Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

29 Ιουλίου 2019 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 29 Ιουλίου!

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να θέσετε μια απόσταση ασφαλείας.



ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωτερική σας ηρεμία και μόνο αυτή θα σας δείξει πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνετε άλλα περιθώρια, ποτέ δεν θα είναι «μόνο αυτή η φορά»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ξεκάθαροι όροι είναι προτιμότεροι, από την δική σας προσπάθεια να αλλάξετε τη δυναμική των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Το κλειδί για να βρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας είναι να μην αντιδράτε πολύ συναισθηματικά ή παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως κάποιοι είναι υπερβολικά απαιτητικοί από εσάς ή φέρονται ύπουλα; Ήρθε η στιγμή να μιλήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η συνεργατική ατμόσφαιρα που επικρατεί, θα σας επιτρέψει τώρα να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να κοιτάξετε ρεαλιστικά: Ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σας και ποιοι αξίζουν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα κι αν σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες», σκεφτείτε πόσο περίσσευμα χρόνου και ενέργειας θα έχετε για όσους αξίζουν της προσοχής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σπουδές σας και οι γνωριμίες σας θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περάστε χρόνο σκεπτόμενοι τον ιδανικό εραστή για σας ή το επόμενο βήμα της σχέσης σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επιθυμία σας να επιβάλλετε τα όρια της ερωτικής σας ζωής, θα φέρουν εκπληκτικά ερωτικά αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι μαγειρικές ικανότητες των ζωδίων;

Τα άστρα έχουν λόγο ακόμα και στην μαγειρική για αυτό και εμείς σας βρήκαμε ποιες είναι οι μαγειρικές ικανότητες των ζωδίων; Κάθε μέρα το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ποιο ζώδιο βάζει μεράκι και φαντασία και ποιο αντιμετωπίζει τη μαγειρική σαν ζήτημα ρουτίνα; Ποιοι αγγίζουν τον επαγγελματισμό και ποιοι χρειάζονται για δώρο έναν Τσελεμεντέ; Τα άστρα μίλησαν και οι μαγειρικές ικανότητες όλων μας κρίθηκαν.

Κριός

Τα κριάρια είναι γεμάτα ενέργεια και θέληση για ζωή. Το 24ωρο τους «πέφτει» λίγο και έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται κάθε λεπτό. Ως εκ τούτου, στη μαγειρική είναι αξιοπρεπή, χωρίς να βάζουν ιδιαίτερο μεράκι, αφού θέλουν να τελειώνουν για να αδράξουν τη μέρα! Ένα ψητό, μια σαλάτα, μια εύκολη μακαρονάδα… κι έξω απ’ την πόρτα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι υλιστής κι ως γνήσιος λάτρης των απολαύσεων είναι και μέγας καλοφαγάς. Λατρεύει τις νέες γεύσεις και τα περίπλοκα μενού κι αν θες να τον γοητεύσεις, τότε κάν’ του το τραπέζι (με πρώτο, δεύτερο και τρίτο πιάτο). Ωστόσο, στο στίβο της μαγειρικής ο ίδιος είναι τεμπέλης και, σε γενικές γραμμές, προτιμά να του μαγειρεύουν οι άλλοι.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι πλάσματα γεμάτα ιδέες, φαντασία και δημιουργικότητα κι ως τέτοια, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική! Ψάχνει νέες συνταγές, τις «πειράζει» και τις φέρνει στα μέτρα του, πειραματίζεται με νέα υλικά και περίεργες γεύσεις κι έχει «κόλλημα» με συνταγές μαγειρικής εντός κι εκτός συνόρων.

Καρκίνος

Aγαπητοί καρκίνοι, συγχαρητήρια. Αν επρόκειτο για διαγωνισμό, τότε θα είχατε κερδίσει το πρώτο βραβείο. Η μαγειρική σας αγγίζει την τελειότητα, μαγειρεύετε σαν σούπερ πεπειραμένη γιαγιά και σαν επαγγελματίας μάγειρας μαζί. Μπορεί να μην ενδιαφέρεστε τόσο για πειράματα και εξωτικές γεύσεις, αλλά τα πιάτα σας είναι παραδοσιακά και πεντανόστιμα.

Λέων

Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να πεις, ότι το δυνατό σημείο των λιονταριών είναι η μαγειρική. Ψιλοβαριούνται να μπαίνουν στην κουζίνα και, αν είχαν τη δυνατότητα, θα έτρωγαν καθημερινά έξω. Ωστόσο, επειδή το να κάνει φιγούρα είναι στο αίμα του, μια στο τόσο, σε ειδικές περιστάσεις, θα μαγειρέψει και τότε όλο θα γλείφουν τα δάχτυλά τους.

Παρθένος

Αν κάποιος κονταροχτυπιέται με τον Καρκίνο για την πρωτιά, τότε αυτός είναι σίγουρα ο Παρθένος. Η τελειομανής φύση του λειτουργεί για ακόμη μία φορά υπέρ του και τον κάνει μάγειρα με μεράκι, φαντασία και γνώσεις. Παντρεύει γεύσεις, αυτοσχεδιάζει, «ψάχνεται» διαρκώς για γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο και είναι γενικώς καλοφαγάς και φοβερός μάγειρας.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι μέγας γλυκατζής, γι’ αυτό και προτιμάει τη ζαχαροπλαστική απ’ τη μαγειρική κι εκεί δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Μαγειρεύει καλά και δεν του λείπουν οι γνώσεις, αλλά έχει μια εμμονή με την εικόνα, γι’ αυτό συχνά βάζει περισσότερο μεράκι στη διακόσμηση του πιάτου παρά στην εκτέλεση της συνταγής.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν παθιάζονται με το φαγητό (παθιάζονται πολύ περισσότερο με άλλα πράγματα) –το αντιμετωπίζουν σαν κάλυψη μιας βασικής ανάγκης. Επειδή, λοιπόν, στερούνται… λιγουριάς, δεν δίνουν και ιδιαίτερη προσοχή στη μαγειρική. Μπορούν να μαγειρέψουν σχεδόν τα πάντα και θα το κάνουν με επιτυχία, απλώς χωρίς ιδιαίτερη φαντασία και όρεξη.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι τύποι παρορμητικοί και των άκρων. Μπορεί να μαγειρέψουν κάτι συγκλονιστικά και να ανατινάξουν όλες σας τις αισθήσεις με τις γεύσεις τους και μπορεί να τα κάνουν μαντάρα και να ψάχνεις πού να φτύσεις διακριτικά τη μπουκιά σου. Πάντως, όταν θέλουν, είναι φοβερές μαγείρισσες και μάγειρες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι του προγράμματος κι έτσι, συνήθως, δεν θα σε εκπλήξουν με τη μαγειρική τους. Αγαπούν να φτιάχνουν κάποιες συγκεκριμένες συνταγές, έχουν βρει τις σταθερές τους και μ’ αυτές πορεύονται –χωρίς πολλή φαντασία, αλλά με εγγυημένη γαστρονομική επιτυχία.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους τα πάντα μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Έτσι, στην κουζίνα ξεδιπλώνουν τον σεφ που κρύβουν μέσα τους και αντιμετωπίζουν τη μαγειρική σαν καλλιτέχνες κι εραστές του καλού φαγητού. Ωστόσο, τείνουν καμιά φορά να το παρακάνουν με τους πειραματισμούς και να καταλήγουν σε φαγητά αμφίβολης επιτυχίας.

Ιχθείς

Τα ευαίσθητα ψαράκια που τόσο θέλουν να ικανοποιούν αυτούς που αγαπούν, μαγειρεύουν με όρεξη και φροντίδα. Είναι μάγειρες ικανοί και τα φαγητά τους είναι σχεδόν πάντα επιτυχημένα, αφού ξέρουν να βρίσκουν την ισορροπία ανάμεσα στον πειραματισμό και την παράδοση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share