Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας ανάλογα με το ζώδιο σας!

Εσείς φρικάρετε με το παραμικρό;

21 Αυγούστου 2019 13:17
Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας ανάλογα με το ζώδιο σας!

Η κοινωνία που ζούμε σήμερα και οι απαιτητικοί της ρυθμοί μας κάνουν να είμαστε διαρκώς αγχωμένοι και πιεσμένοι! Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να χαλαρώσουμε; Την λύση την έχουν τα άστρα αυτή την φορά! Ανάλογα τι ζώδιο είστε θα σας πούμε πως θα αντιμετωπίσετε το άγχος σας! Παράλληλα το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων!

Αξίζει, όμως, να δούμε και τι πρέπει να κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για να πει «αντίο» στο στρες:

Κριέ, ξεκίνα γυμναστική: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει το άγχος ένας Κριός είναι με τη γυμναστική. Μόνο έτσι, θα μπορέσει να βγάλει από μέσα του τη φλόγα που «καίει» αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι;

Ταύρε, μην ξεχνάς να τρως υγιεινά: Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης που του αρέσει πολύ το φαγητό και η καλοπέραση. Για να διατηρήσει, όμως, την υγεία του και να μπορεί να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τις στρεσογόνες καταστάσεις, πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Την πρώτη φορά που περιγράφηκε η Rhodiola ήταν από τον Διοσκουρίδη στο «Περὶ ὕλης ἰατρικῆς», ενώ σύμφωνα με την μυθολογία, η Μήδεια χρησιμοποιούσε τη ρίζα για να βοηθήσει τον Ιάσονα!

Η Rhodiola ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα, δηλαδή προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να ανταποκριθεί στο στρες που οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η κόπωση, και η ψυχολογική πίεση, αλλά και να συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων που το συνοδεύουν, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και αϋπνία. Παράλληλα, δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες και βοηθάει το σώμα να ξαναβρεί την ισορροπία του!

Δίδυμε, πάρε τις σωστές πληροφορίες: Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της σκέψης και επικοινωνίας γι’ αυτό και του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα και στη συνέχεια να τα αναλύει με τους φίλους του. Ναι, έτσι ηρεμεί ο Δίδυμος. Ωστόσο, κάποιες φορές καλό είναι να «φιλτράρει» τις πληροφορίες που λαμβάνει.

Καρκίνε, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου: Η καλύτερη λύση για να διώξει το στρες ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι να μείνει στο σπίτι του συντροφιά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ζεστασιά του χώρου του αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό για εκείνον.

Λιοντάρι, βγάλε προς τα έξω τη δημιουργική σου πλευρά: Αν νιώθεις άγχος, δημιούργησε. Μπορείς να ζωγραφίσεις, να κατασκευάσεις κάτι, να μαγειρέψεις ή να παίξεις μουσική.

Παρθένε, καθάρισε: Ναι, ξέρουμε για την εμμονή σου με την τάξη και την καθαριότητα. Τι καλύτερο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις για να διώξεις το στρες από το να καθαρίσεις -για άλλη μια φορά- το σπίτι σου; Με τον τρόπο αυτό και θα χαλαρώσεις και θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ζυγέ, μίλα: Είσαι το ζώδιο της συντροφικότητας γι’ αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τα επίπεδα του στρες που νιώθεις, είναι να μιλήσεις σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Σκορπιέ, γίνε κι άλλο ερωτικός: Αν θέλεις Σκορπιέ μου να διώξεις το άγχος, τότε γίνε κι άλλο ερωτικός. Μάθε επίσης ότι το ρίζωμα της Rhodiola είναι γνωστό ως διεργετικό και συμβάλλει στη συνολική ευεξία του οργανισμού, σημαντική για τη σεξουαλική σου ζωή!

Τοξότη, φιλοσόφησέ το: Είσαι ζώδιο της φωτιάς, ένας «φιλόσοφος» που αγαπά την περιπέτεια, τα ταξίδια και ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής. Όταν αγχώνεσαι, Τοξότη μου, διάβασε ένα φιλοσοφικό βιβλίο ή αποφθέγματα με νόημα.

Αιγόκερε, κάνε τον προγραμματισμό σου: Ένα καλά οργανωμένο πλάνο θα σε βοηθήσει να διώξεις το στρες και να κάνεις ό,τι θέλεις με τον τρόπο που το θέλεις.

Υδροχόε, συγκεντρώσου και οραματίσου: Είσαι ένα ζώδιο που ελπίζει και ονειρεύεται. Αν θέλεις να μειώσεις τα επίπεδά του στρες που αισθάνεσαι, συγκεντρώσου και οραματίσου το ιδανικό για εσένα αύριο.

Ψαράκι, ξεκίνα διαλογισμό: Είσαι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένα ζώδιο του νερού που το διακρίνει η ευαισθησία. Για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ηρεμήσεις, ξεκίνα διαλογισμό.

Αυτά είναι τα ζώδια “πύραυλοι” στο κρεβάτι!

Κι όμως αυτά είναι τα ζώδια “πύραυλοι” στο κρεβάτι! Από την επικοινωνία μέχρι και τα πιο "πικάντικα θέματα". Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το ταίρι τότε τα άστρα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν.

Συνεχίζοντας το άρθρο παρακάτω θα δεις πόσο δυνατός είσαι στο κρεβάτι αλλά και πόσο το ταίρι σου...

Κριός

Το Κριάρι σίγουρα θα σε καταπλήξει με τις ερωτικές του επιδόσεις, αλλά και τις αντοχές του, και είναι βέβαιο ότι θα σου κόψει την ανάσα. Μετά το σεξ, θα σκέφτεσαι μονάχα πώς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ωστόσο, ο πύρινος, παρορμητικός Κριός, θα έχει στο μυαλό του πώς θα εξελιχθεί ο αμέσως επόμενος γύρος σεξ, αφού στα ερωτικά του είναι πραγματικά αχόρταγος... Ιδιαίτερα αν σε ποθεί πολύ, δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, τουλάχιστον μέχρι να εκτονώσει όλη την ερωτική του ενέργεια. Την επόμενη μέρα όμως, θα προσπαθεί ο ίδιος να πείσει τον εαυτό του, ότι θα αργήσει πολύ να επαναληφθεί μία τέτοια ερωτική βραδιά, γιατί κατά βάθος φοβάται την δέσμευση και δεν θέλει και πολλά… κολλητηλίκια. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία έντονη, παθιασμένη ερωτικά βραδιά, εξαφανιστεί για λίγες μέρες... Η σκέψη και μόνο ότι θα χάσει την ελευθερία του, θα είναι η αιτία της απομάκρυνσής του και σύντομα θα επιστρέψει και πάλι την ερωτική σας αρένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μετά το σεξ, θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια, ζεστασιά και κουβεντούλα για να νιώσει ακόμα περισσότερη οικειότητα με το πρόσωπο της καρδιάς του. Δεν έχει τυχαία άλλωστε τον τίτλο του “αισθησιακού εραστή”! Ωστόσο, παρόλο που θα σε συνεπάρει με τα ζουζουνίσματα και τις αγκαλιές του, να ξέρεις ότι στην πίσω άκρη του μυαλού του η σκέψη του μετά το σεξ είναι... το φαγητό! Ναι καλά το διάβασες! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ταύρος μετά από μία καυτή ερωτική βραδιά, να μην τον πιάσουν οι λιγούρες και τα γουργουρίσματα και να σκέφτεται τί έχει το ψυγείο ή να μην σου προτείνει να παραγγείλετε κάτι για φαγητό! Τις περισσότερες βραδιές σας λοιπόν μετά το σεξ, θα σκεφτεί και θα σου προτείνει (αν έχει αποκτήσει οικειότητα), λουκούλεια γεύματα και φυσικά, αμέσως μετά, θα θέλει να κοιμηθείτε αγκαλιά.... 6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου, ότι δεν έχεις να κάνεις με έναν ρομαντικό άνθρωπο... Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και εύστροφος, όμως μην περιμένεις ότι μετά το σεξ σκέφτεται εσένα, τη σχέση σας, τα συναισθήματά του ή ότι θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και χαδάκια... Μετά το σεξ ο Δίδυμος το μυαλό του είναι στο παιχνίδι, στο χιούμορ, στα πειράγματα και στις κουβεντούλες που θα κάνετε. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τον δεις να σηκώνεται απότομα από το κρεβάτι και ξεκινά μία ανάλαφρη συζήτηση, με κέφι και ενεργητικότητα... Δεν θα κάτσει στην αγκαλιά σου για ώρες ατελείωτες, αλλά θα παραστήσει το “κολλητάρι” σου, με το οποίο ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες... Όταν η σχέση σας τραβήξει σε περισσότερο μάκρος, να ξέρεις ότι μετά το σεξ, το πιο πιθανό είναι να κάτσει στο PC του για να χαζέψει και να μιλήσει με τα φιλαράκια του στο ίντερνετ ή και να θυμηθεί να κάνει τα τηλεφωνήματα που ήθελε να κάνει.

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share