Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έντονη εβδομάδα με εκπλήξεις και αλλαγές που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη ζωή μας! Αναλύει ο Κώστας Λεφάκης!

Αναλυτικά οι προβλέψεις του αστρολόγου!

28 Ιουλίου 2019 12:16
Έντονη εβδομάδα με εκπλήξεις και αλλαγές που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη ζωή μας! Αναλύει ο Κώστας Λεφάκης!

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2019, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Η εβδομάδα που ξεκινά δείχνει να περιλαμβάνει ποικιλία συμβάντων στην καθημερινή ζωή. Κάποιες αλλαγές στη ζωή όλων θα έχουν καθοριστικό και έντονο χαρακτήρα. Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου;

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες επικοινωνιακά και λιγότερο κουραστικές οικονομικά. Σας δίνεται η ευχέρεια να ελιχτείτε, ενώ συμπτώσεις και γνωριμίες έχουν θετικό χαρακτήρα. Η υγεία σας και η διάθεση σας βελτιώνεται, οι μεγάλοι σκοποί και προορισμοί καθυστερούν, το ξέρετε αυτό αλλά το πιο ευχάριστο είναι οι κοινωνικές εμπειρίες και για άλλους η ενίσχυση της τύχης στον έρωτα.Κάποια υπόθεση σας που εκκρεμεί μπορεί να προωθηθεί τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα τα συναισθήματα και τα χρήματα σας. Η καθημερινότητα βελτιώνεται, οι επιδόσεις σας γίνονται καλύτερες, οι μέρες αυτές γενικότερα έχουν πολύ δράση και για κάποιους νέα ερωτική κατάκτηση. Καλλιεργήστε την αισιοδοξία, αποφύγετε την αδιαλλαξία. Μην σας τρομάζουν οι φήμες για τυχόν δυσάρεστα στην δουλειά σας. Προγραμματίστε από τώρα τις δραστηριότητες του επομένου μήνα γιατί διαφαίνονται πολλές

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνειδητοποιήστε καλύτερα την πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Η Αφροδίτη τονίζει την επιτυχία σας στο άλλο φύλο. Καλλιεργήστε την υπομονή και την ψυχραιμία στα πρακτικά σας θέματα και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να τιθασεύσετε την ανυπομονησία και να μην δίνετε λάθος εντυπώσεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε σωστά τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

Καρκίνος
Ενδιαφέρουσες οι μέρες αλλά λίγο ρευστές, ενώ οι εμπειρίες κρύβουν κάποια μηνύματα. Σκεφτείτε και χρησιμοποιήστε τις αρετές σας για να μην πέσουν οι πρακτικές σας προσπάθειες στο κενό. Ζείτε ακόμα υπό την επήρεια κάποιων αρνητικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα αισθηματικά, γεγονός που σας κάνει διστακτικούς και ανασφαλείς. Φανείτε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας!

Λέων
Οι δικοί σας άνθρωποι ορθώνουν αιτήματα και εσείς πρέπει να ελιχτείτε πολύ ώστε να τα εκπληρώσετε. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι οικογενειακές σχέσεις, οι λεπτομέρειες μιας εξέλιξης και οι ανάγκες κάποιου παιδιού. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να δώσετε θετικά δείγματα διαχείρισης κρίσεων και αποφύγετε να είστε μεροληπτικοί, μόνο και μόνο για να κλείσουν τα θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε τις αντιδράσεις, αναπτύξτε την διπλωματία.

Παρθένος
Ευχάριστες εξελίξεις στην εργασία, εξ αιτίας μιας καλής επαγγελματικής επιλογής ή τοποθέτησης. Μικρές αλλαγές στο χώρο αυτόν, μπορεί να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα. Τομείς όμως που θέλουν φροντίδα είναι η υγεία και τα οικονομικά σας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η κοινωνική σας ζωή αλλά και οι ερωτικές σχέσεις των νεότερων από εσάς. Διαχειριστείτε έξυπνα το χρόνο σας!

Ζυγός
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το διάστημα το οποίο έχει ανανεωτικό κλίμα και δείχνει να ενισχύει τον επαγγελματικό τομέα. Συναλλαγές, συνεννοήσεις και συνεργασίες θέλουν καλύτερη προσοχή. Ο Δίας αρχίζει να λειτουργεί πιο αποκαταστατικά με τον δικό του ρυθμό σε ότι σας ταλαιπώρησε. Αγωνίζεστε και έχετε ακόμα δρόμο αλλά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα ανεφοδιασμού και βελτίωσης της καθημερινότητας. Οι συνθήκες της καθημερινότητας δείχνουν αισθητή βελτίωση.

Σκορπιός
Οι μέρες έχουν ενδιαφέρον σε συναλλαγές, σε δουλείες και σε μετακινήσεις σκόπιμες. Ο Άρης σας πιέζει με σκοπό να ολοκληρώσετε ότι αφήσατε στην μέση. Τα οικονομικά σας παραμένουν στην ιδία κατάσταση με μικρές ευκαιρίες βελτίωσης που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα. Η δουλειά συνεχίζει να έχει για άλλους δυσκολία και για άλλους αίσθημα καταπίεσης. Μην παραδίδετε εύκολα τα όπλα.

Τοξότης

Για εσάς η εβδομάδα δείχνει εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων. Μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις ή να αξιοποιήσετε γνωριμίες και νέες προσφορές. Μπορείτε ακόμα να προσδιορίσετε τι θέλετε και να το βάλετε στόχο στο επόμενο τρίμηνο. Τέλος μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση με τον εαυτό σας αποδεχόμενοι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ή να βελτιωθούν. Χαρείτε την καθημερινότητα αλλά αποφύγετε λάθη και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

Αιγόκερως
Για εσάς οι μέρες είναι περίεργες αλλά όχι άσχημες. Η εργασία είναι αυτή που φαντάζει ενισχυμένη και οι φιλόδοξοι του είδους θα μπορέσετε μετά από αρκετό καιρό να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο, φέρνει έναν άνθρωπο από το παρελθόν να ζητά την κατανόηση σας. Οι αναστατώσεις παραμένουν σε βασικούς τομείς αλλά βελτιώνεται λίγο το οικονομικό σας. Διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες των διακοπών

Υδροχόος
Οι μέρες είναι συμπαθητικές αλλά όχι εύκολες. Κυρίως ευνοεί την δημιουργική σας έκφραση και σας υποχρεώνει να επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Το καλό είναι ότι κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σταματούν και μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση την εργασία οι υπόλοιποι τομείς φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα από πριν. Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τους ανθρώπους και μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας.

Ιχθύς
Θετικό προβλέπεται το διάστημα της εβδομάδας για τα προσωπικά και αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να απολαύσετε το μέρος και τις νέες γνωριμίες. Όσοι παραμένετε στην εργασία, φροντίστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να θέσετε τις βάσεις του μέλλοντός σας. Όσο και αν οι άλλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας, φροντίστε να δώσετε χώρο και χρόνο στις δικές σας ανάγκες

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share