Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου!

16 Αυγούστου 2019 16:26
Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Ο λέων είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη και παρακάτω θα διαβάσετε όλα τα χαρακτηριστικά αναλυτικά! Κάθε μέρα όμως εμείς στο Athensmagazine.gr ψάχνουμε τις αναλυτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Έχεις πάθει την πλάκα σου με άντρα Λέων; Αυτές είναι οι 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του!

Λέων χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά,έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είσαι εγωιστής και βλέπεις τους άλλους μειονεκτικά,αλλά όταν σου ζητηθεί η βοήθειά σου,θα τη δώσεις για να δείξεις,πόσο μεγάλη καρδία και ψυχή έχεις.

Μπορεί όμως στην πορεία,να ζητήσεις κι εσύ μια χάρη κι αν σου την αρνηθούνε γίνεσαι εχθρός !!! Αντιπαθείς τους ανθρώπους που σε κριτικάρουν ή σε διατάζουν και γίνεσαι ειρωνικός,σε σημείο να πληγώσεις την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα.

Σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να περνάει πάντα το δικό σου. Μπορείς να ανακατευτείς και σε ξένες υποθέσεις και να προκαλέσεις φοβερές καταστάσεις. Δεν είσαι κακό ζώδιο,απλώς θέλεις συνέχεια να έχεις την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Μπορείς να γίνεις καλός φίλος και άνθρωπος,που σε μια δύσκολη στιγμή θα βοηθήσεις.

Είσαι ενθουσιώδης,ενεργητικός και αισιόδοξος. Σταθερός άνθρωπος και δε σου αρέσει πολύ,η αλλαγή. Θα επιμείνεις σε πράγματα και θα τα κάνεις. Είσαι γενναιόδωρος ,ανοιχτόκαρδος και ακόμα κι αν πληγωθείς,συγχωρείς εύκολα και ποτέ δεν έχεις μνησικακία.

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου,που αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και δείχνει τις φιλοδοξίες σου και τη δυνατότητα,να λάμψεις. Έχεις συνήθως,ανεξάρτητο πνεύμα και σιχαίνεσαι τον έλεγχο ή την υπαγόρευση. Έχεις μεγάλη αντοχή όσον αφορά,τον επιδιωκόμενο σκοπό και βάζοντας ένα πρόγραμμα φθάνεις συνήθως το στόχο σου,ξεπερνώντας κάθε δυσκολία ή εμπόδιο. Αν και είσαι γεμάτος φιλοδοξίες και ενθουσιασμό,θα ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο,ιδίως όταν η κατάσταση προσφέρει λίγη διασκέδαση ή δόξα. Κατά κανόνα,αισθάνεσαι απομονωμένος και μόνος στη ζωή και αν δεν απασχολείσαι ενεργά σε κάποια εργασία ή δεν έχεις κάποιο σκοπό,γίνεσαι μελαγχολικός και αποθαρρυμένος.

Υδροχόος: Όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο!

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων! Αυτή την φορά όμως θα εστιάσουμε στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν ακαταμάχητο!

Είτε με τη θετική είτε με την αρνητική έννοια ένα είναι βέβαιο : ο Υδροχόος είναι πρωτοπόρος. Κατά καιρούς υπήρξαν πολλοί Υδροχόοι οι οποίοι ήταν μπροστά από την εποχή τους, έτσι το ζώδιο έχει την τιμητική του ανάμεσα στους εφευρέτες και τους εξερευνητές. Αυτό φυσικά κάνει πολλούς Υδροχόους εκκεντρικούς και μυστηριώδεις, δίνοντας τους το τίτλο των πλέον ασυνήθιστων ανθρώπων του ζωδιακού κύκλου.

Δυνατά σημεία : Είναι πνευματώδεις, έξυπνοι και αυθεντικοί. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετική εφευρετικότητα και ο ανθρωπισμός τους , τους ωθεί να βοηθούν όπου και όποτε μπορούν.

Αδυναμίες : Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι πεισματάρης έως αδιάλλακτος, υπερόπτης και σαρκαστικός. Η επαναστατική του φύση μπορεί να τον οδηγήσει σε ένα υπερβολικό εκκεντρισμό, ενώ το γεγονός ότι είναι μπροστά από την εποχή του τον κάνει απαθή σε σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Στοιχείο : Ο Αέρας

Κυβερνών πλανήτης: Ουρανός

Σύμβολο: Ο νεροκουβαλητής

Χρώμα : Βιολετί

Πολύτιμος Λίθος : ο αμέθυστος

Μότο: Κατανόησε τα μυστήρια της ζωής

Ο χαρακτήρας του Υδροχόου προσελκύει γύρω του πολλούς φίλους, καθώς είναι στη φύση του να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να περνάμε καλά. Για αυτούς που έχει ίδιος αποφασίσει να συναναστρέφεται είναι βέβαιο πως θα σταθεί δίπλα τους χωρίς ανταλλάγματα.

Υδροχόος και Σχέσεις

Θα πρέπει να έχει υπόψη σου πως σε μία σχέση με έναν Υδροχόο θα πρέπει να τον μοιράζεσαι με τους φίλους σου και τη δουλεία του τα οποία έχουν για αυτόν προτεραιότητα. Γενικά δεν κάνει εύκολα σχέσεις, ωστόσο οι σχέσεις του είναι μακροχρόνιες.

Υδροχόος και Γάμος

Αν αποφασίσει να παντρευτεί τότε είναι σίγουρο πως θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Ωστόσο η ανεξαρτησία του μέσα στο γάμο είναι για τον Υδροχόο κάτι αδιαπραγμάτευτο. Είναι εξαιρετικοί γονείς, καθώς ωθούν τα παιδιά τους σε πλήθος δημιουργικές δραστηριότητες. 10 λόγοι που θα θέλαμε για φίλο μας έναν Υδροχόο

Υδροχόος Καριέρα και Χρήματα

Αντισυμβατικοί και καινοτόμοι οι Υδροχόοι αρέσκονται στα μεγάλα project. Είναι ιδιαίτερα ικανοί σε για κάθε είδους ερευνητική εργασία. Είναι ικανά διευθυντικά στελέχη αρκεί να έχουν ένα δεξί χέρι να ρυθμίζει τις λεπτομέρειες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share