Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν!

Μήπως είναι το δικό σας ζώδιο;

17 Αυγούστου 2019 20:05
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν!

Το Athensmagazine.gr βρήκε ποια είναι τα ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και δεν κάνουν πίσω με τίποτα ο κόσμος να χαλάσει! Περίεργο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ενώ κάποια ζώδια είναι ειλικρινή και αθόρμητα κι ούτε υπαινιγμό δεν μπορούν να αφήσουν, υπάρχουν άλλα που είναι τα πλέον χειριστικά και κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, με τέτοια ευκολία που πραγματικά σε τρομάζει.σεις στην παγίδα τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δίνει προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες, είναι μεθοδικός και σχεδόν πάντα προσπαθεί να κοντρολάρει πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτά καθιστούν εξαιρετικά εύκολο τον χειρισμό των ανθρώπων, ιδιαίτερα αν έχει βάλει στο μάτι κάτι και θέλει να το κερδίσει. Θα στριμώξει σε δυο στενά, θα πιέσει ασφυκτικά και τελικά θα τα καταφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κόλπο του Ιχθύ για να χειραγωγεί τους άλλους είναι το να διαφημίζει την... αδυναμία του και σχεδόν πάντα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει ή -καλύτερα- να του το δίνουν, γιατί δε "μπορεί", εκμεταλλευόμενος, δηλαδή, το συναίσθημα των άλλων. Είναι, επίσης, αναμφισβήτητο γεγονός ότι ξέρει να επιβιώνει και να βγαίνει λάδι αφού κάποιος άλλος είναι ο φταίχτης ή ο κακός!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν το πιστεύεις, αλλά ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξαιρετικά χειριστικός. Όταν θέλει κάτι, θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να το πάρει. Συνήθως δε βλάπτει, ούτε προκαλεί κακό σε κάποιον άλλο, χρησιμοποιεί το πολυτιμότερο εργαλείο του, τη γλώσσα του. Θα παρουσιάσει διάφορα επιχειρήματα, θα το πάει από εκεί, θα το φέρει από εδώ και στο τέλος θα σε τυλίξει στη λαδόκολλα χωρίς να το καταλάβεις. Ποια είναι τα ζώδια που έχουν πιο πολύ χιούμορ από όλα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά χειριστικός. Ειδικός στους συναισθηματισμούς εκβιασμούς, εκφράζει με χαρακτηριστική ευκολία το πόσο "πληγώνεται" και πονάει, όταν δεν του γίνονται τα χατίρια, ενώ δίνει ρεσιτάλ κλάψας και γκρίνιας, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Έχει πλήρη επίγνωση, δε, ότι θα του το δώσουν για να τον... ξεφορτωθούν.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Δεν χρειάζεται να κρύβονται άλλο τα ζώδια γιατί βρήκαμε ποια είναι αυτά που δεν δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι! Το Athensmagazine.gr βρίσκει κάθε μέρα για εσάς ότι αφορά τα άστρα! Ο δίδυμος, ο ζυγός και ο υδροχόος είναι τα τρια ζώδια που δεν είναι και τόσο αληθινοί όσο φαίνονται!

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια του αέρα κρατούν καλά κρυμμένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κρύβει: Ηρεμία, ταπεινότητα και σταθερότητα

Κάποιοι νομίζουν ότι οι Δίδυμοι είναι λίγο «ότι να 'ναι» ζώδια. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο ήρεμοι και σταθεροί από ό,τι δείχνουν προς τα έξω. Έχουν πολλές εναλλαγές στη διάθεσή τους, ωστόσο αυτές είναι συνήθως προσωρινές διότι επανέρχονται γρήγορα στην εσωτερική τους ηρεμία. Έχουν επίσης την ικανότητα να ξεχωρίζουν τη λογική από το συναίσθημα. Τους είναι απαραίτητο να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή τους, αυτό όμως έχει ως συνέπεια να κυνηγούν μη ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους δεν είναι καν σίγουροι αν θέλουν πραγματικά να τους επιτύχουν.

ΖΥΓΟΣ

Κρύβει: Κριτική σκέψη, αφοσίωση και συμπόνια.

Τις μισές φορές ο Ζυγός εμφανίζεται ως ένα φιλικό και γοητευτικό άτομο, ωστόσο τις υπόλοιπες μισές βγάζει για έναν πολύ ασταθή χαρακτήρα. Πρόκειται όμως για ένα πολύ συμπονετικό και καλόκαρδο ζώδιο, το οποίο βυθίζεται με τις ώρες στις σκέψεις του, ώστε να σχηματίσει τις σωστές ιδέες και απόψεις. Έχει την οξυδέρκεια να διακρίνει και να αντιλαμβάνεται καταστάσεις, εντοπίζοντας λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν τις βλέπουν καν. Τις κρατά όμως μέσα του, μαζί με τις ανησυχίες του, κάτι που τον μετατρέπει σε αγχώδη και παρεξηγημένο χαρακτήρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρύβει: Σεμνότητα, αξιοπιστία και ρεαλισμό.

Το πιο εκκεντρικό και (λίγο) περίεργο ζώδιο του ζωδιακού είναι ο Υδροχόος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνά τη δική του εσωτερική πάλη. Νιώθει ότι δεν είναι αρκετά άξιος και προσπαθεί πάντα να αντεπεξέλθει στις υπερβολικές προσδοκίες των άλλων, γιατί του αρέσει η πειθαρχία και η υπευθυνότητα. Έτσι, οδηγείται σε απόψεις και συμπεράσματα που είναι συνήθως συντηρητικά. Προσπαθεί να κρύβει την περίεργη πλευρά της προσωπικότητάς του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθει ανεπαρκής και να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα όριά του. Όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share