Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας - Σταμάτα να αναλύεις τα πάντα και... ζήσε!

Δες τι σε περιμένει!

22 Αυγούστου 2019 15:22
Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας - Σταμάτα να αναλύεις τα πάντα και... ζήσε!

Τα αστρολογικά tips της ημέρας θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να σταματήσεις να αναλύεις τα πάντα και... ζήσε!

Ρίξε μια ματιά στα σημερινά αστρολογικά tips για να ξέρεις τι σε περιμένει! Δες αναλυτικά τα ζώδια σήμερα 22 Αυγούστου!

ΚΡΙΟΣ γνωρίζεις ότι εάν μπλεχτούν τα χρήματα με τον έρωτα το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό, έχε αυτό στο μυαλό σου τις επόμενες ημέρες.


ΤΑΥΡΟΣ, η ζωή δεν είναι ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, όμως με τους τόσους νέους φίλους που φαίνεται να απέκτησες εάν υπήρχε σίγουρα θα κέρδιζες.

ΔΙΔΥΜΟΙ, αυτές τις ημέρες θέλεις να ψωνίσεις και να καλύψεις όλες τις ανάγκες που πιστεύεις ότι έχεις. Ξόδεψε τα χρήματα σου φειδωλά και με σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ μην εμμένεις στη λίστα με τα μέρη που ήθελες να επισκεφθείς, έχεις αλλάξει και πρέπει ίσως να αλλάξεις και τη λίστα.

ΛΕΩΝ, ενώ φαίνεται οι τριγύρω σου να χάνουν τα λογικά τους με τις εξελίξεις που συμβαίνουν , εσύ καταφέρνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

undefined
Παρθένε, εάν ψάχνεις για ένα είδος έμπνευσης σήμερα είναι η μέρα που περίμενες. Σίγουρα δεν θα είναι όπως την είχες φανταστεί.

Ζυγέ, γνωρίζεις ότι πρέπει να έχεις τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά και παρόλο που δεν κάνεις εσύ εχθρούς φαίνεται να σε επιλέγουν αυτοί.

Σκορπιέ, τα ενεργειακά σου επίπεδα έχουν πέσει λίγο αυτές τις ημέρες, ετοιμάσου να αρχίσεις να κινείσαι ξανά προς αυτά που γνώριζες από σήμερα.


Τοξότη, η ευαισθησία σου πολλές φορές μεταφράζεται ως κάτι αρνητικό, προσπάθησε να καταλάβεις ότι σημαίνει επίσης ότι είσαι σε απόλυτη σύνδεση με τον κόσμο.

Αιγόκερε, η γοητεία σου κλονίζεται σήμερα λόγω της αυστηρότητας που έχεις. Προσπάθησε να ξεχαστείς και δείξε τον αληθινό σου εαυτό.

Υδροχόε, η ικανότητα σου να σκέφτεσαι έξω από το τετράγωνο είναι αρκετά εντυπωσιακή, σήμερα θα εντυπωσιάσεις και με την ικανότητα σου να εκφράζεις με πάθος τις ιδέες σου.


Ιχθύ, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους σου και θέσε τα όρια σου πριν κάνεις κάποια κίνηση.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι; Ποιοι ταιριάζουν αμέσως και δεν χωρίζουν ποτέ; Διαβάστε πως τα ζώδια κάνουν τους καλύτερους συνδυασμούς και μένουν φίλοι για πάντα!

Η Αστρολογία μπορεί να σου πει ποια ζώδια δίνουν μεγάλη σημασία στη φιλία και ποια δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες στη ζωή τους! Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι και ποια δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φιλίες; Ποιοι δίνουν τα καλύτερα φιλιά στον αστρολογικό χάρτη;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λειτουργεί στη φιλία όπως και στον έρωτα …δηλαδή «ερωτεύεται» κεραυνοβόλα τον άλλον. Λειτουργεί συχνά απερίσκεπτα και όσο εύκολα μπορεί να γίνει φίλος με κάποιον άλλο τόσο εύκολα μπορεί να διαλύσει μία φιλία… εν ριπή οφθαλμού, χάνοντας έτσι και σημαντικούς ανθρώπους! Παρ’ όλα αυτά, ένας Κριός είναι ένας ειλικρινής φίλος στον οποίο μπορείς να βασιστείς και θα φερθεί πολύ υποστηρικτικά σε δύσκολες στιγμές

Ζώδια φιλία

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Λέων και Τοξότης.

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Καρκίνος

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο δεν είναι δύσκολο να κάνει καινούριες φιλίες αφού έχει σύμμαχο την Αφροδίτη που τον κυβερνά, αν και δεν θα ανοιχτεί αμέσως και θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο άλλος αξίζει τη φιλία του. Ωστόσο, όταν το κάνει, θα βγάλει από μέσα του πλούσια συναισθήματα και θα μείνει σταθερός στη σχέση του με τον άλλον. Όταν καταφέρνει να βγάλει από μέσα του όλα όσα αισθάνεται, ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Παρθένος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνος και Ιχθύς

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Λέων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος ζει και αναπνέει μέσα από τις φιλίες του! Η επικοινωνία με τους άλλους είναι το άλφα και το ωμέγα γι’ αυτόν, αν και συχνά αυτές οι φιλίες δεν έχουν και τόσο ισχυρά θεμέλια αλλά βασίζονται σε πιο επιφανειακά κριτήρια. Όσοι έχετε φίλο έναν Δίδυμο, είστε πολύ τυχεροί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο στη ζωή σας από τον οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε και να σας μεταδώσει τη ζωντάνια του!

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ζυγός και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Λέοντες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδια φιλία

Ο Καρκίνος γίνεται ένας πολύ τρυφερός, συναισθηματικός και περιποιητικός φίλος! Μπορεί να πάρει τον άλλον από το χέρι και να τον καθοδηγήσει και να παίξει έτσι το ρόλο μίας μητρικής φιγούρας στη ζωή του. Το σπίτι του θα είναι πάντα ανοιχτό και μία φιλόξενη αγκαλιά για σας και αυτή η θερμή συμπεριφορά του επεκτείνεται και σε όλες τις σχέσεις του, όχι μόνο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Σκορπιός και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Παρθένοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ζυγός

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της παρέας! Αν δεν υπάρχουν συνεχώς φίλοι και άνθρωποι που τον αγαπούν και τον θαυμάζουν γύρω του, μελαγχολεί… Επίσης, αρέσκεται στην παρέα με σημαντικούς και λαμπερούς ανθρώπους. Είναι γενναιόδωρος με τις φιλίες του και αν και μπορεί να έχει έντονα ξεσπάσματα, ξέρει να συγχωρεί και δύσκολα θα πει το αντίο σε μία φιλική σχέση του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Τοξότης

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Ζυγοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Σκορπιός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί να μην έχει πολλούς αλλά έχει λίγους, εκλεκτούς και δοκιμασμένους φίλους. Αργεί να κατασταλάξει στο ποιοι είναι οι φίλοι της αλλά όταν το κάνει, οι φιλίες της είναι μακροχρόνιες και πολύ ισχυρές. Πολύ σημαντικό γι’ αυτήν είναι να της δείχνουν με κάθε τρόπο την αφοσίωσή τους, κάτι που εξάλλου προσφέρει και η ίδια. Αν τυχόν προδώσουν τη φιλία της, τότε δεν συγχωρεί και η διάλυση της φιλίας είναι οριστική.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνοι και Σκορπιοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Τοξότης

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να εκτιμήσει την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας στις σχέσεις του, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά την τέχνη της συνύπαρξης και γίνεται ένας πολύ καλός φίλος. Είναι πολύ αγαπητός στους άλλους, χάρη και στην Αφροδίτη που τον κυβερνά, γιατί ξέρει να διαβάζει την καρδιά τους, να βλέπει τις επιθυμίες και τη δυσαρέσκειά τους και να τους προσφέρει αυτό που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Λέοντες και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Αιγόκερως

Ζώδια και σχέσεις: 3 ζώδια που ζηλεύουν τις σχέσεις των φίλων τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Ο μυστικοπαθής Σκορπιός χαρίζει τη φιλία του σαν να προσφέρει το πιο ακριβό δώρο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο άλλον. Όταν όμως το κάνει, τότε γίνεται ο πιο πιστός φίλος, αρκεί να προσέξετε γιατί ο Σκορπιός μπορεί να γίνει και πολύ κτητικός και να απαιτεί πλήρη αφοσίωση όπως και σε μία ερωτική σχέση.

Ζώδια φιλία

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Παρθένοι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Υδροχόος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάνει φιλίες όπως αναπνέει και είναι το μόνιμο στήριγμά του. Περιβάλλεται από έναν πολύ μεγάλο κύκλο ανθρώπων και διατηρεί παντού φιλίες, ακόμα και μέσα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πρόσχαρος και ανοιχτόκαρδος και συγχωρεί εύκολα, καθώς δεν κρατάει κακίες αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένετε αποκλειστικότητα από έναν Τοξότη, καθώς κάνει παντού φίλους, όπου κι αν πάει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Λέων

Τα πάει καλά μαζί τους: Ζυγοί και Υδροχόοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ιχθύς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν Αιγόκερω… Θα περάσει από κόσκινο τον άλλον πριν του χαρίσει τη φιλία του και θα χρησιμοποιήσει τη λογική του τόσο για να δημιουργήσει φιλίες όσο και για να τις διατηρήσει. Τα συναισθήματα δεν θα λέγαμε πως είναι και το πιο δυνατό του σημείο σε μία φιλία, όπως εξάλλου δεν είναι ούτε στον έρωτα. Και σίγουρα δεν θα συγχωρήσει καθόλου την αχαριστία από μεριάς σας…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Παρθένος

Τα πάει καλά μαζί τους: Σκορπιοί και Ιχθύες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Κριός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν στο λεξικό βάζαμε δίπλα στη λέξη «φίλος» ένα ζώδιο, αυτό θα ήταν σίγουρα του Υδροχόου… Η φιλία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας του. Επίσης, τις φιλικές σχέσεις του χαρακτηρίζει η ελευθερία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καταπιέζει τους φίλους του. Μην παρεξηγείστε, λοιπόν, αν αισθάνεστε πως ο Υδροχόος φίλος σας δεν είναι τόσο συναισθηματικά κοντά σας όσο θα θέλατε…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Ζυγός

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ταύρος

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς γίνεται ένας πιστός και πολύ καλός φίλος, καθώς η αυτοθυσία και η βοήθεια που προσφέρει στους άλλους είναι τα συστατικά που στηρίζουν τις φιλίες του. Έχει την τάση να βλέπει πάντα τα καλά χαρακτηριστικά στους άλλους και να τους ωθεί έτσι να του συμπεριφερθούν ανάλογα. Ένα μείον για τον ίδιο όμως είναι ότι συνήθως δίνει πολύ περισσότερα από όσα παίρνει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Σκορπιός

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Δίδυμος

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share