Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτές είναι οι... παγωμένες απολαύσεις των ζωδίων!

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

31 Ιουλίου 2019 15:13
Αυτές είναι οι... παγωμένες απολαύσεις των ζωδίων!

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων και παράλληλα σας βρίσκει και τα μυστικά του κάθε ζωδίου ξεχωριστά!

Ποιες είναι όμως οι παγωμένες απολαύσεις των αγαπημένων μας ζωδίων;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του παγωτού, έτσι έχετε ελεύθερη άδεια χρήσης για να βουτήξετε στην αγαπημένη σας γεύση. Αναζητήστε το ζώδιο σας παρακάτω για τις γεύσεις, που μπορεί να ικανοποιήσουν τους παγωμένους κρεμώδεις πόθους σας!

Κριός

Ξεχάστε τις λιπαρές γεύσεις και επενδύστε σε παγωμένες κουταλιές από γιαούρτι αγριοκέρασο που είναι περισσότερο στο ύφος σας. Ένα παιδί στην καρδιά, μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη διασκέδαση σε ένα ελαφρύ παγωτό απαλής βανίλιας με κομματάκια από κεράσι και σιρόπι αγριοκέρασου. Στα νιάτα σας, ο γρήγορος μεταβολισμός και η αγάπη σας για άσκηση έκαιγε εύκολα αυτές τις θερμίδες. Αλλά προσέχετε καθώς μεγαλώνετε, γιατί η παρορμητική φύση σας μπορεί να σας βάζει σε γαστριμαργικούς μπελάδες.

Ταύρος

Έχετε μια αγάπη στις καραμελώμενες, πλούσιες γεύσεις και σας αρέσουν τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή. Επειδή όμως χρειάζεστε όλο το πακέτο: καρεκλίτσες, τραπεζάκια, χαλαρή μουσική και χάζι στους περαστικούς, μπορείτε να βρείτε ένα τοπικό μπιστρό για να λιώσουν γλυκά στο στόμα σας μπάλες από πλούσιες, κρεμώδεις νότες από καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα, κομματάκια κέικ ανάμεσα που σπάνε τη μονοτονία της υφής, διάχυτη γεύση καραμέλας και μπισκότου. Ένας φίλος Ταύρος είπε κάποτε ότι όταν τρώει ένα μπολ παγωτό σοκολάτα που ολοκληρώνεται με αμύγδαλα και Amaretto είναι «συγκρίσιμο με το καλό σεξ». .. Μπορείτε να το απολαύσετε σιγά-σιγά, μέχρι την τελευταία κουταλιά.

Δίδυμοι

Το ότι δεν μπορείτε να αφοσιωθείτε σε μια γεύση, το ξέρουν πια και οι πέτρες, αλλά νομίζω ότι έτσι θα δοκιμάσετε ό, τι σας περιμένει στα καταστήματα με παγωτό. Δεν νομίζω όμως να αντισταθείτε σε ένα τριπλό κώνο από μόκα, φιστίκι και τιραμισού που ποτέ δεν θα τελειώσει, αλλά τουλάχιστον ικανοποιεί την ανάγκη σας για ποικιλία. Το παγωτό μπανάνα με σιρόπι καραμέλας και κομμάτια μπισκότων, είναι επίσης μια καλή επιλογή για σας, καθώς ταιριάζει στην παιχνιδιάρικη φύση σας.

Καρκίνος

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις σας και σας αρέσει το παγωτό σας να έχει κρέμα πλούσια και κολλώδη. Καθώς κινείστε με γνώμονα την ασφάλεια, η βανίλια είναι η αγαπημένη προτίμηση σας. Οπότε ένα σε στυλ μιλφέιγ- κρέμα που κάνει μια απόπειρα να μεταφέρει το γλυκό σε παγωτό με το φύλλο να υπάρχει με τη μορφή τριμμάτων και να συνδυάζεται με την κρέμα βανίλιας είναι το ιδανικό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε το δικό σας παγωτό εξίσου, δεδομένου ότι είστε μαέστροι στην κουζίνα. Αλλά είναι επίσης σοφό να κρατήσετε κάποιο σε στυλ παρφέ με τονισμένη την γεύση βανίλιας και ξηρά καλοκαβουρδισμένα αμύγδαλα στο ψυγείο, για να αποφύγετε τα ψυχαναγκαστικά πήγαινε-έλα στο περίπτερο της γειτονιάς.

Λέων

Μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη ζωή, μέσα από κουταλιές που θα σας οδηγήσουν σε αυθόρμητα επιφωνήματα απόλαυσης. Η γλύκα της λευκής σοκολάτας δένει τέλεια με τη γνήσια βανίλια Μαδαγασκάρης και αγκαλιάζει την οξύτητα του passion fruit αφήνοντας μια πλούσια αρωματική εξωτική επίγευση. Ένα βελούδινο γκουρμέ παγωτό για εσάς τους εκλεκτικούς του ζωδιακού. Μια θαυμάσια εκφραστική συνέργια γεύσεων που συμπληρώνει αρμονικά τον έντονο, δραματικό χαρακτήρα σας. Το παγωτό σας πρέπει να διαθέτει τα ηνία στην γευστική απολαυση και είμαι σίγουρη ότι θα επιλέξετε το μεγαλύτερο, με την πιο τολμηρή και πιο δυνατή γευση. Οι μικρές μερίδες ή απλές γεύσεις δεν είναι για εσάς, ενώ θέλετε το παγωτό σας να είναι διακοσμημένα όσο πιο περίτεχνα γίνεται. Δοκιμάσετε ένα νόστιμο παγωτό με κλασική σοκολατένια γεύση, αλλά με έντονα γλυκά crunchy στοιχεία παγωτού, που δημιουργούν ευχάριστα παιχνίδια υφών. Ρίξτε από πάνω γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, για να το απογειώσετε με οξύτητες και αντιθέσεις στη γεύση. Yum!

Παρθένος

Η μανία σας για σωστή και υγιεινή διατροφή, σας δημιουργεί την τάση να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές, όπως σουσάμι με καβουρδισμένες νότες και ψιλοκομμένα αμύγδαλα που βοηθούν στον έλεγχο της γλυκύτητας για μια γνήσια γεύση παγωτού ~ παστέλι. Όμως με τα πόδια σας «σε στενά παπούτσια» σε τόσους πολλούς τομείς της ζωής σας μερικές φορές απλά πρέπει να αφήνεστε σε γευστικές υπερβάσεις. Σε εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις, ένα παγωτό σοκολάτας γαρνιρισμένο με σιρόπι σοκολάτας και φρέσκια σαντιγί θα είναι αρκετό.

Ζυγός

Είστε πάντα τόσο προσεκτικοί για να παρακολουθείτε την σιλουέτα σας όποτε είναι απίθανο να βρεθείτε να πέφτετε με τα μούτρα σε ένα σοκολατένιο brownie παγωτό. Πιο πιθανό, είναι να απολαύσετε ένα μικρό πιάτο σορμπέ φράουλας ή άπαχο παγωμένο γιαούρτι βανίλιας. .. ίσως στολισμένο με μερικά καβουρδισμένα αμύγδαλα ή κομμάτια από μούρα.Αν μια κοινωνική κατάσταση το απαιτεί, μπορεί να γοητευτείτε από ένα με έντονη γεύση φράουλας και παγωμένης κρέμας με καλή γεύση άγλυκης κρέμας σαντιγί. Αλλά θα επιμείνετε ο σύντροφό σας να λάβει τη μερίδα του λέοντος.

Σκορπιός

Είστε το πρόσωπο όλα-ή-τίποτα, έτσι, είτε θα αποφεύγετε τις γλυκές απολαύσεις εντελώς ή θα βουτήξετε στα βάθη ενός ακαταμάχητου συνδυασμού από παρφέ σοκολάτα και παρφέ βανίλια, με πλούσια σαντιγί και κεράσια μαρασκίνο. Οι πλούσιες, σέξι γεύσεις όπως του Kahlua και της κρέμα γάλακτος θα πυροδοτήσουν τον γευστικό κινητήρα σας. Οι φαντασιώσεις για ένα Kahlua espresso παγωτό με καβουρδισμένα αμύγδαλα και καυτή σως φοντάν, μπορεί να σας φαίνεται σαν την καλύτερη επιλογή απ' ό, τι να καλέσετε το αντικείμενο του πόθου σας, που δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να σας δημιουργεί προβλήματα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνα.

Τοξότης

Είστε πάντα σε μια στιγμή περιπέτειας, οπότε μπορείτε να πάρετε τη δόση σοκολάτας σας μαζί σας μέσα από την γνήσια γεύση gianduia (σοκολάτα με πραλίνα φουντουκιού) με καραμελωμένα κομμάτια φουντουκιού και σιρόπι gianduia. Η μαλακή υφή του και το καλό άρωμα σοκολάτας, δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις υπερβολικές θερμίδες που λάβατε, καθώς θα κάψετε την σοκολάτα σαν καύσιμο. Όχι ότι σας χρειάζεται πραγματικά μια δόση καφεΐνης, στην ήδη υψηλή ενέργειά σας. Στην πραγματικότητα, μια επίσκεψη στο ψυγείο τα μεσάνυχτα για ένα πλούσιο παγωτό με τονισμένη γεύση κακάο και πυκνή σως σοκολάτας στο κέντρο του παγωτού, μπορεί να σας κρατήσει ξάγρυπνους όλη τη νύχτα. Προσπαθήστε να πάρετε μια κουταλιά συγκίνησης από βανίλια, που θα σας βοηθήσει να καταλήξετε να κοιμηθείτε σαν μωρό.

Αιγόκερως

Η σιδερένια αυτοπειθαρχία σας δεν σας επιτρέπει να παραδοθείτε σε «εμμονές» παγωτού πολύ συχνά. Όταν το κάνετε, είναι πιθανό να είναι ένα μικρό πιάτο με ένα από τα καλυτέρα δοκιμασμένα στο χρόνο, όπως είναι το παγωτό καϊμάκι που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από πρόβειο γάλα και τη δυνατή του γεύση τη νιώθεις σε κάθε κουταλιά. Οτιδήποτε παράξενο, όπως ένα παγωτό μπύρας είναι ικανό να σας αφήσει αδιάφορους. Από την άλλη πλευρά, η αναζήτησή σας για το καλύτερο και η φυσική σας αίσθηση κλασικού, θα ικανοποιηθεί από ένα παγωτό με βάση το ελληνικό γιαούρτι, με όμορφη, βελούδινη υφή και με ένα γλυκό σιρόπι από κόκκινα φρούτα που δένει καλά με το σύνολο... ειδικά αν όλη η οικογένεια συμφωνεί.

6 λόγοι που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

Υδροχόος

Θα δοκιμάσετε οτιδήποτε από μια φόρα τουλάχιστον. Από παγωτό ινδοκάρυδο με πεπόνι μέχρι παγωτό με άρωμα λαιμ. Οποιοσδήποτε συνδυασμός εξάπτει περίεργα την φαντασία σας είναι για εσάς. Όπως και να έχει, η διαφορετικότητα σας θα σας ωθήσει σε ένα ιδιαίτερο παγωτό σαν γεύση (γλυκό με νότες αλμυρού) και σαν υφή, ιδίως όταν μιλάμε για μια πλούσια κρέμα με μπαλίτσες φυστικοβούτυρου καλυμμένες με σοκολάτα. Πολύ ενδιαφέρον. Σαν παιδί, θα ήσασταν ενθουσιασμένοι από το "απαγορευμένο καρπό" ενός παγωτού με ρούμι και φρέσκου ανανά.

Ιχθύες

Είστε φιλήδονοι στην καρδιά και στη γεύση και μπορείτε να λιποθυμήσετε για τον ονειρικό συνδυασμό παγωτού με ρούμι που μέσα του στροβιλίζονται σταφίδες. Σας αρέσουν οι μαλακές, απαλές και χυμώδεις γεύσεις και νομίζω πως θα συμφωνήσετε στην απόλαυση που μπορεί να σας μεταφέρει ένα παγωτό με νιφάδες τραγανής μαρέγκας στην επικάλυψή του. Η μαρέγκα, εκτός από εφέ, δημιουργεί και ένα παιχνίδι υφών αλλά και μια «γλύκα» που ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις. Εναλλαγές σοκολάτας (το σκληρό περίβλημα από σοκολάτα γάλακτος, η εσωτερική σοκολάτα με τη μορφή σορμπέ και η λιωμένη φοντάν κακάο στο εσωτερικό), σε ένα παγωτό που σας τυλίγει σε μια ονειρική αύρα καλοκαιριού!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share