Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έντονη μέρα για αυτά τα ζώδια, μεγάλη προσοχή! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

2 Αυγούστου 2019 12:45
Έντονη μέρα για αυτά τα ζώδια, μεγάλη προσοχή! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Έρχονται έρωτες και μια ημέρα αρκετά έντονη που πρέπει να προσέξουν για τα ζώδια! Η Άντα Λεούση κάνει τις αναλυτικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Παράλληλα δείτε Ποιοι θα χωρίσουν και ποιοι θα βρουν τον έρωτα το 2019;

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι ενισχύσεις που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε και σε ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ποικιλία που θα υπάρχει στις εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας, επιβάλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα ναι μεν θα προχωρούν αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις έστω και αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που σας δυσκολεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση.

ΙΧΘΥΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.

7+1 λόγοι που αγαπάμε τους Λέοντες!

Με τον Ήλιο κυρίαρχο πλανήτη τους, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το πιο λαμπρό αστέρι του ζωδιακού κύκλου. Είναι "βασιλιάδες" και γεννημένοι να είναι ηγέτες. Με ένα Λέων δίπλα σου νιώθεις πάντα ασφάλεια! Μπορεί μερικές φορές να έχουν μια έπαρση και μια μεγαλομανία αλλά τι να κάνουμε τους το συγχωρούμε!

Εμείς πάντως έχουμε βρει 7 + 1 λόγους για τους οποίους αγαπάμε τους Λέοντες

Είναι εξωστρεφής και κοινωνικός

…όπως, άλλωστε, κάθε βασιλιάς που ξέρει καλά, ότι η θέση του είναι στο επίκεντρο του συνόλου. Μπορεί η πρώτη εικόνα που δημιουργεί να είναι αυτή του αλαζόνα ή του εγωκεντρικού, αλλά η αδιαμφισβήτητη ευφυΐα του και η ικανότητά του να κερδίζει τους ανθρώπους με τον λόγο του, του χαρίζουν αμέτρητους θαυμαστές.

Είναι ηγέτης και φαίνεται!

Είναι δυνατός, μα και δυναμικός, είναι δημιουργικός και διπλωμάτης, είναι από τη φύση του ευγενής, κερδίζει τον σεβασμό και εμπνέει την αφοσίωση. Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ικανοποιηθούν επαγγελματικά, αν δεν φτάσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση εξουσίας, με σκοπό, όμως να προσφέρουν, να κάνουν κάτι σπουδαίο και καλό. (Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι Λέων είναι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας –τα σχόλια δικά σας!).

Είναι άμεσος και αυθεντικός

Στο Λιοντάρι δεν αρέσουν οι θεατρινισμοί. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πετύχει, με όπλο του την άριστη ικανότητά του να επικοινωνεί, να περιγράφει τις ιδέες και την στρατηγική του και να δίνει σε όλους να καταλάβουν τι θέλει να πει. Ο Λέων δεν θα κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Θα πει ό,τι έχει να πει και δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

Είναι ιδεαλιστής –σε υπερβολικό βαθμό!

Ο Λέων που θα μεγαλώσει σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον, με αξίες και ιδανικά, έναν δρόμο έχει να πάρει στη ζωή του: αυτόν των παραδοσιακών αξιών και της ηθικής. Όταν ο Λέων πιστέψει πραγματικά σε κάτι, είτε σε έναν άνθρωπο είτε σε μία θεωρία ή φιλοσοφία, είναι ικανός να δώσει και τη ζωή του για να τα στηρίξει.

Είναι απίστευτα ελκυστικός

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που έχουν κοινό οι περισσότεροι Λέοντες είναι η ογκώδης και πλούσια κώμη! Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; Ακόμα, όμως, και τα Λιοντάρια που δεν ευλογήθηκαν με εντυπωσιακούς βοστρύχους, ακόμα κι αν η φιγούρα τους είναι λεπτεπίλεπτη και μικροκαμωμένη, θα συμφωνήσετε ότι η παρουσία τους στον χώρο είναι επιβλητική και αναμφίβολα ελκυστική!

(…και σέξι!)

Έτσι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει ένα Λιοντάρι σε ένα δωμάτιο και να μην το προσέξετε! Δεν χρειάζεται να είναι εκκεντρικά ντυμένο, δεν χρειάζεται να είναι προκλητικό –αρκεί η αυτοπεποίθηση που αποπνέει για να τραβήξει τα βλέμματα και να γίνει άμεσα ερωτεύσιμο.

Είναι πιστός οικογενειάρχης

Δεν έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Λέων, από το να αγαπιέται και να αγαπά. Από νωρίς στη ζωή του βάζει σκοπό να βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα δημιουργήσει την αγέλη του, γιατί το να έχει μία βάση και ένα καταφύγιο στο οποίο θα επιστρέφει κάθε βράδυ αποτελεί μεγάλο του όνειρο.

Για την αγέλη του θα κάνει τα πάντα!

Η γενναιοδωρία του Λέοντα είναι αξιοζήλευτη! Από τη φύση του είναι λάτρης, όχι τόσο της επιφανειακής πολυτέλειας, όσο της ποιότητας και απολαμβάνει κάθε τι ωραίο που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Δεν είναι, όμως, «μονοφαγάς»! Τα αποκτήματά του θα τα μοιραστεί με τους αγαπημένους του και με κάθε τρόπο θα εξασφαλίσει, ότι θα απολαύσουν κι εκείνοι εξίσου τους καρπούς των κόπων και των ικανοτήτων του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share