Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος!

Εσείς πως θα αντιδρούσατε;

3 Αυγούστου 2019 19:39
6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος!

Ένας Ταύρος μπορεί να είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά, πιστά, γεμάτα κατανόηση, και σταθερά άτομα που θα συναντήσετε.

Κάνουν τους καλύτερους φίλους, και θα μείνουν στο πλευρό σας για πάντα.

Ωστόσο, έχουν τις δικές τους ιδιορρυθμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστες σε μερικούς ανθρώπους. Τα ζώδια ξέρουν τα πάντα!

Ταύρος ζώδια

Ένας αληθινός Ταύρος αντιλαμβάνεται ότι είναι δύσκολο να εξηγήσει μερικές φορές, αλλά έχουν τις καλύτερες προθέσεις για τους ανθρώπους γύρω τους.

Τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον. Έτσι, σας παρουσιάζουμε έξι χαρακτηριστικά του Ταύρου, που μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε πριν τους κεράσετε ένα ποτό.


1. Εξαιρετικά Επίμονος

Ένας Ταύρος μπορεί να αποδείξει πόσο σκληρά εργάζεται.

Μόλις τους μπει μια ιδέα στο κεφάλι τους, λίγο πολύ ήδη έχουν ξεκινήσει να κινούν τα νήματα και θα κάνουν όσο περνάει από το χέρι τους για να βεβαιωθούν ότι θα το πραγματοποιήσουν.


Κατανοούν την έννοια της σκληρής δουλειάς και όσο περισσότερο επενδύετε σε αυτούς, τόσο περισσότερο θα πάρετε ανταπόδοση.

Είναι μερικά από τα πιο σταθερά άτομα, λόγω αυτής της ποιότητας και είναι πρόθυμοι να διδάξουν τους άλλους πώς να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

2. Αθεράπευτα πιστός

Οι Ταύροι είναι μερικά από τους πιο πιστά άτομα που υπάρχουν και αυτό σημαίνει ότι αναμένουν το ίδιο είδος της πίστης από τους φίλους τους, και τους αγαπημένους τους.

Είναι μια πολύ σημαντική αξία που αναζητά ο Ταύρος σε ένα πρόσωπο και αν δε το ανταποδίδετε, θα φύγουν αμέσως.

Δεν τους αρέσει να χάνουν το χρόνο τους σε ανθρώπους που σκόπιμα δοκιμάζουν την υπομονή τους.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζονται μια συνεχή υπενθύμιση ότι είστε πιστοί σε αυτούς, είναι καλό να τους δείχνετε μια ωραία χειρονομία, μια στο τόσο, όπως ακριβώς κάνουν το ίδιο πράγμα και για σας.

3. Αναμφίβολα Πεισματάρης

Οι Ταύροι είναι επίσης μερικά από τα πιο επίμονα άτομα που θα μπορούσατε να συναντήσετε ποτέ. Δ

εν τους αρέσει να συμβιβάζονται σε κάτι που έχετε ήδη έχουν δημιουργήσει μια ρουτίνα.

Είναι πολύ δύσκολο να συγκινήσετε έναν Ταύρο, όταν προσπαθείτε να τον πείσετε για κάτι που ήδη νομίζουν ότι γνωρίζουν.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, όταν εμπλέκεστε ρομαντικά με ένα Ταύρο, επειδή θα υπάρξουν φορές που θέλετε να σας ακούσουν και απλά δεν το κάνουν.

4. Μισεί τις αλλαγές

Ένα πράγμα που μισεί ένας Ταύρος περισσότερο είναι όταν τα πράγματα αλλάζουν, εξαιτίας των ανθρώπων.

Απολαμβάνουν πραγματικά την κανονική τους ρουτίνα, έχουν συνήθεια να κάνουν τα πράγματα με το «σωστό τρόπο» και, στη συνέχεια, ξαφνικά βρίσκονται σε μια κατάσταση που δεν ξέρουν ακριβώς πως να αντιμετωπίσουν το νέο τρόπο ζωής.

5. Μπορεί να απογοητευτεί πολύ

Ένας Ταύρος είναι καταδικασμένος να είναι συνεχώς απογοητευμένος με τις καταστάσεις της ζωής τους, ειδικά όταν εμπλέκονται και άλλοι.

Ένας Ταύρος μπορεί να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από τους ανθρώπους στη ζωή του, θέλοντας οι άλλοι να είναι στο ίδιο συναισθηματικό / φυσικό επίπεδο, όπως και οι ίδιοι.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τους πάντες να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους, και έτσι απογοητεύονται τις περισσότερες φορές.

6. Κρύβουν τα αισθήματά τους

Ένας Ταύρος μπορεί να φαίνεται ένα από τα πιο συγκεντρωμένα άτομα που έχετε γνωρίσει, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν τα αληθινά τους αισθήματα για χάρη των άλλων.

Οι ονειρεμένες διακοπές για κάθε ζώδιο!

Ο καιρός των διακοπών έφτασε και τα ζώδια ονειρεύονται διακοπές! Ανάλογα με το πότε έχετε γεννηθεί αλλάζουν οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες των ζωδίων για τις διακοπές! Να σας θυμίσουμε Τι λένε τα άστρα για σήμερα!

Ας δούμε αναλυτικά τι θέλουν τα ζώδια για τις διακοπές τους:

Κριός

Ζώδια διακοπές

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός, ακόμα και στις διακοπές του, ψάχνει τρόπους να εκτονώσει την ενέργειά του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο προτιμούν τις διακοπές σε δωμάτιο με στοιχειώδεις ανέσεις, αποφεύγουν το camping και τις διακοπές σε σκηνή ενώ θα προτιμήσουν προορισμούς που θα τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με κάποιο extreme sport. Είναι πολύ πιθανό, ένας Κριός να προτιμήσει το βουνό, τη στιγμή που όλοι τρέχουν στις παραλίες.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και όσοι ανήκουν σε αυτό αρέσκονται σε διακοπές με την οικογένεια, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριά από τη βάση τους και ιδανικά σε οργανωμένα group. Απεχθάνονται τον αυθορμητισμό, το τυχαίο και την αναποφασιστικότητα της μη-οργανωμένης εκδρομής. Οι ιδανικές διακοπές είναι σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που καλύπτει τις ανάγκες για διασκέδαση όλης της οικογένειας ή της παρέας. Οι Ταύροι απεχθάνονται τον αυθορμητισμό, το τυχαίο και την αναποφασιστικότητα των μη οργανωμένων διακοπών.

Δίδυμοι

Οι ζωηρές προσωπικότητες, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκονται σε διακοπές που θα τους φέρουν σε επαφή με όσο περισσότερους αγνώστους γίνεται και θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν στο μέγιστο τον κοινωνικό τους κύκλο. Αν και συχνά μοιάζουν λάτρεις του αστικού τοπίου, πολλές φορές επιλέγουν διακοπές που περιλαμβάνουν πεζοπορίες, κολύμβηση και άλλα θαλασσινά και καλοκαρινά αθλήματα. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου, όπως είναι οι κατασκηνώσεις που επικεντρώνονται στη γιόγκα και τον διαλογισμό. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, γι’ αυτό προτιμά διακοπές κοντά στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Στους Καρκίνους αρέσει η περιποίηση και οι ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου. Προκειμένου για αυτή την πολυτέλεια, συχνά ξεχνάνε τη θάλασσα και καταλήγουν σε αστικές διακοπές με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εάν τελικά καταφέρουν και φτάσουν και στη θάλασσα, θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζεύοντας βότσαλα και κοχύλια από την αμμουδιά, γιατί -εκτός των άλλων- είναι και ρομαντικοί.

Λέων

Οι περιπετειώδεις Λέοντες θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη στην άλλη άκρη της γης και αυτό είναι μια καλή αφορμή για διακοπές. Εκτός αυτού του πάθους όμως, απολαμβάνουν και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεδομένου ότι τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του αντίθετου φύλου. Τους αρέσει η ζέστη, ακόμα και στις ακραίες μορφές της, όπως είναι μια βόλτα στην έρημο, ενώ επίσης απολαμβάνουν το κυνήγι και το ψάρεμα.

Ζώδια διακοπές

Παρθένος

Οι Παρθένοι επιλέγουν σύντομες και καλά οργανωμένες διακοπές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν τους ενδιαφέρουν καν τα ταξίδια, εκτός αν συνδυάζονται με δουλειά. Οι ιδανικές διακοπές συνδυάζουν και κάποιου είδους εκπαίδευση ή μάθημα ή ακόμα και γυμναστικές δραστηριότητες. Προτιμούν πάντα την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ συχνά θα κάνουν τη διαφορά και θα επιλέξουν ένα πιο κρύο προορισμό για το καλοκαίρι και το αντίστροφο.

Ως λάτρεις του κάλλους, οι Ζυγοί θα επιλέξουν προορισμούς με φυσική ομορφιά.

Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσουν οι μονοήμερες αποδράσεις. Επιλέγουν μέρη που έχουν να επιδείξουν τέχνη και αξιοθέατα, ενώ η ιδανική μονήμερη εκδρομή είναι σε μια αγορά με αντίκες. Επιδιώκουν να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές και συνήθως θα τους βρεις να χαλαρώνουν την ξαπλώστρα αφού δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το κολύμπι, ούτε κάποιο άλλο είδος γυμναστικής. Για χάρη βέβαια μιας πανοραμικής θέας δεν θα διστάσουν να ανέβουν όλο το βουνό. Ως λάτρεις του κάλλους, θα επιλέξουν προορισμούς με φυσική ομορφιά, ενώ για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για φλερτ, θα επιλέξουν προορισμούς κοσμικούς ή άλλους που ευνοούν τις γνωριμίες και το συναναστρέφεσθαι.

Σκορπιός

Το στοιχείο του νερού, στο οποίο ανήκουν οι Σκορπιοί, τους κάνει να επιλέγουν διακοπές στη θάλασσα, πάνω σε ένα jet-ski, ένα ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και ένα κανό. Στον Σκορπιό αρέσουν οι διακοπές στη φύση και συνήθως θα τους βρεις σε κάποιο κάμπινγκ με θέα τα αστέρια. Τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, γι’ αυτό και επιλέγουν συχνά να ταξιδεύουν μόνοι τους. Η ιδανική φυγή για εκείνους περιλαμβάνει road trip με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή μηχανή. Απολαμβάνουν την καλή και εξωτική κουζίνα, ενώ δεν θα έχαναν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δοκιμή κρασιού ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο ξυλογλυπτικής αν βρεθεί στο δρόμο τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες, ως ζώδια της φωτιάς, αρέσκονται στις αθλητικές δραστηριότητες που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Όσο πιο εξωτική και προκλητική είναι μια πρόταση διακοπών, τόσο το καλύτερο, καθώς τους αρέσουν πολύ οι πεζοπορίες, η ορειβασία, η ιππασία και τα θαλάσσια σπορ. Οι ιδανικές διακοπές για τον Τοξότη είναι αυτές που συνδυάζουν τη θάλασσα με το εμπορικό κέντρο.

Αιγόκερως

Ούτε στον Αιγόκερω αρέσουν οι μακρινές εκδρομές και προτιμούν τις μονοήμερες αποδράσεις. Εάν ωστόσο επιλέξουν μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές θα αφορούν την απόλυτη περιποίηση και φροντίδα τους σε ένα ξενοδοχείο που θα τους προσφέρει ανέσεις spa και δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Υδροχόος

Οι ιδανικές διακοπές για τον Υδροχόο, είναι σε μια μεγάλη πόλη, όπου θα περάσουν τη μέρα στα μουσεία θαυμάζοντας τα εκθέματα και τη νύχτα ανακαλύπτοντας τα μεγαλύτερα χορευτικά club της πόλης. Αγαπούν τη μουσική και θα ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Το βουνό είναι ακόμα ένας αγαπητός προορισμός των Υδροχόων, οι οποίοι απολαμβάνουν τις πεζοπορικές διαδρομές, τη συλλογή βοτάνων και την παρατήρηση των άστρων από την κορυφή.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ευτυχισμένοι όταν ταξιδεύουν με καράβι, κανό ή γιοτ. Εν ολίγοις, τους αρέσουν τα νερά, είτε πρόκειται για την ανοιχτή θάλασσα, είτε για έναν ορμητικό ποταμό μέσα στο δάσος. Δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν κάμπινγκ, εάν εμφανιζόταν η ανάγκη, αλλά θα προτιμούσαν, αν ήταν στο χέρι τους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Σε κάθε περίπτωση, το καλό φαγητό είναι πρώτης προτεραιότητας. Οι Ιχθύες τέλος απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό στις διακοπές και τις μονοήμερες εκδρομές με αυτοκίνητο που δεν γίνονται για κανένα άλλο λόγο, πέραν του να απολαύσουν την διαδρομή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share