Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων στο κρεβάτι!

Δεν "δένει" το γλυκό... όσο κι αν προσπαθήσουν!

18 Αυγούστου 2019 14:48
Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων στο κρεβάτι!

Μπορεί να είναι ταιριαστό ένα ζευγάρι εμφανισιακά αλλά δυστυχώς με βάση το ζώδιο τους δεν ταιριάζουν με τίποτα! Ειδικά στο κομμάτι του σεξ είναι καταστροφή! H ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ποιοι είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων στο κρεβάτι!

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει γιατί η ερωτική πράξη μεταξύ τους δεν τους έλεγε απολύτως τίποτα, δεν έφταναν ποτέ στην κορύφωση, πώς να το πούμε απλά, δεν το είχαν καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα. Και δεν έφταιγε το ότι ήταν αυτός ήταν κακός εραστής ή εκείνη κρύα ερωμένη, αλλά το ότι ο συνδυασμός τους δεν ήταν καλός. Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν!

Παρακάτω, θα δεις ποια ζωδιακά ζευγάρια δεν ταιριάζουν καθόλου στο σεξ ή -για να ακριβολογούμε- θα έχουν μια από τις χειρότερες ή πιο άνοστες εμπειρίες της ζωής τους.

ΤΑΥΡΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην κρεβατοκάμαρα θα γίνεται διαρκώς μάχη γιατί θα βγει το ανταγωνισμός, εγωισμός και επιμονή και το μόνο που θα κοιτάζουν είναι το πώς θα ικανοποιηθεί ο καθένας... ξεχωριστά κι όχι το πώς θα προσφέρει ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον. Με τούτα και με εκείνα το σεξ θα είναι total failure ή αλλιώς πλήρης αποτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια ο Σκορπιός θέλει πάθος και ερωτισμό για να λειτουργήσει στο σεξ, από την άλλη ο Υδροχόος το βλέπει πολύ πιο χαλαρά και θα το κάνει χωρίς αναστολές, δισταγμούς ή να έχει έντονα συναισθήματα. Αυτό από μόνο του είναι ικανό για να βιώσει ο καθένας από την πλευρά του μια δυσάρεστη σεξουαλική εμπειρία. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΕΩΝ

Κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να λειτουργήσει καλά στο σεξ γιατί δεν κουμπώνουν, οπότε είναι αδύνατο στον έναν να προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος μπορεί να αισθανθεί κάποια στιγμή ότι έχει δεχτεί επίθεση ή «ταπεινώνεται» στο κρεβάτι από τον Λέοντα, ενώ αυτός θα μείνει με την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα να είχε δίπλα του... ψυγείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι όμως είναι ο χειρότερος συνδυασμός, αφού ο ένας δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να απελευθερωθεί, να βγάλει το πάθος που κρύβει μέσα του, οπότε και οι δυο θα είναι μαγκωμένοι και ανέκφραστοι. Το σεξ είναι βαρετό και το πιο πιθανό είναι να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι.

Τα 5 ζώδια που κάνουν δυστυχισμένους τους γύρω τους, χωρίς να το θέλουν!

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κάνουν τους γύρω τους δυστυχισμένους χωρίς να το θέλουν. Κάνουν τους άλλους να υποφέρουν. Και δεν το κάνουν από κακία αλλά γιατί οι ίδιοι δεν αισθάνονται καλά μέσα τους και δεν περνούν καλά.


Τα άστρα μπορούν να δείξουν ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί.

Αιγόκερως

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στο δωμάτιο βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, ο Αιγόκερως το βλέπει πάντα μισοάδειο. Και στη συνέχεια λέει και σε όσους το βλέπουν μισογεμάτο ότι είναι χαζοί και ανόητοι.

Ακόμη και στις καλές του μέρες, ο Αιγόκερως είναι το ψυχρότερο και πιο τοξικό από τα ζώδια και όπως και κάθε αρνητική ενέργεια, έτσι και τα αρνητικά αισθήματα του Αιγόκερου μεταδίδονται, κάνοντας όλους τους άλλους να αισθάνονται εξίσου άθλια με τον Αιγόκερω. Αλλά η δυστυχία αγαπά την παρέα, σωστά; 6 λόγοι να λατρέψεις έναν Αιγόκερω!


Κριός

Ενώ ο Αιγόκερως κάνει όλους τους άλλους ναι αισθάνονται άθλια επειδή και εκείνος δεν είναι στις καλές του, ο Κριός κάνει τους άλλους να αισθάνονται άσχημα απλά γιατί δεν τους γουστάρει.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι έχουν δίκιο (ακόμα και όταν κάνουν λάθος) σε όλα, ψάχνουν πάντα να ανοίξουν κάποια συζήτηση (ακόμη και όταν δεν είναι απαραίτητο), απλά γιατί είναι ανυπόμονοι και έτοιμοι για καβγά. Ετσι ανοίγοντας μια νέα κουβέντα μπορούν να βρουν την αφορμή για να στήσουν έναν και να κάνουν και τον εαυτό τους και τους γύρω τους δυστυχισμένους.


Λέων

Αν και ο Λέων έχει κάποιες αξιοθαύμαστες ιδιότητες όπως ότι είναι γενναίος και γενναιόδωρος, οι κακές πλευρές του είναι τόσο άσχημες που κάνει άπαντες να θέλουν να τον διώξουν από δίπλα τους. Ο Λέων δεν είναι απλά αλαζών, αλλά δεν βάζει και φίλτρο στα λόγια του, με αποτέλεσμα να προσβάλλει τους γύρω τους. Α… και αν αναρωτιέστε, όχι δεν τον νοιάζει καν.

Βασικά, αν είστε κάπου και περνάτε καλά και εμφανιστεί ο Λέων, φύγετε καλύτερα. Αν δεν έχετε ήδη φύγει επειδή ήρθε ο Αιγόκερως και ο Κριός.

Παρθένος


Η Παρθένος είναι εφευρετική όταν θέλει να πικάρει κάποιον. Ναι μπορεί στην αρχή να φαίνεται γλυκιά η Παρθένος και να καταφέρνει να κρύβει μια χαρά τη κακία της αλλά όταν την γνωρίσετε καλύτερα θα δείτε στα μάτια της τη δολιότητα όλου του κόσμου. Και ναι, θέλουν να την μεταδώσουν σε όλους…

Δίδυμοι

Επειδή ο Δίδυμος έχει διπλή προσωπικότητα , έχει 50-50 πιθανότητες να είναι ένα απόλυτα κακό πλάσμα. Αν πετύχετε τον χιουμορίστα διασκεδαστικό Δίδυμο όλα καλά. Αν πετύχετε τον απατηλό ψεύτη Δίδυμο που μπορεί να πουλήσει και το σκυλί σας για να κάνει το καπρίτσιο του, τότε τρέξτε μακριά.
Ενώ δεν μεταδίδουν άμεσα τη δυστυχία τους στους άλλους, μακροπρόθεσμα, το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν δυστυχισμένους τους άλλους γύρω τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share