέχονται καθόλου μα καθόλου την κριτική (είτε αρνητική είτε θετική)


1. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί μπορούν να γίνουν αμυντικοί όταν δεχθούν κριτική. Νιώθουν πως αν κάποιος τους επικρίνει τότε θα το κάνει για να πλήξει τον Ζυγό για κάτι που έκανε ή δεν έχει κάνει.

Είναι δύσκολο να δεχθεί την εποικοδομητική κριτική γιατί, για τον Ζυγό αυτό φαίνεται αντιφατικό και αρνητικό. Εάν νιώσετε την ανάγκη να επικρίνετε αυτό το ζώδιο, κάντε το με τον πιο ευγενικό τρόπο και με το μικρότερο ποσό μνησικακίας.

2. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι για να δεχθούν καλά την κριτική. Τα παίρνουν όλα πολύ προσωπικά και η σκληρή κριτική έχει τη δύναμη να τους κόψει την αυτοπεποίθησή τους. Η κριτική δεν βοηθά τους Ιχθύες – δεν χρησιμοποιούν τα αρνητικά σχόλια ως κίνητρο για να κινητοποιηθούν.

Όταν κάποιος τους επικρίνει, νιώθουν σαν να τους μαχαιρώνουν στην καρδιά, και μπορεί να αντιδράσουν πολύ συναισθηματικά. Εάν κάποιο σχόλιο τους πληγώσει, θα κρυφτούν μέσα στον δικό τους φανταστικό κόσμο και απλά δεν θα το αντιμετωπίσουν.

3. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι δέχονται την κριτική αν νιώθουν ότι θα είναι για καλό. Αν πραγματικά θέλετε να τους βοηθήσετε, μπορούν να είναι δεκτικοί σε αυτό. Ωστόσο, αν νιώθουν ότι αξίζουν να επικριθούν, θα τους πονέσει και μπορεί να τους πάρει πολύ (αν τελικά γίνει ποτέ) για να το ξεπεράσουν.

Η κριτική για έναν Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να καταστρέψει τις σχέσεις. Όταν βιώσει σκληρή κριτική, ο Καρκίνος μπορεί να υποχωρήσει μέσα στο καβούκι του μέχρι να το επεξεργαστεί μόνος του.

4. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεδομένου ότι οι Παρθένοι έχουν τελειομανείς τάσεις και συχνά θεωρούν τον εαυτό τους τον πιο έξυπνο, υπάρχουν στιγμές που δεν αντιδρούν ευνοϊκά στην κριτική. Ο Παρθένος νευριάζει ότι αισθάνεται ότι ο άνθρωπος που τον κριτικάρει δεν είναι ειδικός σε αυτόν τον τομέα και δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό.

Επίσης, δεν απολαμβάνει καθόλου όταν κάποιος θέλει να το «παίξει» ανώτερος από αυτόν και προσπαθεί να υπονομεύσει τα αισθήματα ευημερίας του. Καλύτερα να έχετε διαθέσιμα όλα τα δεδομένα, αν τολμήσετε να επικρίνετε έναν Παρθένο.

5. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το καλό είναι ότι ο Τοξότης δεν επιτρέπει στον φόβο της ενδεχόμενης κριτικής, να τον εμποδίσει από το να κάνει αυτό που θέλει ή να πάει σε μέρη που αυτός θέλει. Είναι καλοί στο να αγκαλιάζουν τα λάθη τους, να μαθαίνουν από αυτά και να προχωρούν.

Αυτό που τους τρελαίνει όμως είναι αν κάποιος επισημαίνει τα λάθη τους. Πιθανότατα έχουν μια αρκετά καλή ιδέα στο πού έσφαλαν και δεν εκτιμούν κάποιον που προσπαθεί να καταστρέψει την εμπιστοσύνη τους.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share