Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περίεργος ο Αύγουστος γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

7 Αυγούστου 2019 09:58
Περίεργος ο Αύγουστος γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η αγαπημένη αστρολόγος, Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τον Αύγουστο και μίλησε για τα ζώδια που θα περάσουν λίγο... περίεργα!

Έτσι λοιπόν η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις! Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου;

Στην πρώτη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πως θα είναι ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια; Σε δυο ποστ με φωτο από τα υπέροχα Κύθηρα!

Κριός: με περισσότερη ενέργεια, δημιουργική διάθεση και έμφαση στα ερωτικά, την δημιουργία, τα παιδιά, τις διακοπές, την καλοπέραση έρχεται ο Αύγουστος. Στο τέλος του κρύβει ευκαιρίες στην δουλειά για νέα ξικινήματα.

Ταύρος: μέχρι τις 21.8 ο Αύγουστος είναι πιο απαιτητικός και κουραστικός αφού ακόμη και στις διακοπές κάτι σας απασχολεί ή υπάρχουν εκκρεμότητες. Το τελευταίο δεκαήμερο σας αποζημιώνει στον ερωτικό τομέα, στα θέματα δημιουργίας και παιδιών.

Δίδυμοι: Αρκετά πιο άνετος ο Αύγουστος. Σας δίνει ευκαιρίες στην επικοινωνία, σε επαφές και συζητήσεις, σε ευχάριστες συναντήσεις, διακοπές. Μετά τις 21 θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, νέα ξεκινήμστα στη δουλειά ή το σπίτι.

Καρκίνος: μετά από ένα κουραστικό Ιούλιο ο Αύγουστος θα είναι πιο ευχάριστος μολονότι κάποιο άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψει. Ευκαιρίες για διακοπές, ξεκούραση πριν τις 21. Έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές,την δουλειά. Τα 4 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα τον Αύγουστο!

Λέων: Σημαντικός ο Αύγουστος! Μήνας αποφάσεων, συζητήσεων, ανάληψης ευθυνών σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο έρωτας προτεραιότητα αλλά σας παιδεύει λίγο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν μετά την 21η.

Παρθένος: Μέχρι τις 20.8 ξεκουράζεστε περισσότερο αλλά υπάρχουν και αρκετές ασάφειες στην ζωή σας. Πολύ πιο παραγωγικό το διάστημα μετά τις 21.8. Εστιάστε στην υγεία και τη δουλειά. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 30.8 φέρνει σούπερ ευκαιρίες.

Ζυγός: Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας με ευκαιρίες σε προσωπικά κι επαγγελματικό. Μέχρι τις 21 έρωτες, φιλίες ανθίζουν πιο εύκολα. Μετά τις 21 θα σας απασχολήσουν περισσότερο δουλειά και υγεία.

Σκορπιός: Ο Αύγουστος εστιάζει το ενδιαφέρον σας κυρίως στις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας και του σπιτιού. Ίσως κάποιες αλλαγές κρίνονται απαραίτητες. Στα προσωπικά το τοπίο είναι λίγο ασαφές για όσους δεν είναι σε σχέση μέχρι τις 21. »!

Ενώ στην δεύτερη φωτογραφία έγραψε:

«Και τα υπόλοιπα ζώδια για τον Αύγουστο! Καλές διακοπές! Θα τα ξαναπούμε στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 15.8!

Τοξότης: Με έμφαση σε ταξίδια, διακοπές, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, και με λιγότερο στρες μέχρι τις 20, κυλάει ο Αύγουστος. Μετά τις 21 ξεκινά το πιο απαιτητικό διάστημα αλλά με ευκαιρίες στην καριέρα.

Αιγόκερως: μια περίοδος με έμφαση σε πρακτικά κυρίως οικονομικά θέματα αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 20.8 και με αρκετές συνειδητοποιήσεις από την πλευρά σας πάνω στις σχέσεις. Πολύ πιο ευχάριστος σε όλα τα επίπεδα ο μήνας μετά τις 21.8

Υδροχόος: ο Αύγουστος έχει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Ξεκαθαρίσματα, αλλαγές, το τέλος μιας κατάστασης και η αρχή μιας άλλης είναι πιθανά με την πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 15.8.

Ιχθύες: Με έμφαση στην καθημερινότητα, τις πρακτικές υποχρεώσεις, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης έρχεται ο Αύγουστος. Μέχρι τις 21.8 όλα είναι πιο εύκολα ακόμη κι οι διακοπές. Μετά σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν.»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share