Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Περίεργος ο υπόλοιπος Αύγουστος για αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

18 Αυγούστου 2019 09:29
Περίεργος ο υπόλοιπος Αύγουστος για αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Περίεργος ο υπόλοιπος Αύγουστος για αυτά τα ζώδια! Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις για την νέα βδομάδα (19-25/8) σε όλα τα ζώδια και προειδοποιεί! Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Αυγούστου;

Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο και μετά από λίγες μέρες και της Αφροδίτης, αλλάζει το κλίμα των ημερών που ακολουθούν. Θέματα πρακτικά και εργασίας αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο παραμένει ακόμα διάχυτη στον ορίζοντα, η αστάθεια και η ασάφεια...

Κριός
Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη τις ημέρες που ακολουθούν, σε θέματα που έχετε παραμελήσει. Επιμεληθείτε περισσότερο τον τομέα της εργασίας και μην αγνοείτε οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Γίνετε πιο άμεσοι και ειλικρινείς στις συζητήσεις σας με ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μην αφήνετε κάποιες υποθετικές σκέψεις να δηλητηριάζουν τις σχέσεις σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και συναναστροφές που δεν έχουν νόημα για εσάς!.

Ταύρος
Προχωρώντας ο Αύγουστος η κατάσταση βελτιώνεται και οι ευκαιρίες αυξάνουν. Το πέρασμα του Άρη στον Παρθένο το οποίο το ακολουθεί και η Αφροδίτη, ανοίγει νέους τομείς στη ζωή σας και φέρνει τύχη στον ορίζοντα. Ότι σας απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να τακτοποιηθεί στη διάρκεια αυτής. Ωστόσο, μην αδιαφορείτε τόσο για θέματα οικογενειακά, όσο και για επαγγελματικές ημιτελείς υποχρεώσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος ή η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει χρόνο και καλά θα κάνετε να θέσετε ένα μέτρο.. 6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα που ακολουθεί προειδοποιεί για τις εξελίξεις που θα έρθουν. Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει ένα τόνο χαράς στην καθημερινή σας ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης σταδιακά περνούν στην Παρθένο, μεταφέροντας το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά την δράση και την κινητικότητα στο στενό περιβάλλον και στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας παραμένει ευεργετικός στα αισθηματικά σας, αλλά παράλληλα αυξάνει τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας. 9 + 1 πράγματα που μόνο με έναν Δίδυμο μπορείς να ζήσεις!

Καρκίνος
Λίγο καλύτερες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, υπολογιζόμενων των μετακινήσεων του Άρη και της Αφροδίτης και της υποχώρησης της επιρροής της Πανσελήνου. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα σε θέματα λειτουργικά, σε συνεργασίες, ή στη διαχείριση χρημάτων για εξόφληση λογαριασμών. Όσοι παραμένετε σε διακοπές θα περάσετε καλύτερα και πιο ήρεμα. Όσοι επιστρέψετε θα πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε τα νέα επαγγελματικά σας ζητήματα..

Λέων
Είσαστε οι άνθρωποι που δεν το βάζετε κάτω και το έχετε αποδείξει. Η Τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου σας βοηθά να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας πιο εύκολα και να έχετε πιο άμεση επιτυχία. Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σας, σας βοηθά να βάλετε σε τάξη, ότι εκείνος διατήρησε σε αταξία. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με αιφνίδιο τρόπο. Εκλογικεύστε τα όνειρά σας και βάλτε λίγο νερό στο κρασί των απαιτήσεών σας από τη ζωή και από τους ανθρώπους... Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή αποτελεί τον προθάλαμο μιας σύντομης διαφορετικής περιόδου μέχρι το τέλος του άλλου μήνα. Πρώτα ο Άρης και μετά η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σας, δίνοντας νέες κατευθύνσεις στις υποθέσεις σας και περισσότερες διευκολύνσεις σε αισθηματικά, ή οικονομικά ζητήματα. Η επιρροή της Πανσελήνου δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και ζητά από εσάς ψυχραιμία σε υπόλοιπα ή κάθε είδους εκκρεμότητα που μπορεί να υπάρχει. Θεωρήστε το διάστημα προπαρασκευαστικό ή προετοιμασίας, ενώ τα όποια γεγονότα στις σχέσεις σας και στη δουλειά σας προειδοποιήσεις για ότι επακολουθήσει.. Με ποια ζώδια τα "πάει" καλύτερα ένας Παρθένος;

Ζυγός
Στα ίδια πλαίσια με την προηγούμενη θα κινηθεί και αυτή η εβδομάδα, με μικρές αλλαγές σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, αλλάζει θέση και αυτό σημαίνει αλλαγή του κλίματος ή των ενδιαφερόντων σας. Ο Ερμής στον Λέοντα διατηρεί το ενδιαφέρον σας στη διασκέδαση ή στην επικοινωνιακή δραστηριότητα. Μια αλλαγή διαφαίνεται στα αισθηματικά σας αλλά όχι ξεκάθαρη...

Σκορπιός
Τα πράγματα εξελίσσονται με μεγαλύτερη ταχύτητα τις ημέρες αυτές. Η επιρροή της Πανσελήνου υποχωρεί και το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο σας διευκολύνει εκεί που δεν μπορέσατε να βρείτε λύσεις, ή να επιτύχετε κάτι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ωστόσο η καθημερινότητα δίνει καινούρια γεγονότα, τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και στον εργασιακό χώρο. Η σωστή κατανομή των υποχρεώσεών σας θα σας βοηθήσει σε αποτελέσματα και σε εύρεση ελεύθερου χρόνου..

Τοξότης
Προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θα επιδιώξετε και σαφείς σε αυτά που θα συζητήσετε με τρίτους. Συνεχίζετε να είστε σε διακοπές ή σε μετακινήσεις τις οποίες και απολαμβάνετε. Η μετακίνηση του Άρη και της Αφροδίτης αμέσως μετά στην Παρθένο, αλλάζουν το όλο σκηνικό και σας βοηθούν να πάρετε καινούριες θέσεις απέναντι στην εργασία που είχατε λίγο εγκαταλείψει και σε μια σειρά κοινωνικών σχέσεων που πρέπει να επανενεργοποιήσετε. Πάντως οι σχέσεις με τους άλλους θα σας βοηθήσουν άμεσα, τόσο σε συνεργασία όσο και σε προσωπικό επίπεδο

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή έρχεται περισσότερο στα μέτρα σας και σας διευκολύνει στις επιδιώξεις σας, κυρίως αν αυτές έχουν πρακτικό χαρακτήρα ή σκοπιμότητα. ΄Εχετε να τακτοποιήσετε μερικές υπάρχουσες εκκρεμότητες, κοινωνικού ή οικονομικού χαρακτήρα, αλλά παράλληλα μπαίνετε στην αρχή μιας καλύτερης περιόδου για τους στόχους που έχετε βάλει και είχαν λίγο φρενάρει και για τις υποθέσεις που παίζουν ζωτικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την εποχή. Στα αισθηματικά σας διαφαίνεται περισσότερο λογική και σωστή συμπεριφορά, από τους ανθρώπους που τα εκπροσωπούν. 6 λόγοι να λατρέψεις έναν Αιγόκερω!

Υδροχόος
Σύνθετο αυτό το διάστημα από πολλές απόψεις. Κυρίαρχος φαίνεται ο Ερμής να ρυθμίζει τις καταστάσεις των σχέσεων, τις συνεργασίες, αλλά και την όποια πρόσβασή σας σε αυτές. Το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο αλλάζει σταδιακά το κλίμα της δικής σας ψυχολογίας και σας υποχρεώνει να εστιάσετε την προσοχή σας, στον επαγγελματικό τομέα που τον είχατε παραμελήσει. Η Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα σας αναγκάζει να σκεφτείτε υπολογιστικά και προσγειωμένα σε ότι αφορά στην εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής..ολόγο σου!

Ιχθύες
Το καλό με εσάς, την εβδομάδα που ακολουθεί, είναι ότι έχετε εναλλακτικές σε περίπτωση που προκύψουν αιφνίδιες δυσκολίες. Όσοι καθυστερημένα, φύγετε διακοπές και εφόσον έχετε επιλέξει ένα σωστό προορισμό, θα περάσετε πολύ ευχάριστα. Όσοι όμως επιστρέψετε στη δουλειά, θα ταλαιπωρηθείτε λίγο με αυτά που θα αντιμετωπίσετε και θα καθυστερήσετε κάπως μέχρι να προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα. Στα αισθηματικά σας ο ορίζοντας καθαρίζει και πλέον θα ξέρετε τι μπορείτε και τι όχι, να έχετε, ή να επιτύχετε..

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share