Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο τρόπος που θα πεθάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ;

31 Ιουλίου 2019 12:53
Αυτός είναι ο τρόπος που θα πεθάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

Όσο μακάβρια κι είναι η παραπάνω ερώτηση, σίγουρα έχει περάσει μπροστά κι από τα δικά σου μάτια. Τα 3 ζώδια που θα μείνουν μόνα τους στο τέλος!

Όποια κι αν είναι η αιτία, δε θα εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτήν. Συγκεντρώσαμε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και με κωμικό τρόπο θα μαντέψουμε ποιος είναι ο τρόπος που θα φύγει από αυτόν τον υπέροχο κόσμο:

Κριός | Αθλητικό ατύχημα

Αν ο Κριός αποφασίσει να τα κακαρώσει, θα φροντίσει να το κάνει γρήγορα κι ανώδυνα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί την ώρα που καταπιάνεται με κάποιο άθλημα/χόμπι, διότι είναι κι αθλητικός τύπος τρομάρα του. Θα «φύγει» ακριβώς όπως έζησε, δηλαδή με περίσσιο ενθουσιασμό και πλήρη άγνοια κινδύνου.

Ταύρος | Θα ταφεί ζωντανός/ή

Πρόκειται για κατ’ εξοχήν κτητικό ζώδιο. Αγαπάει πολύ τα προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ωστόσο, τις περισσότερες φορές αποτελούν εντελώς αχρείαστα πράγματα. Συλλέγει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς κι έτσι και χάσει κάτι από αυτά, συγχύζεται σε ακραίο βαθμό. Η περιέργειά του αργά ή γρήγορα θα του κοστίσει και παρόλο που δε θα τον αποτελειώσει πλήρως, θα τον κάνει βιώσει την χειρότερη δυνατή εμπειρία. Την εν ζωή ταφή…

Δίδυμος | Χέρια κομμένα σύριζα

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα μέρος του σώματος που είναι το πλέον αγαπημένο και χαρακτηριστικό του. Για τον Δίδυμο αυτό είναι ξεκάθαρα τα χέρια του. Ο Δίδυμος είναι απίστευτα παράξενος άνθρωπος και του αρέσει να αγγίζει πράγματα για να τα επεξεργαστεί, ανεξαρτήτως ρίσκου. Αυτό όμως, αναμένεται να είναι και το τέλος του. Όλο και κάποια μέρα, σε στιγμή απροσεξίας, τα χεράκια θα κοπούν σύριζα…

Καρκίνος | Εν μέσω έντονης δραστηριότητας

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Θεωρεί ότι είναι πιο ικανός απ’ όλους γύρω του. Έχοντας αυτό στο μυαλό, εμπλέκεται σε εργασίες/δραστηριότητες που δεν ξέρει πως να τις αντιμετωπίσει σωστά, με αποτέλεσμα να τα σκατώνει ολοένα και περισσότερο. Εκεί που νομίζει ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο, η αδεξιότητά του θα εκπλήξει άσχημα.

Λέων | Ενώ προσπαθεί να το παίξει …ακαταμάχητος

Όλοι τείνουν να τον αποκαλούν αλαζόνα ή υπερόπτη, τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι. Είναι απλά γεμάτος αυτοπεποίθηση κι ελκυστικός μέχρι αηδίας. Και το χειρότερο; Το ξέρει… Εκεί που θα βάλει μπρος το ναρκισσισμό του, θα κάνει καμιά απότομη κίνηση και θα πεθάνει από την ίδια του την ομορφιά του. Θέλετε να μπλεχτούν τα μαλλιά του σε καμιά πόρτα; Θέλετε να πέσει από κάπου ενώ βγάζει selfie; Διαλέξτε ό,τι θέλετε…

Παρθένος | Από υπερβολικό στρες

Είναι από τα ζώδια που κρατούν πράγματα μέσα τους και δεν τα εξωτερικεύουν μέχρι να τους φάνε τα ίδια τους τα σωθικά. Πιο υπερευαίσθητοι κι από τους Καρκίνους τείνουν να καταντήσουν πια. Το άγχος και το μη αντιμετωπίσιμο στρες θα είναι το τέλος τους.

Ζυγός | Συμφωνία αυτοκτονίας

Ας αναλογιστούμε όλοι μαζί τις όμορφες αλλά συνάμα τραγικές ιστορίες των «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Μπόνι και Κλάιντ» και «Σιντ και Νάνσυ». Θεωρούσαν ότι η αγάπη είναι το παν και καταπιάνονταν τόσο από αυτήν, που ξεχνούσαν ότι υπάρχει κι η λεγόμενη λογική. Για χάρη της αγάπης θα θυσιαζόταν ένας Ζυγός λοιπόν. Τι βλάκας!

Σκορπιός | Η αυτοκτονία είναι μονόδρομος

Ο Σκορπιός εκλαμβάνει το θάνατο ως την δυνατότητα να ξαναγεννηθεί. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Με αυτά που κάνουν οι Σκορπιοί, είναι λες και διψάνε για το θάνατο. Για να μην τον αφήσουν λοιπόν να τους την κάνει από μόνος του, είναι ικανοί να δώσουν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους για να βγουν κι από πάνω.

Τοξότης | Παίζοντας επικίνδυνα

Πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει να ταξιδεύει και να κάνει τρελά πράγματα, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι ταυτόχρονα βάζει σε ρίσκο τη ζωή του. Ε στην προσπάθειά του να κάνει πάλι κάτι παρακινδυνευμένο, που εμείς οι υπόλοιποι, φυσιολογικοί άνθρωποι θεωρούμε τρελό, θα βρει το θάνατο απέναντί του.

Αιγόκερως | Θα προσποιηθεί ότι πέθανε για να δει ποιοι θα πάνε στη κηδεία του

Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το ζώδιο να πάψει να ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα είναι το ίδιο του το τέλος. Δεν ξέρεις και τι να περιμένεις από ένα άτομο που είναι ικανό να προσποιηθεί τον ίδιο του το θάνατο, για να καταλάβει ποιοι τον αγαπούν και ποιοι όχι. Καταφθάνει το ανεύρυσμα, Αιγόκερε!

Υδροχόος | Μόνος κι έρημος

Πρόκειται για ένα ζώδιο που η αυτοπεποίθηση δεν ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του και δυσκολεύεται να ανοιχτεί στους άλλους. Είναι μοναχικός και το τέλος του εκλαμβάνεται με όρους απόλυτης μοναχικότητας.

Ιχθύς | Ως ανθρώπινη θυσία

Είναι λες και φωνάζει: «Εδώ είμαι! Κάντε με ό,τι θέλετε όλοι σας.» αυτό το ζώδιο. Χαλί να τον πατήσεις που λέμε. Αυτό θα τον φάει στο τέλος. Θα προσπαθεί να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων, με αποτέλεσμα να παραμερίσει τις δικές του. Α ρε Ιχθύ! Ένα μαρτύριο είσαι.

Ποια ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το ζώδιο σας σας επηρεάζει και στην ψυχική υγεία; Σας βρήκαμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν τάσεις αυτοκτονίας!

Κάποια ζώδια τείνουν να είναι πιο καταθλιπτικά από τα άλλα και για αυτό μπορεί και να έχουν και πιο συχνά αυτοκτονικές τάσεις! Κυριαρχούσε πάντα η περιέργεια για το αν υπήρχε κάποια σύνδεση ανάμεσα στα ζώδια και την κατάθλιψη.

Πάντα αναρωτιώμασταν αν υπήρχαν κάποια σημάδια στους πλανήτες, στον γενέθλιο χάρτη που θα έκαναν πιο επιρρεπή στην κατάθλιψη κάποια ζώδια, άλλους με διαφορετικούς γενέθλιους χάρτες ή θέση πλανητών. Είναι όμως και εκείνα τα ζώδια που το καθένα βιώνει διαφορετικά τον έρωτα και δεν σκέφτεται καταθλιπτικά!

Δείτε λοιπόν πια είναι τα ζώδια που έχουν τάσεις αυτοκτονίας:

Σκορπιός


Οι ρίζες στην κατάθλιψη του Σκορπιού είναι συνήθως η απώλεια, ο χωρισμός και η μοναξιά. Επίσης, οι σχέσεις συνήθως (όχι πάντα) μπορούν να είναι πηγή άγχους για αυτούς. Οι Σκορπιοί λατρεύουν να είναι δίπλα στους ανθρώπους που αγαπούν αλλά ίσως φοβούνται την απώλεια ελέγχου που αισθάνονται μόλις αγαπούν κάποιο άτομο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί αγαπούν πολύ δυνατά. Ένα άλλο γεγονός όσον αφορά την κατάθλιψη είναι ότι κρατά μακριά τους ανθρώπους και μερικοί, που προτιμούν την μοναξιά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν αντιμέτωποι με την κατάθλιψη.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο και τυχερό ζώδιο και όσοι ανήκουν εκεί θέλουν αν εκμεταλλευτούν όσα έχει να τους προσφέρει η ζωή. Θέλουν να βρίσκουν την ουσία και τον σκοπό σε άλλες τους τις εμπειρίες. Δεν θέλουν να επικεντρώνονται στα αρνητικά, ούτε τις αρνητικές-δύσκολες καταστάσεις την ζωής οπότε απλά τα σπρώχνουν όλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Βέβαια κάποια στιγμή όλη αυτή η αρνητικότητα επανέρχεται στο προσκήνιο και αν δεν έχουν εκφράσει καθόλου τα συναισθήματά τους όταν αυτές οι αρνητικές εμπειρίες συνέβησαν ίσως τα αγαπημένα τους άτομα να έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ θυμό και θλίψη από τους Τοξότες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη για διάφορους λόγους. Έχουν μια τάση να είναι λίγο κακόκεφοι από την φύση τους, και αυτό γιατί έχουν στο μυαλό τους πως η ζωή είναι δύσκολη και όλα επιτυγχάνονται με προσπάθεια, τίποτα δεν χαρίζεται. Ενώ ο Τοξότης επικεντρώνει στην ουσία της ζωής και των εμπειριών, ο Αιγόκερως επικεντρώνεται στην θνησιμότητα. Ο Αιγόκερως δεν βλέπει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στην ζωή αλλά αντιθέτως όλους τους περιορισμούς. Επίσης αισθάνεται υπεύθυνος για όλους και για όλα και ουσιαστικά είναι σαν να έχει όλο τον κόσμο τους ώμους του. Όταν νομίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων τότε τον πλημμυρίζουν τύψεις και η κατάσταση μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να θέλουν δύο διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή ή να είναι δύο διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα. Όταν αυτό συμβαίνει μπορεί να τους προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Όταν αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην προσωπικότητά τους (διαταραχή – πολλαπλή προσωπικότητα). Σε αντίθεση με τα 3 προηγούμενα ζώδια που έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη εσωτερικά, οι Δίδυμοι έχουν την τάση να προβάλλουν το πρόβλημά τους στον έξω κόσμο.

Βέβαια, αν πιστεύετε πως θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση της κατάθλιψης με την αστρολογία θα μπορούσατε να το μελετήσετε σε βάθος όχι μόνο για αυτά τα 3 ζώδια. Το θέμα αυτό έχει να κάνει με θέσεις πλανητών και διαφορετικές όψεις σε κάθε ζώδιο.»!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

4+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα καρκίνο!

Αυτά να τρία ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share