Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου;

Αναλυτικές προβλέψεις!

19 Αυγούστου 2019 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου;

Τι επιφυλάσσει η Δευτέρα (19/8) για όλα τα ζώδια; Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις! Δείτε Ποιο Αιγυπτιακό ζώδιο σας αντιστοιχεί και τι σημαίνει!

ΚΡΙΟΣ

Θα αναλύετε κάθε τι που βλέπετε και κάθε τι που ακούτε και θα προσπαθείτε να αντιληφθείτε τι βρίσκεται πίσω από λέξεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονή και η επιμονή, είναι το εισιτήριά σας για την επιτυχία σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζείτε λίγο περίεργες μέρες, υπομονή τα καλύτερα είναι προ των πυλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήξη τους αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά έχετε περάσει και χειρότερα από αυτά που ζειτε τώρα. Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους, θα πάρετε βαθιά ανάσα μετά από μια μεγάλη πρόκληση!

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί και κεφάτοι, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην καριέρα σας θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες- προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είστε εγωκεντρικοί στα ερωτικά σας και ηρεμήστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή σας μπορεί να μην λειτουργεί καλά για εσάς τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε για μία μέρα να μη σκεφτείτε τίποτα, να μην ξοδέψετε τίποτα, να μην αγχωθείτε με τίποτα;

ΙΧΘΕΙΣ

Η στασιμότητα στη σχέση σας δεν είναι τίποτα σπουδαίο – απλά οργανώστε μια ρομαντική βραδιά σπίτι σας και θα ξεμπλοκάρετε.

Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων στο κρεβάτι!

Μπορεί να είναι ταιριαστό ένα ζευγάρι εμφανισιακά αλλά δυστυχώς με βάση το ζώδιο τους δεν ταιριάζουν με τίποτα! Ειδικά στο κομμάτι του σεξ είναι καταστροφή! H ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ποιοι είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων στο κρεβάτι!

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει γιατί η ερωτική πράξη μεταξύ τους δεν τους έλεγε απολύτως τίποτα, δεν έφταναν ποτέ στην κορύφωση, πώς να το πούμε απλά, δεν το είχαν καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα. Και δεν έφταιγε το ότι ήταν αυτός ήταν κακός εραστής ή εκείνη κρύα ερωμένη, αλλά το ότι ο συνδυασμός τους δεν ήταν καλός. Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν!

Παρακάτω, θα δεις ποια ζωδιακά ζευγάρια δεν ταιριάζουν καθόλου στο σεξ ή -για να ακριβολογούμε- θα έχουν μια από τις χειρότερες ή πιο άνοστες εμπειρίες της ζωής τους.

ΤΑΥΡΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην κρεβατοκάμαρα θα γίνεται διαρκώς μάχη γιατί θα βγει το ανταγωνισμός, εγωισμός και επιμονή και το μόνο που θα κοιτάζουν είναι το πώς θα ικανοποιηθεί ο καθένας... ξεχωριστά κι όχι το πώς θα προσφέρει ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον. Με τούτα και με εκείνα το σεξ θα είναι total failure ή αλλιώς πλήρης αποτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια ο Σκορπιός θέλει πάθος και ερωτισμό για να λειτουργήσει στο σεξ, από την άλλη ο Υδροχόος το βλέπει πολύ πιο χαλαρά και θα το κάνει χωρίς αναστολές, δισταγμούς ή να έχει έντονα συναισθήματα. Αυτό από μόνο του είναι ικανό για να βιώσει ο καθένας από την πλευρά του μια δυσάρεστη σεξουαλική εμπειρία. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΕΩΝ

Κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να λειτουργήσει καλά στο σεξ γιατί δεν κουμπώνουν, οπότε είναι αδύνατο στον έναν να προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος μπορεί να αισθανθεί κάποια στιγμή ότι έχει δεχτεί επίθεση ή «ταπεινώνεται» στο κρεβάτι από τον Λέοντα, ενώ αυτός θα μείνει με την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα να είχε δίπλα του... ψυγείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι όμως είναι ο χειρότερος συνδυασμός, αφού ο ένας δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να απελευθερωθεί, να βγάλει το πάθος που κρύβει μέσα του, οπότε και οι δυο θα είναι μαγκωμένοι και ανέκφραστοι. Το σεξ είναι βαρετό και το πιο πιθανό είναι να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share